DJ_XLR8 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Ναι... ok... δε καταλαβαίνω όμως γιατί πρέπει να διαφημιστεί και από εδώ από τη στιγμή που το έδειξε την προηγούμενη εβδομάδα και το Alter και μάλιστα κατά τη διάρκεια του ενημερωτικού δελτίου με τον Παυλόπουλο... Όπως έχεις κάνει το post φαίνεται λες και είναι copy paste από κάποιο site που το διαφημίζει, αυτό δε μ' αρέσει.
SPANK Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Φίλε μου δεν το έβαλα για διαφήμιση το έβαλα επειδή ειναι επίκαιρο λόγω του mundial,δεν νομίζω πως έχω να κερδίσω κάτι απο αυτό......
DJ_XLR8 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 ok τότε, κανένα πρόβλημα! Ίσως παρασύρθηκα επειδή τους τελευταίους μήνες παίζουν πολλά posts για διαφήμιση καλλιτεχνών - κομματιών. Επίσης να πω ότι δεν είδα και τα συνολικά posts που έχεις κάνει, άρα άκυρη η υποψία μου. Συνήθως όσοι έχουν κάτω από 10 posts γράφονται για να κάνουν διαφήμιση. Αυτά για το θέμα που δημιουργήθηκε και τα αφήνω προκειμένου να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. --------------------------------------------------------------------------------------------- Όσον αφορά το τραγούδι τώρα, το άκουσα όπως είπα για 1η φορά στο Alter και είδα εκεί το clip. Ωραίο είναι, καλοκαιρινό και τους περιμένουμε και φέτος στη περιοχή από κοντά σε κάποια παραλία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.