Προς το περιεχόμενο

E3 2010 - Μια απο τα ιδια η επιτελους κατι καινουργιο;

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η conferance της MS ηταν λιγο καλυτερη απο τη περσινη της Nintendo. Κοντεψε να με παρει ο υπνος, καμια απολυτως εκπληξη.

• Απαντ. 384
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ελπίζω να πατώσουν αμφότερα. Οι εταιρίες νομίζουν οτι είμαστε πρόβατα και αντί να δούμε quality games μας παρουσιάζουν gadgets παχωρημένης τεχνολογίας που ενδιαφέρουν μόνο τους casuals.

Δημοσ.
lol την παλεύεις?? :P ώρα είναι να μας πεις οτι play3 είναι γ@μάτ0 σε εμφάνιση!

Το 1ο PS3 είναι πιο ωραίο,το slim PS3 δεν μου άρεσε καθόλου,αφαίρεσαν και τα πλήκτρα αφής γκρρρρρ. Το Νέο slim 360 δεν μ αρέσει λόγο του Χ κοψίματος, θα ήθελα να είναι πιο ομοιόμορφο. Το Glossy look μ αρέσει περισσότερο. Δεν μπορώ να συγκρίνω το Slim PS3/Slim 360 γιατί και τα 2 δεν μ αρέσουν :P

Δημοσ.

Χωρις πλακα.....παιχνιδια μετρημενα στα δαχτυλα του ενως χεριου και τα 2 απο αυτα δεν ειναι καν exclusive και απο τα exclusive μονο το Halo Reach εχει ενα ενδιαφερον για τους φιλους της σειρας και μηδενικο ενδιαφερον για οποιονδηποτε αλλο. Σιγουρα περιμενα περισσοτερα.

Δημοσ.
Χωρις πλακα.....παιχνιδια μετρημενα στα δαχτυλα του ενως χεριου και τα 2 απο αυτα δεν ειναι καν exclusive και απο τα exclusive μονο το Halo Reach εχει ενα ενδιαφερον για τους φιλους της σειρας και μηδενικο ενδιαφερον για οποιονδηποτε αλλο. Σιγουρα περιμενα περισσοτερα.

αφου δεν εχεις 360 ρε φιλε...μας δουλευεις..?τι περιμενες περισσοτερα..?

Δημοσ.

Και εγώ που δεν έχω PS3 πιθανότατα το ίδιο να πω αύριο. Φιάσκο όλη η φετινή η Ε3, είδαμε απο νωρίς τι θα επικρατήσει.

Πιθανότατα να έχει ενδιαφέρον τυχόν παρουσίαση του PSP2.

Δημοσ.

ΦΙΑΣΚΟ μονο ενας ασχετος απο θεμα marketing θα την χαρακτηριζε!!!

Η ΜS επαιξε εξυπνα :

- 4 games ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ μονο για χβοχ + dlc πακετα!

- Νεα κονσολα πολυ ΩΡΑΙΑ...καμια σχεση με την φτινατζα το slim

- Ειδαμε καθαρα οτι κανει στροφη προς wii gamers ΜΕ ΤΟ kINETIC( Ultralisk εισαι hardcore πια δεν μετρας ποτε θα το καταλαβεις)

- ΟΛΑ ΤΑ MULTIPLATFORM ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΒΟΧ (ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ)

- Μεγαλο ++++++ για αμερικη το ESPN...και μπολικα κινεζακια στο πλατο γιατι αραγε!!!

Τhe best conf για την τσεπη της!!!

Δημοσ.

ολοι σας βλεπατε για πρωτη φορα σημερα το Kinetik? ή οπως το λενε? γιατι αν το βλεπατε για πρωτη φορα ειναι δικαιολογημενα τα σχολια ...αλλα αν το ειχατε ξαναδει ...δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που να πιστευε οτι θα μπορουσε να παιξει πχ gears με ενα τετοιο περιφερειακο....ας δουμε καποια πραγματα που μου εμειναν απο την παρουσιαση

1ο και πιο σημαντικο (αν ακουσα καλα) ειπαν "θα φερουμε λαιβ σε οσες χωρες πουλαμε το χβοχ" !!!!δοξα το θεο επιτελους θα το δουμε και εδω....!!!καλιο αργα παρα ποτε λοιπον και λαιβ στην ελλαδα

2ο Το gears φαινοταν ακομα πιο ωραιο και σιγουρα το 4πλο θα λεει, ελπιζω μονο να το υποστηριζουν και ονλαιν

3ο Αποκλειστικο παιχνιδι απο την epic...χμμμ τι να ειναι αραγε..?

4ο Επιτελους ενα παιχνιδι με χειρισμο οπως το DIE BY THE SWORD....ποσα χρονια περιμενα την συνεχεια του , δεν περιμενα οτι θα την βρω απο το SOLID GEAR ...αν και διατηρω σοβαρες επιφυλαξεις για το ποσο θα μπορεις να εχεις ακριβη χειρισμο

5ο Εσεις πως θα αντιδρουσατε αν σας λεγαν.."εχουμε συνεργασια για να βλεπετε στο χβοχ μπαλα μπασκετ και βολευ τον γαυρο τον βαζελο και τον παοκ και μαλιστα δωρεαν για οσους ειναι gold members"?? και μαλιστα HD.....μαλλον ποτε εδω στο ελλαδα....ας βρουμε ποτε ψηφιακο σημα και βλεπουμε

Μολις εκλεισα το τηλ και ειπα στην κοπελια "θυμασαι εκεινο το παιχνιδι που επαιζες στο wii με το χορο με τα χειριστηρια??τωρα θα βγει ενα που καταλαβαινει ολο το σωμα" και η απαντηση ηταν ποτε βγαινει να το παρουμε...

Η ms αυτην την στιγμη ειναι πολυ μπροστα τεχνολογικα στο θεμα του casual gaming με το Kinetic...αλλο πραγμα για τα πιτσιρικια να μhn kratane tipota.και αλλο πραγμα να παιζεις "χαζοπαιχνιδα" με χειριστηριο ολο το σωμα σου..και οπως ειπα 3-4 σελιδες πιο μπροστα εγω Kinetic θα παρω μονο οταν βγει μαζι με τηλεοραση να γλιτωσω απο το βραχνα του τηλεχειριστηριου....

Δημοσ.

θα συμφωνήσω αλώστε έδειξαν όλα όσα μας είχα υποσχεθεί (kINETIC,νεα κονσολα,)

άπλα όλη περίμενα με περισσότερα hardcore game

Δημοσ.

Δεν νομίζω πάντως πως οι περισσότεροι θα προτιμήσουν το Kinetic. Εγώ θέλω όταν γυρνάω από τη δουλειά να χαλαρώνω κι όχι να κάνω γυμναστική. Φυσικά και θα το αγοράσω όμως.

Δημοσ.
Δεν νομίζω πάντως πως οι περισσότεροι θα προτιμήσουν το Kinetic. Εγώ θέλω όταν γυρνάω από τη δουλειά να χαλαρώνω κι όχι να κάνω γυμναστική. Φυσικά και θα το αγοράσω όμως.

μα καλα που ζεις δεν βλέπεις τις πωλήσεις του wii ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...