Προς το περιεχόμενο

E3 2010 - Μια απο τα ιδια η επιτελους κατι καινουργιο;

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η sony θα περασει πολυ ασχημα με αυτα που εδειξε!

Η Ms εκανε σωστη στρατηγικη τακτικη!

Η Nin θα εξακολουθει να τους περνει τα ΣΩΒΡΑΚΑ

Ναι απίστευτη στρατηγική έκανε MS με το να...κάνει τι;

• Απαντ. 384
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσωπικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το Kinect, γιατί ήταν ακριβώς όπως το περίμενα. Μια συσκευή για Casual games, με ένα μικρό Lag το οποίο όμως δεν παίζει μεγάλο ρόλο σε τέτοιου είδους παιχνίδια και γενικά μια συσκευή που είναι προπομπός για το τι θα χρησιμοποιούμε στο μέλλον στα σαλόνια μας. Το θεωρώ ως το babystep από κάτι μεγαλύτερο που θα το δούμε μερικά χρόνια αργότερα.

Μου άρεσε πολύ το 3DS, γιατί εκτός από το 3D προσφέρει όλα αυτά που έλειπαν από τα DS. Ζωντανά χρώματα και σύγχρονα γραφικά(για φορητή κονσόλα πάντα). Το 3D χωρίς γυαλιά το θεωρώ ένα αξιόλογο βήμα για να βγούμε από αυτή τη μανία με τις 3D τηλεοράσεις που χρειάζονται γυαλιά.

Η Sony με εντυπωσίασε λιγότερο από όλους. Δεν μας έδειξε απολύτως τίποτα νέο και παραγωγικό. Θα προτιμούσα να καινοτομήσει όπως έκανε η MS, ακόμα κι αν έβγαζε μια βλακεία και μισή. Η προσπάθεια μετράει. Γενικά αυτά που είδα στο Conference με το Move δε μου άφησαν καλή εντύπωση. Περισσότερο κακή αντιγραφή του Wii θα το χαρακτήριζα με πολύ υψηλή τιμή.

Παρ'όλα αυτά της αναγνωρίζω τη στήριξη που δίνει στο 3D Gaming, γιατί δίνει άλλη αίσθηση.

Από τους τίτλους που είδαμε, ξεχωρίζω το Dead Space 2 και το Gran Turismo 5. Ο πιο LOL τίτλος ήταν το Medal Of Honor. COD+BC=MOH :-/

Και μια προσωπική εκτίμηση, το Kinect θα σαρώσει στην αγορά σχεδόν όπως έκανε και το Wii όταν πρωτοβγήκε.

Δημοσ.

1. ESPN μιπως ? ....λεω εγω τωρα!! Αμερικα σου λεει κατι???

2. 4 games για τους hardcore

3. Aπο Multi games χαμος (και καλα εκανε που δεν εδειξε τιποτα)

4. βαση στο kinect για να πεισει τον κοσμο!

5. Νεα κονσολα ! Το κλασικο για να φερεις κοσμο ξανα στο ταμειο... Οπως και η sony με την πλαστιμουφα slim \

6. Πολλα κινεζακια στην Πιστα!!!

Το 3d gaming των κονσολων δεν θα εχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχεση με τα pc....Στις κονσολες θα ειναι ενα ματσο χαλι.

Τις επομενες κονσολες θελουμε!

Οσο για τα Motion το μελλον ειναι να μην κρατας τιποτα, αποψη μου της MC ειναι μπροστα...αλλα στην εφαρμογη δεν ξερω κατα ποσο....ειναι για casual gaming, και οχι για gears!

Δημοσ.

Καλη ηταν η pc της sony αν και γω απογοητευτηκα που δεν ειδα Last Guardian και Agent, μαλλον τα κραταει για TGS.

To ps3 παραμενει η κονσολα με τα περισσοτερα και πιο ποιοτικα/καινοτομα exclusive, ενω στα multiplatform βλεπουμε καποια αλλαγη στην αντιμετωπιση της lead platform απο τις EA, Ubisoft και τη βομβα μεγατονων που εσκασε στη σκηνη, τον Newell της Valve να δηλωνει πως η εκδοση για ps3 του Portal 2 θα ειναι η καλυτερη για κονσολες.

Απο κει και περα το Move με εξεπληξε ευχαριστα με την πολυ εξυπνη χρηση του σε hardcore παιχνιδια, σιγουρη αγορα για μενα. Η ανακοινωση ημερομηνιας κυκλοφοριας για GT5 και το demo του twisted metal εκλεισαν καταλληλα το show.

Σε γενικες γραμμες η φετινη Ε3 μου αρεσε και εχουμε να δουμε μπολικο υλικο απο πολλα παιχνιδια που θα κυκλοφορησουν. Θα ειναι μια πολυ γεματη χρονια γεματη ανταγωνισμο.

Δημοσ.

Αποψη μου η sony δεν παρουσιασε τιποτα!

- Περα απο τα Lbp2, gt5 (το παρουσιαζει καθε χρονο), killzone, motostorm τα αλλα ηταν για πολλες ΜΑΠΕΣ!!!

- PSP τσαμπα χρονος πεθαμενο μηχανημα

- ΗΟΜΕ απορω που ακομα δεν εχουν κατεβασει τους servers

- PSN, κακο αντιγραφο του χβοχ live, οπου ουτε μια τριχα απο τα @@ του xbox live ειναι. Ειδικα με τις νεες υπηρεσιες του LIVE ουτε στον υπνο του το PSN. Α, ναι ξεχασα ειναι τσαμπα! οτι να ναι....

-Το dead space 2 θα βγει και στο ΧΒΟΧ, το Medal of Honour θα βγει και στο ΧΒΟΧ και σιγουρα θα ειναι καλυτερα οπως παντα (Lost planet 2, red dead redemption) οπως το 99,9% των games ειναι καλυτερα στο χβοχ.

- Εχασε ολα τα dlc πακετα απο activision για 3 χρονια (πολυ σημαντικο)

- Οσο για το MOVE, ο καθενας εχει βγαλει μια αποψη τωρα τι ισχυει θα το δουμε απο κοντα!

Τα πραγματα για την Sony ειναι πολυ δυσκολα, απο του χρονου περιμενω και αλλη εταιρεια να κανει εισοδο στο χωρο του gaming, ισως να ειναι η εξοδος της Sony. (αφου παει κατα διαολου εαν δει καποιος τι εχει παθει απο την κριση)

Η Ms, Αpple, Nin μεσα στην κριση ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!

Δημοσ.

Κακά τα ψέμματα.

Την επανάσταση που έφερε το Wii στον τρόπο χειρισμού δεν πρόκειται να το κάνει καμία Sony ή Microsoft με move και kinect αντίστοιχα.

Κακές αντιγραφές και δεν νομίζω να έχουν την απήχηση που έχει το Wii παγκοσμίως.

Σχεδόν όσες κονσόλες έχουν πουλήσει xbox και ps3 μαζί τις έχει πουλήσει το Wii μόνο του. Τι να λέμε τώρα.

Οι άνθρωποι στην Nintendo είναι χρόνια μπροστά.

Δημοσ.
Κακά τα ψέμματα.

Την επανάσταση που έφερε το Wii στον τρόπο χειρισμού δεν πρόκειται να το κάνει καμία Sony ή Microsoft με move και kinect αντίστοιχα.

Κακές αντιγραφές και δεν νομίζω να έχουν την απήχηση που έχει το Wii παγκοσμίως.

Σχεδόν όσες κονσόλες έχουν πουλήσει xbox και ps3 μαζί τις έχει πουλήσει το Wii μόνο του. Τι να λέμε τώρα.

Οι άνθρωποι στην Nintendo είναι χρόνια μπροστά.

Συμφωνώ απόλυτα. Θυμάστε πιστεύω και την ουρά που είχε μαζευτεί τότε παλιά στην E3 που θα έδειχναν για πρώτη φορά τον χειρισμό του wii remote και το wii sports!! Αυτό δεν είχε ξανά γίνει ποτέ και ίσως να μην ξανά γίνει κιόλας. Η Nintendo έφερε πάλι τα πάνω κάτω με το 3DS για 2η φορά. Και ενώ την είχαν στο περιθώριο και η MS και η Sony και ετοίμαζαν ultra high-end super technology για το μηχάνημά τους τότε παλιά, μετά έβλεπαν να παίρνει έδαφος η Nintendo και να κατακτάει την κορυφή! Μετά από τόσα χρόνια τι θα έκαναν λοιπόν, θα την αντέγραφαν για άλλη μια φορά! Και αν γίνει επιτυχία και το 3DS που πιστεύω πως θα γίνει, θα την αντιγράψουν ξανά. Και όταν βγαίνουν παιχνίδια που πραγματικά χαίρεσαι να τα παίζεις και όχι να σκοτώνεις σαν ανόητος καταλαβαίνεις ότι αυτή η εταιρία σέβεται τον καταναλωτή-παίκτη.

Είναι η μοναδική εταίρια που υποστηρίζει τα 2D παιχνίδια, είναι η μοναδική εταίρια που σκέφτεται πάντα το gameplay πάνω από όλα, δεν υποστηρίζει συστήματα όπως να παίζεις ενώ είσαι συνέχεια online η διάφορους τέτοιους περιορισμούς, προσπαθεί κάθε φορά να φτιάχνει γερά hardware και να μην χαλάνε από υπερβολική ζέστη, ylod και χαζομάρες, δημιουργεί platform παιχνίδια όπως Mario που παραμένουν στην κορυφή, δεν ασχολείται συνέχεια με τα παιχνίδια των άλλων εταιριών και να κάνει συνέχεια σχόλια και ειρωνείες όπως κάνει η Sony και δεν ωθεί την βία όπως συμβαίνει αλλεπάληλες φορές με τα υπόλοιπα παιχνίδια xbox360 / ps3.

Δημοσ.

nkarafo, εμένα προσωπικά δεν καλύπτει σε κανένα σημείο τις ανάγκες μου το Wii, και κυρίως του multiplayer που το Live είναι κάτι αιώνες μπροστά.

Αν θα αγόραζα δεύτερη κονσόλα θα πήγαινα σίγουρα για PS3...

Δημοσ.

Άμα μιά κονσόλα κάλυπτε τις ανάγκες όλων μας, τότε όλοι θα είχαμε την ίδια :-)

Πάλι καλά να λέτε όμως που έχουμε τη Nintendo και δίνει ιδέες στο τομέα των video games.

Περιμένω πώς και πώς την απάντηση της SONY στο 3DS....

Δημοσ.
nkarafo, εμένα προσωπικά δεν καλύπτει σε κανένα σημείο τις ανάγκες μου το Wii, και κυρίως του multiplayer που το Live είναι κάτι αιώνες μπροστά.

Αν θα αγόραζα δεύτερη κονσόλα θα πήγαινα σίγουρα για PS3...

Είναι και τα παιχνίδια προτίμησης. Και εγώ έχω wii και PC. Εγώ προσωπικά στο Wii έχω βρει πολλά ενδιαφέροντα και θα βγουν και νεότερα. Έχω δει και εγώ κάποια παιχνίδια που θα τα ήθελα να τα έπαιζα όπως πχ Last Guardian, Naruto Shippuuden Ninja Storm 2, Killzone 2, Shadow Complex, Burnout τα οποία δεν θα υπάρξουν ποτέ στο wii και αν θα βγουν θα είναι σαχλαμάρες αλλά δεν σκοπεύω να αγοράσω και 2η κονσόλα. Μετά θα κάθομαι συνέχεια στο σπίτι μου .. :-)

Δημοσ.
Άμα μιά κονσόλα κάλυπτε τις ανάγκες όλων μας, τότε όλοι θα είχαμε την ίδια :-)

Πάλι καλά να λέτε όμως που έχουμε τη Nintendo και δίνει ιδέες στο τομέα των video games.

Περιμένω πώς και πώς την απάντηση της SONY στο 3DS....

Ακριβως, χωρις αυτην την εταιρια ο χωρος του gaming θα ειχε εξαφανιστει εδω και καιρο. Τωρα για τη Sony να απαντησει στο 3DS δεν το βλεπω να γινεται συντομα. Ποιο κοντα ειναι η Apple και ισως αργοτερα η MS παρα η Sony. Το γεγονος οτι το 3DS επιασε την καλη με τοση υποστηριξη αμεσως μαρτυραει παντως οτι καμια απο τις εταιριες αυτες δεν εχει κατι αντιστοιχο στα σχεδια της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...