Προς το περιεχόμενο

E3 2010 - Μια απο τα ιδια η επιτελους κατι καινουργιο;

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
λαθος κανεις.

Δεν ξέρω ακριβώς πιό είναι το μέτρο σύγκρισής σου.

Αν μιλάς για τεχνολογίες, ναί είναι διαφορετικές.

Για το οπτικό αποτέλεσμα? Όχι τρομερές διαφορές.

Αν η τεχνολογία του 3DS είναι parallex barrier LCD, έχω προσωπική εμπειρία με προτώτυπα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στη διεθνή έκθεση αυτοματισμού στη Γερμανία προ 4-ετίας.

Το εφφέ δεν διαφέρει ιδιαίτερα από το εφφέ που έχεις με τα polarised γυαλιά, με κύριο αρνητικό το ότι πρέπει να είσαι ακριβώς μπροστά από την οθόνη.

Από κεί και πέρα, από θέμα προσιτότητας, η Nintendo είναι μίλια μπροστά.

Δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης για αυτό, εκτός και αν νομίζεις ότι έχουμε όλοι σπιτια μας 3D compatible 120Hz HDTVs.

• Απαντ. 384
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε φιλε το ενα ειναι handheld συστημα με μια μικροσκοπικη οθονη,το αλλο ειναι ενα home συστημα με μια τιβι οθονη.ειναι δυνατον να τα συγκρινεις μεταξυ τους;

---------- Προσθήκη στις 22:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:41 ----------

ποιος ειναι αυτος ρε παιδια μου μπηκαε και μιλανε ολοι γιαυτον εδω και μερες;

Δημοσ.

kevin freaking butler!!!

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Δημοσ.
ρε φιλε το ενα ειναι handheld συστημα με μια μικροσκοπικη οθονη,το αλλο ειναι ενα home συστημα με μια τιβι οθονη.ειναι δυνατον να τα συγκρινεις μεταξυ τους;

Μάλιστα, τώρα κατάλαβα πώς το βλέπεις.

Και φυσικά έχεις λάθος ;-)

Δημοσ.

Το έριξε στους τίτλους τώρα.. θέλω λέει games και όλοι κοιτάνε τα χειριστήρια. Εν το μεταξύ το τρειλερ για το Heroes game για το move είχε αυτό που κοροϊδεύουν, τα γραφικά του wii

• Super Moderators
Δημοσ.
kevin freaking butler!!!

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

ο τύπος είναι μορφή!

Δημοσ.
Μάλιστα, τώρα κατάλαβα πώς το βλέπεις.

Και φυσικά έχεις λάθος ;-)

δεν πειραζει.

---------- Προσθήκη στις 22:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:47 ----------

αισχος η παρουσιαση της Σονυ.ελεος.

• Super Moderators
Δημοσ.
ξεχειλίζουν τα @@ του από τεστοστερόνη ή είναι ιδέα μου? :P

όχι δεν είναι η ιδέα σου αν και εμένα μου κάνει για τον Barney Stinson στα 50+ ή για τον πατέρα του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...