firewalker Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Εδώ πετάγαμε μολότοφ στον άγνωστο στρατιώτη πέρσι. Μέχρι πρόπερσι ο Λεωνίδας ήταν τα επίσημα δημόσια ουρητήρια της Εθνικής οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης.
DrLo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Εδώ πετάγαμε μολότοφ στον άγνωστο στρατιώτη πέρσι. Άκυρος ο παραλληλισμός. 1. Το Αγνωστο Στρατιώτη δεν τον παραχωρήσανε για εκδήλωση "αναρχικών" 2. Προσωπικά πιστεύω ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να επιτίθεται στα ίσα σε σύμβολα του "αντιπάλου στρατοπέδου". Μπορώ να ανεχθώ την αντίθετη άποψη αλλά όχι την ανοησία. ΥΓ : Άσε που πιθανότατα λιγότεροι από αυτούς που πήγαν να "τιμήσουν" το Αβέρωφ πιαθανότατα έχουν υπηρετήσει την θητεία τους από αυτούς που πέταγαν μολότοφ στον άγνωστο στρατιώτη.
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δηλαδή εγώ που διαμαρτύρομαι είμαι απόγονος ζώων; Ή, για να το πιάσουμε αλλιώς, επειδή οι διάφορες "παρουσιάστριες" κουτσομπολίστικων μεσημεριανών εκπομπών βρήκαν υλικό να γεμίσουν αυτές τις γελοίες εκπομπές (το θέμα έχει παρουσιαστεί, με αρκετή πατριωτική ζέση και σε κανάλια όπου συμμετέχει η ιδιοκτησία των ΝΕΩΝ, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία), εγώ πρέπει να μη διαμαρτυρηθώ από φόβο μήπως θεωρηθώ ένα με τα μεσημεριανά τσίρκουλα; Μα!!! Ξεκαθάρισα εξ' αρχής πως κι εγώ διαφωνώ κάθετα με ό,τι συνέβη στο Αβέρωφ. Και να πω την αμαρτία μου, το Αβέρωφ είναι πολεμικό πλοίο, δε με καίει τόσο πολύ για αυτό καθ' αυτό, αλλά αν είναι η χιονόμπαλα, δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα είναι η χιονοστιβάδα. Οπότε, προφανώς και η διαμαρτυρία είναι λογική, θεμιτή, δόκιμη (και σύμφωνη μαζί μου) αλλά αυτό που λέω είναι πως ακόμα και αν αυτή τη φορά αποτελεί σωστή αφορμή, το παρελθόν των αντιδράσεών μας, όπως φαίνεται από το άρθρο, ήταν χαμηλότερου επιπέδου από την όποια Χρουσαλά. Και κακά τα ψέμματα ρε σνουμπ, εσύ και άλλοι 20 ξέρετε πολύ καλά γιατί διαμαρτύρεστε, οι υπόλοιποι είτε βάρεσαν σκληρό στο "ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ" είτε περίμεναν τη Λαμπίρη να τους πει "αυτό είναι κακό, θυμώστε". Οι ίδιοι που οι γονείς τους έκραζαν καλλιτεχνικές φωτογραφήσεις στην Ακρόπολη και μαύριζαν τον Κουν για να τα σκάνε μετά τα παιδιά τους σε επιθεωρήσεις Σεφερλή και να ζητάνε Γερμανικές αποζημιώσεις όταν η Αφροδίτη τους σκάει κωλοδάχτυλο απ' το φόκους. Τι να εμπιστευτώ, την αίσθηση κουλτούρας του διαμαρτυρόμενου Έλληνα ή την ιστορική του κρίση;
g_alkis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Λυπάμαι που δεν διαμαρτυρήθηκαν τότε οι παππούδες μου και οι γονείς μου. Εγώ φταίω. Εγώ. Ντροπή μου. Φτου μου Εξάλλου, αφού δεν το έκαναν αυτοί, δεν μπορώ κι εγώ. Ντροπή μου και πάλι που εκνευρίστηκα. Φτου μου. Πως μπόρεσα???
g_alkis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Τις ναζιστικές νοοτροπίες τύπου "εσύ και άλλοι 20 πεφωτισμένοι" και "αφού δεν μίλησαν οι γονείς σου δεν έχεις το δικαίωμα να μιλάς κι εσύ" μια χαρά τις βλέπει
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Οι Ναζιστικές νοοτροπίες μου στην προκειμένη περιορίζονται στο "αφού δεν ξέρεις να διαβάζεις, μην κάνεις παιδιά".
g_alkis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Aντεύχομαι και ευελπιστώ να πιάσουν οι ευχές μου
alex_000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Σε καθε χωριουδακι, σε καθε ραχουλα, πολεμησαν και σφαγιασθηκαν εκατονταδες ελληνες απο την εποχη της τουρκοκρατιας γενικοτερα, μεχρι τη γερμανικη κατοχη ειδικοτερα (το ειδικοτερα παει στο οτι ξερουμε συγκεκριμενα αυτες τις τοποθεσιες). Εχουμε λοιπον δεκαδες χωρια που στις πλατειες τους εκτελεστηκαν στα γερμανικα αποσπασματα ενδοξα οι προγονοι μας κοιτωντας τον κατακτητη στα ματια για να ειμαστε εμεις ελευθεροι (ειδες τι ωραια μπορεις να αφυπνησεις τον ελληνα με 5-6 λεξεις σωστα τοποθετημενες). Παρολα αυτα, απο τη μερα της απελευθερωσης και μετα χιλιαδες μουνια κουνιουνται εκει σε πανηγυρια, εκδηλωσεις κλπ, επι τουλαχιστον 70 ετη. Μηπως λοιπον να αρχισουμε να ζηταμε το κλεισιμο αυτων των χωρων, και να βαλουμε κι απο ενα αγημα να τους προσεχει; Δεν θεωρω οτι χρειαζεται απαντηση αυτο, συγκρινεις ανομοια πραγματα, την γη με ενα ιστορικο μνημειο. Όχι τόσο επειδή διαφωνώ με το φαιδρό της πράξης, αλλά για να θυμόμαστε και πως και αυτοί που διαμαρτύρονται είναι απόγονοι ζώων. Στα @@ μου ποιανου απογονος ειμαι, εγω ειμαι εγω αυτος ειναι αυτος. Το εθνος μας ειναι εθνος ζωων, και θα παραμεινει ετσι για πολλα χρονια.
Alexandros_91 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μετα ειναι να μην εκνευριζεται ο καλβιν κλαιν που δεν του δωσαν το ηρωδιο να κανει πασαρελα με τα μοντελα του......
fabiawrc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 καλη πο#$#%@ πολυτελειας η χρουσαλα.μια απλη κοπελα απο το χαιδαρι(την ξεραμε παλια απο το σχολειο)βγηκε σταρ ελλας και τωρα να σου με τους επιχειρηματιες!και μονο με κυριους με χοντρο χρημα οχι αστεια!τυχαιο ?δεν νομιζω
Evgenios1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 καλη πο#$#%@ πολυτελειας η χρουσαλα.μια απλη κοπελα απο το χαιδαρι(την ξεραμε παλια απο το σχολειο)βγηκε σταρ ελλας και τωρα να σου με τους επιχειρηματιες!και μονο με κυριους με χοντρο χρημα οχι αστεια!τυχαιο ?δεν νομιζω Μια ειναι η γυναικα. Τζουλια. Με ενα φικι φικι εβγαλε οσα θα βγαζαν σε ολη τις τους τη ζωη "τα κοριτσια του αβεροφ" Για αυτο και την εχω αβαταρ. Ρισπεκτ Τζουλια. ΥΓ: "τα κοριτσια του αβεροφ" Ωραιος τιτλος εχω εμπνευση πρωι πρωι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.