Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Πρέπει να είναι παλιός ΣΕΑ (αντίστοιχο του ΔΕΑ στον ΣΞ) που παρέμεινε μετά τη θητεία του, σαν αυτό που λέγανε "Μακράς Ανακατάταξης" στον ΣΞ (είχαμε έναν Τχη στο 96 ΤΥΠΕΘ) ΥΓ : (παλιά οι Έφεδροι αξιωματικοί μπορούσαν να συνεχίσουν με το βαθμό του Ανθυπολοχαγο, όταν έκανα εγώ στρατό "ξέπεφταν" σε ΕΠΥ .... μμμππρρρ) ειτε αυτο, αν και μου φαινεται πολύ απίθανο να φτάσει το βάθμο του ταξίαρχου ένας δόκιμος, είτε ήταν απόστρατος* και επανήλθε σε ενεργό υπηρεσία. * και καλά οι απόστρατοι ανήκουν στην εφεδρεία
cb_papi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Εν τω μεταξύ το Star παρουσίαζε τα αποκαλούμενα "αίσχη" που έγιναν πάνω στο Θωρηκτό με δραματική φωνή/μουσική κλπ. ενώ είμαι σίγουρος πως αν δεν υπήρχε καμία αντίδραση θα έλεγαν: Ο υπέροχος γάμος ολοκληρώθηκε με εκδήλωση στο θωρηκτό Αβέρωφ όπου συγγενείς και νεόνυμφοι διασκέδασαν μέχρι πρωίας.
Xorxhs! Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω γιατί, αλλά καρφώνεσαι και θέλω να πιστεύω πως ευτυχώς είσαι η μειοψηφία. Αν νομιζεις οτι αποτελεουν μειοψηφία η συγκεκριμενη κατηγορια, τοτε ζεις στην δικη σου απομακρη εικονικη πραγματικοτητα. Σε προκαλω λοιπον να βγεις απο το καβουκι σου και να προσπαθησεις να την κανεις πραγματικα 'μειοψηφια'... ---------- Προσθήκη στις 23:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:15 ---------- Η πραγματικοτητα ειναι οτι εσυ ηθελες να εισαι και προφανως για να καλυψεις τις ενοχες που εχει το υποσυνειδητο σου ,προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι ηθελαν να ειναι και αλλοι εκει. Βεβαια στη σημερινη εποχη υπαρχουν αρκετοι νεοελληνες που τετοια θελουν και ονειρευονται(κοκα,γλεντακι με μοντελα κ.τ.λ) ,γιατι ετσι τον εχουν μαθει τα περιοδικα του πανιβλακα Κωστοπουλου και των αλλων τζιτζιφιογκων των ΜΜΕ Η χωρα μας ειναι ενα ματσο σκατα και ο νεοελληνας θα ηθελε πολυ να μοιαζει με τον Τουρκο. Δυστυχως ειμαστε χειροτεροι. Φασκεις αντιφασκεις. Ενω στην αρχη εξατομικευεις την επισημανση που εκανα, καταληγεις και συμφωνεις με εμενα, οτι οι περισσοτεροι θα θελαμε να ειμαστε στο Αβερωφ, μιας και η Ελλαδα ειναι ενα ματσο σκατα.
dimpa16 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Αν νομιζεις οτι αποτελεουν μειοψηφία η συγκεκριμενη κατηγορια, τοτε ζεις στην δικη σου απομακρη εικονικη πραγματικοτητα. Σε προκαλω λοιπον να βγεις απο το καβουκι σου και να προσπαθησεις να την κανεις πραγματικα 'μειοψηφια'... ---------- Προσθήκη στις 23:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:15 ---------- Φασκεις αντιφασκεις. Ενω στην αρχη εξατομικευεις την επισημανση που εκανα, καταληγεις και συμφωνεις με εμενα, οτι οι περισσοτεροι θα θελαμε να ειμαστε στο Αβερωφ, μιας και η Ελλαδα ειναι ενα ματσο σκατα. Ακου φιλε. Και ολη η Ελλαδα να μην ειχε προβλημα να γινει η γαμηλια τελετη του τρομερου ζευγους και ολοι να ζηλευαν και να γουσταραν την βλαχογκλαμουρια στο Αβερωφ,το γεγονος οτι προκειται για χοντρομαλακια,δεν αλλαζει. Αυτο που εγινε ειναι ιεροσυλια και βαλτο καλα στο μυαλο σου. Και αν αυριο βρεθει κανας αλλος,που να κανει κεφι την γαμηλια δεξιωση να την οργανωσει σε κανα νεκροταφειο,το ιδιο και το αυτο θα ειναι...καταλαβες ?
hashashin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μεγαλη ξεφτιλα και αδικαιογητες οι πραξεις τους.Εκει περα ανθρωποι χασανε τις ζωες τους για να ειμαστε ελευθεροι εμεις και αυτα τα σουργελα πανε και το ξεφτιλιζουνε τελειως.Ακομα και ξενος απο την αλλη ακρη της που να μην ηξερε την μεγαλη αξια του θωρηκτου μονο και μονο επειδη ειναι μουσειο θα το σεβοταν. Νεοπλουτοι και τσουλες που δεν εχουν δουλεψει ποτε στη ζωη τους(εκτος αν θεωρητε δουλεια το οτι ανοιγουν τα ποδια τους στο καθε λεφτά)κανανε παρτυ χωρις να ξερουνε καν σε τι μερος βρισκονταν. Φταινε ομως και αυτοι που τους τα παραχωρησαν.Ε θα λαδωθηκαν σιγουρα.
vocals_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Αυτά αυτά με ψήνουν όλο και περισσότερο να γίνω punisher, αυτά..
sgatos_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Πιστεύω οτι ο γαμβρός απλά, ήθελε ο γάμος του να είναι αυτός που (νομίζει οτι) του αξίζει. Τι αξίζει λοιπόν στο πριγκιπικό ζεύγος -Μπούλη+χρουσαλάς(θα έπρεπε το επιθετο να έχει μέσα κανένα Λι ή Νι )- ??? Τίποτα λιγότερο απο ένα πριγκιπικό γάμο με στρατιωτικά αγήματα (τουλάχιστον κατι τέτοιο μου θύμισε η όλη προσπάθεια) και κανονιοβολισμούς . Γιατί απλά, δεν γίνεται, να κάνουν το (γλέντι) σε ένα απο τα εκατοντάδες πλοία που διαθέτει η οικογένεια η σε κάποια απο τις θαλαμηγούς τους σαν απλοί καθημερινοί άνθρωποι. Ω πτωχέ, κοινέ θνητέ ... Μάλλον η νυφη ειχε δει την ταινια "Η Αλίκη στο Ναυτικό" και ονειρευόταν να κάνει το γάμο της σε πλοίο του πολεμικού Ναυτικού...
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Εν τω μεταξύ το Star παρουσίαζε τα αποκαλούμενα "αίσχη" που έγιναν πάνω στο Θωρηκτό με δραματική φωνή/μουσική κλπ. ενώ είμαι σίγουρος πως αν δεν υπήρχε καμία αντίδραση θα έλεγαν: Ο υπέροχος γάμος ολοκληρώθηκε με εκδήλωση στο θωρηκτό Αβέρωφ όπου συγγενείς και νεόνυμφοι διασκέδασαν μέχρι πρωίας. Ναι...αυτοι καλυτεροι...την ημερα της σφαγης των Ποντιων εβαλαν Playmate 2010...
vocals_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ναι...αυτοι καλυτεροι...την ημερα της σφαγης των Ποντιων εβαλαν Playmate 2010... Ναι γιατί μόνο από αυτό φαίνεται η κατάντια του συγκεκριμένου καναλιού..
random Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 :lol: απ' ότι φαίνεται δεν ειναι η πρώτη φορά που το θωρηκτό μετατρέπεται σε κωλάδικο, πριν 14 χρόνια: http://apergospastis.pblogs.gr/2010/06/641082.html υποθετω οτι ειναι δύσκολο να θυμαται κανεις, αν και τότε, οι χτεσινοί και σημερινοί opinion leaders, ειχαν ξεσικώσει ανάλογο σαματά με τον σημερινό, ή την κανανε γαργάρα ενεκα "πρωϊνού καφέ" και έτσι...
Xorxhs! Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ακου φιλε.Και ολη η Ελλαδα να μην ειχε προβλημα να γινει η γαμηλια τελετη του τρομερου ζευγους και ολοι να ζηλευαν και να γουσταραν την βλαχογκλαμουρια στο Αβερωφ,το γεγονος οτι προκειται για χοντρομαλακια,δεν αλλαζει. Αυτο που εγινε ειναι ιεροσυλια και βαλτο καλα στο μυαλο σου. Και αν αυριο βρεθει κανας αλλος,που να κανει κεφι την γαμηλια δεξιωση να την οργανωσει σε κανα νεκροταφειο,το ιδιο και το αυτο θα ειναι...καταλαβες ? αναθεμα αν καταλαβες γρι απο αυτα που εγραψα.. 'φιλε'
vagpap Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Πρέπει να είναι παλιός ΣΕΑ (αντίστοιχο του ΔΕΑ στον ΣΞ) που παρέμεινε μετά τη θητεία του, σαν αυτό που λέγανε "Μακράς Ανακατάταξης" στον ΣΞ (είχαμε έναν Τχη στο 96 ΤΥΠΕΘ) ΥΓ : (παλιά οι Έφεδροι αξιωματικοί μπορούσαν να συνεχίσουν με το βαθμό του Ανθυπολοχαγο, όταν έκανα εγώ στρατό "ξέπεφταν" σε ΕΠΥ .... μμμππρρρ) Έχω την εντύπωση ότι ήταν κανονικός αξιωματικός ο οποίος είχε αποστρατευθεί, και τον επανέφεραν για να τον κάνουν διευθυντή του Αβέρωφ, μιας και η μονάδα ορίζεται σαν Πλωτό Ναυτικό Μουσείο και όχι σαν σκάφος, ώστε να τον κάνουν κυβερνήτη. Παίζει να τον είχα και διοικητή στο Κ.Ε. Πόρος τον συγκεκριμένο.
DrLo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Έχω την εντύπωση ότι ήταν κανονικός αξιωματικός ο οποίος είχε αποστρατευθεί, και τον επανέφεραν για να τον κάνουν διευθυντή του Αβέρωφ, μιας και η μονάδα ορίζεται σαν Πλωτό Ναυτικό Μουσείο και όχι σαν σκάφος, ώστε να τον κάνουν κυβερνήτη. Παίζει να τον είχα και διοικητή στο Κ.Ε. Πόρος τον συγκεκριμένο. Χμ, ίσως και να έχεις δίκιο ...
De@th L0rd Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Έλεος ρε τη φάγατε την κοπέλα, στο νοσοκομείο κατέληξε... http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_6964.html
kage Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 τετοια event γινονται εδω και τουλ.2 χρονια.προσωπικα δεν με αφορα αν κανουν παρτυ ή οτιδηποτε.φτανει τα λεφτα να πηγαινουν για συντηρηση Αβερωφ και να μην πληρωνει(ουμε) και ο στρατος για συντηρηση.... οσο για κατι εξτρα που σιγουρα ειναι σημαντικοτερο θεμα. ας μας πουν αν εκοψαν σκραπ το Έλντριτζ (DE 127)-πειραμα φιλαδελφεια εγω τα λεγα οτι παρτυ γινονται εδω και τουλαχιστον 2 χρονια.. φωτος στην ακροπολη επιδειξη μοδας/ειδων υγιεινης στην αγ.σοφια,τα σκοπια βαφτιστηκαν μακεδονια του βαρδαρη,τουρκικες φρεγατες στην Αθηνα,ξεπουλημα οικοπεδων στην θρακη ,την σημαια που την πειρε ο αερας στα ιμια...και εδω και μερες μας πρηζουν για το event αντι να ασχολουντε με τα παραπανω και πως διαολο θα βγαλει κανα φραγκο η Ελλαδα αντι να δανειζετε μονο και να μας τα τρωει.. γαμηλιο παρτυ σιγουρα δεν ηταν γιατι ειχαν κανει ηδη 2 σε μαγαζια.. video clip σε φρεγατα στην αμερικη αλμπουμ,παπανδρεου.ειναι δικο του ? εδιτ:μπορει να μου πει αυτος/αυτη που εβαλε -1 σε τι αναφερετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.