Προς το περιεχόμενο

Η καταντια της Ελλαδας νο2: Γαμήλιο πάρτι στο θωρηκτό Αβέρωφ

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζετε ότι θα έπρεπε να πάρετε λίίίγο πιο χαλαρά το θέμα με την συγκεκριμένη γαμήλια δεξίωση ?

Αν θέλετε να εξοργιστείτε,ψάξτε να βρείτε τον πρώτο εφοπλιστή/τάδε που είχε την ιδέα να οργανώσει γαμήλια δεξίωση στο Αβέρωφ.

Όσο πρωτότυπη και να είναι αυτή η ιδέα,δεν είναι από αυτές που πάνε κάπως έτσι : Ξύπνησε το πρωί ο τάδε και εκεί που σκεφτόνταν όλη η οικογένεια για το που να κάνουν την δεξίωση τους ήρθε η φαεινέστατη ιδέα να το κάνουν στο Αβέρωφ.

Τουλάχιστον όχι για την συγκεκριμένη .

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί ξεφτίλα ?

Χωρίς να τους δικαιολογώ,αλλά κάπως έτσι δεν προγραμματίζουμε το που θα κάνουμε γαμήλια δεξίωση ?

Είτε για να μπούμε στο μάτι της τάδε γνωστής,είτε γιατί εκεί είναι της μόδας,είτε,είτε,είτε.

Και βασικά,το άλλο ερώτημα είναι το εξής.

Γιατί δώσανε τέτοια δημοσιότητα στην συγκεκριμένη δεξίωση ?

Όχι βέβαια γιατί έγινε στο Αβέρωφ.

Δεν ήταν η πρώτη που έγινε εκεί.

Υ.γ. ΒΕΒΑΙΑ,αυτό ισχύει στην περίπτωση που δεν ήταν η πρώτη δεξίωση που έγινε εκεί.

Αν ήταν ΌΝΤΩΣ η πρώτη,παίρνω πίσω τα όσα έχω γράψει.

Δημοσ.
Μακάρι να μην αργήσει αυτή η μέρα sylvia αλλά μάλλον θα αργήσει. Γιατί τι νομίζεις όλοι αυτοί που είπες να τους πάρει ο διάολος, είναι λίγοι ; Πάρα πολλοί είναι.. Τα 2/3 του πληθυσμού ; Το 1/3 ; Δεν ξέρω, απλά είναι πολλοί, και δεν είναι εύκολο να "καταργήσεις" την πλειοψηφία.. Γίνεται, αλλά δεν είναι εύκολο.

Γω λέει να κλείσει το τόπικ με τις τελευταίες προτάσεις που είπες.

ναι δεν είναι εύκολο...αλλά ξες τι,σε αυτό που ελπίζω ΠΑΝΤΟΤΕ,είναι οι άνθρωποι να ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΝΕ...γενικά στην ζωή τους...τα ιστορικά μας,τα ιερά μας,τις θυσίες των προηγούμενων γενιών...μπορεί να αργήσει ναι,αλλά η ελπίδα είναι κάτι παραπάνω από μια όμορφη λέξη...

αλήθεια,πως να αισθανθείς όταν πας σε έναν ιστορικό χώρο ;

Δέος είναι το λιγότερο που μπορώ να πω.

Οταν μπαίνεις σε ένα μουσείο και γίνεσαι ένα με την ιστορία που είναι εκείνη την στιγμή τόσο κοντά σου,νιώθεις δέος...όταν περπατάς δίπλα στον Παρθενώνα και ανεβάζεις την ματιά σου στον ουρανό και είσαι δίπλα από τους κίονες,νιώθεις δέος ....

Οταν ακόμα μιλάς με πρόσωπα που έχουν ζήσει τον πόλεμο,πάλι νιώθεις δέος...

Από πότε το δέος συνδέεται με νταραβέρια και χορούς ; Vocals κάποτε θα έρθει η μέρα αργά η γρήγορα ...

Δημοσ.

Η ξεφτιλα ειναι αρχικα της ηγεσιας του στρατου, του πολεμικου ναυτικου, της αεροποριας και του συγκεκριμενου υπουργου.Ειναι γνωστο οτι οσοι κατεχουν θεσεις διοικητων και διαφορα ανωτερα αξιωματα στον ελληνικο στρατο εν γενει ειναι για τα πανηγυρια.Μιλαμε για ανθρωπους που το μονο που εχουν στο μυαλο τους ειναι οι μιζες και οι μπουζουκλερι.Οπου δουν τζαμπα και γλεντι τρεχουν να φανε.Και τρωνεεεεεεεε μιλαμε ατελειωτα απο παντου.

Με Χρουσαλες και Παστιστιους ή οπως λεγονται δεν θα ασχοληθω.

Δημοσ.

Πιστεύω οτι ο γαμβρός απλά, ήθελε ο γάμος του να είναι αυτός που (νομίζει οτι:eek:) του αξίζει.

Τι αξίζει λοιπόν στο πριγκιπικό ζεύγος -Μπούλη+χρουσαλάς(θα έπρεπε το επιθετο να έχει μέσα κανένα Λι ή Νι:-D )- ???

Τίποτα λιγότερο απο ένα πριγκιπικό γάμο με στρατιωτικά αγήματα (τουλάχιστον κατι τέτοιο μου θύμισε η όλη προσπάθεια) και κανονιοβολισμούς .

Γιατί απλά, δεν γίνεται, να κάνουν το (γλέντι) σε ένα απο τα εκατοντάδες πλοία που διαθέτει η οικογένεια η σε κάποια απο τις θαλαμηγούς τους σαν απλοί καθημερινοί :-( άνθρωποι.

Ω πτωχέ, κοινέ θνητέ ...

Δημοσ.
ο μόνιμος εξ εφέδρων Αρχιπλοίαρχος Ε. ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΝ που ασκούσε από το 2008 τα καθήκοντα του Διευθυντή Πλωτού Ναυτικού Μουσείου Γ. ΑΒΕΡΩΦ».

τι σημαινει μόνιμος εξ εφέδρων; αρχιπλοíαρχος είναι σε αντιστοιχία με τον ΣΞ ταξίαρχος

Δημοσ.
γτ ρε παιδια ειναι τοσο τρομερο το οτι εκαναν παρτυ εκει; η πολυ αναισθητη ειμαι η δεν ξερω

To ABEΡΩΦ ειναι μνημειο(κατι σαν τον Παρθενωνα για να σου δωσω να καταλαβεις). Συμμετειχε σε Βαλκανικους και Παγκοσμιους πολεμους. Μετεφερε τους Ελληνες μετα την καταστροφη της Σμυρνης κ.τ.λ

Αν δεν βρισκεις κακο να γινονται παρτυ εκει ,λογικα δεν θα βρισκεις κακο να γινονται παρτυ και στον Παρθενωνα. Και στην τελικη ,γιατι να μην καλεσουμε και την Τζενα Τζειμσον που ειπε ενα παληκαρι πιο πριν? Εγω προτεινω οργιο στον Παρθενωνα με Τζενα Τζειμσον-Ντουβλη-Τζουλια και 3 αρσενικα αλογα. Ετσι και το κρατος θα κονομησει απο τα εσοδα των dvds και θα ικανοποιηθουν οι μεσημεριανες εκπομπες που θα εχουν νεα θεματα να σχολιαζουν

Δημοσ.

Πέρα απο την υποκρισια μας, γιατι νομιζω οτι οι περισσοτεροι απο εμας θα θελαμε να ειμαστε στο Αβερωφ εκείνη τη βραδια, για πολλους και διαφορους λογους?

Δημοσ.
Πέρα απο την υποκρισια μας, γιατι νομιζω οτι οι περισσοτεροι απο εμας θα θελαμε να ειμαστε στο Αβερωφ εκείνη τη βραδια, για πολλους και διαφορους λογους?

Δεν ξέρω τι λες, εγώ ούτε μαύρο δεν κάνω.

Δημοσ.
τι σημαινει μόνιμος εξ εφέδρων; αρχιπλοíαρχος είναι σε αντιστοιχία με τον ΣΞ ταξίαρχος

Πρέπει να είναι παλιός ΣΕΑ (αντίστοιχο του ΔΕΑ στον ΣΞ) που παρέμεινε μετά τη θητεία του, σαν αυτό που λέγανε "Μακράς Ανακατάταξης" στον ΣΞ (είχαμε έναν Τχη στο 96 ΤΥΠΕΘ)

ΥΓ : (παλιά οι Έφεδροι αξιωματικοί μπορούσαν να συνεχίσουν με το βαθμό του Ανθυπολοχαγο, όταν έκανα εγώ στρατό "ξέπεφταν" σε ΕΠΥ .... μμμππρρρ)

Δημοσ.

Στις εξαιρετικά δύσκολες εποχές που ζούμε, χιλιάδες κόσμος αγωνιά για το αύριο βρίσκοντας τον εαυτό του απολυμένο/άνεργο και βλέποντας την χώρα να βουλιάζει συνεχώς χωρίς ελπίδα ανάκαμψης.

Μέσα σε αυτή την δύσκολη συγκυρία βλέπουμε μια απροκάλυπτη επίδειξη δύναμης και πλούτου, αδιαφορώντας και προκαλώντας το αίσθημα του Ελληνικού λαού. Προσωπικά θα τολμήσω να πώ ότι το Αβέρωφ έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία απο τον Παρθενώνα. Είναι ο άγνωστος στρατιώτης του Ναυτικού και συμβολίζει το αίμα που χύθηκε απο τους προγόνους μας, για να μπορεί η κα Χρουσαλά να πηγαίνει σε κοσμικά πάρτυ.

Το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ δε...είναι ότι έστειλαν και δωρεά 5.000 ευρώ στους peasants για να τους έχουμε και ευγνωμοσύνη απο πάνω. Δηλώνοντας πολύ απλά "έχω φράγκα και κάνω ότι γουστάρω". Έ όχι αυτό πάει πολύ!

Δημοσ.

Η πραγματικοτητα ειναι οτι εσυ ηθελες να εισαι και προφανως για να καλυψεις τις ενοχες που εχει το υποσυνειδητο σου ,προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι ηθελαν να ειναι και αλλοι εκει.

Βεβαια στη σημερινη εποχη υπαρχουν αρκετοι νεοελληνες που τετοια θελουν και ονειρευονται(κοκα,γλεντακι με μοντελα κ.τ.λ) ,γιατι ετσι τον εχουν μαθει τα περιοδικα του πανιβλακα Κωστοπουλου και των αλλων τζιτζιφιογκων των ΜΜΕ

Η χωρα μας ειναι ενα ματσο σκατα και ο νεοελληνας θα ηθελε πολυ να μοιαζει με τον Τουρκο. Δυστυχως ειμαστε χειροτεροι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...