karmaCode Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 αισχος,απλα ΑΙΣΧΟΣ..να ξεφτυλιζεις ενα πλοιο που πηρε μερος στους βαλκανικους και συνεβαλε στη τελικη τους εκβαση ... αισχος .. .. μονο και μονο για τα λεφτα ...
DrLo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Το καλύτερο το άκουσα από ένα Ναύραρχο ε.α "Όποιος και να έδωσε άδεια, το πλοίο έχει κυβερνήτη ο οποίος έπρεπε να θέσει ένα τέλος". Πόσα κιλά ... @rxidia θα ήθελε αυτό ? Έγώ δε το βλέπω ως "προσβολή ιερών κλπ", απλά ξεφτύλα των αξιωματικών και του ναυτικού που κανονικά οι εφοπλιστές θα έπρεπε να τος βαράνε προσοχές γιατί έστω και στα λόγια το Π.Ν έχει ως Αντικειμενικό Σκοπό την τήρηση του Ναυτικού Δικαίου και την επιτήρηση των ελληνικών θαλασσών. Στην ουσία τους εξασφαλίζουν τις προϋποθέσεις για να ναπτύξουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα και χορεύοντας και αντί αυτού τουςς νοικιάσανε να "βαράνε παλαμάκια στο γάμο τους". Πραγματικά θα ντρεπόμουν αν ήμουν γυιος του κυβερνήτη. ΥΓ : Το Αβέρωφ εκτός από Μουσείο είναι και "εν ενεργεία" πλοίο του ΠΝ, είναι στρατόπεδο στη τελική.
bobosss Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Στο πολεμικό ναυτικό του Παναμά και αλλων συναφών χωρών έπρεπε να βαράνε προσοχές μιας και τα πλοία όλων των ελλήνων εφοπληστών έχουν σημαίες όλων των κρατών πλην ελλάδος.
DrLo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 τετοια event γινονται εδω και τουλ.2 χρονια.προσωπικα δεν με αφορα αν κανουν παρτυ ή οτιδηποτε.φτανει τα λεφτα να πηγαινουν για συντηρηση της φρεγατας και να μην πληρωνει(ουμε) και ο στρατος για συντηρηση.... εμένα με αφορά ... αλλά ποιός είμαι εγώ? Αν "φρεγάτα" εννοείς το Αβέρωφ : 1. Δεν είναι φρεγάτα 2. Ο τελευταίος που μπορεί να πλήρωνε θα ήταν ο Στρατός. Αν το Αβέρωφ κοστίζει να το συντήρουν ας το βυθίσουν παρά τέτοια φετιλίκια (αν και ψονάρες που θα κάνουν υποβρύχια πάρτυ θα υπάρξουν και πάλι) Από την άλλη σκέφτομαι κάτι χρόνια πριν που διαμαραρτύροταν η Ελλάδα ότι στο βετανικό μουσείο κάνανε δεξιώσεις στην αίθουσα των μαρμάρων του Παρθενώνα ! ---------- Προσθήκη στις 23:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:32 ---------- Στο πολεμικό ναυτικό του Παναμά και αλλων συναφών χωρών έπρεπε να βαράνε προσοχές μιας και τα πλοία όλων των ελλήνων εφοπληστών έχουν σημαίες όλων των κρατών πλην ελλάδος. Παναμέζικο πλοίο στη Σομαλία δε πήγε πάντως.
gatoulis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 οι ναυτάρες που σκατά ήτανε?τους δώσανε άδεια ή τους μαντρώσανε...
random Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Πριν απο τα τσιφτετέλια πάνω στο ένδοξο κατάστρωμα, η πραγματική κατάντια του λαού ειναι να έχει μέσα στους top-10 των opinion leaders του, κατι "κομιστές", εκδότες-χίτμαν, βαλιτσοκουβαλητές κατάμαυρων μυρίων, που κάνουν κάθε κυριακή πρωτοσέλιδο τον κόνωπα, αλλα τις καμήλες ουτε ακουστά δεν τις έχουν...
Morticia Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Πριν απο τα τσιφτετέλια πάνω στο ένδοξο κατάστρωμα, η πραγματική κατάντια του λαού ειναι να έχει μέσα στους top-10 των opinion leaders του, κατι "κομιστές", εκδότες-χίτμαν, βαλιτσοκουβαλητές κατάμαυρων μυρίων, που κάνουν κάθε κυριακή πρωτοσέλιδο τον κόνωπα, αλλα τις καμήλες ουτε ακουστά δεν τις έχουν... Αν κατάλαβα καλά... δεν είναι opinion leader ο συγκεκριμένος, ό,τι είπε είναι ό,τι όλοι μας βλέπουμε και καταλαβαίνουμε. Την αξιοπιστία του την έχει χάσει προ πολλού. Αλλά μην τρελαθούμε, δεν υπάρχει ούτε ένας με καθαρά χέρια στο συνάφι τους.
evabb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 γτ ρε παιδια ειναι τοσο τρομερο το οτι εκαναν παρτυ εκει; η πολυ αναισθητη ειμαι η δεν ξερω
MastroGiannis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Καλά ρε παιδιά! Τι αίσχη είναι αυτά; Πού βαδίζει αυτός ο κόσμος; Κοσμική γαμήλια δεξίωση με τσιφτετέλια; Έλεος πια!
Yperaspisths Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 εμένα με αφορά ... αλλά ποιός είμαι εγώ? Αν "φρεγάτα" εννοείς το Αβέρωφ : 1. Δεν είναι φρεγάτα 2. Ο τελευταίος που μπορεί να πλήρωνε θα ήταν ο Στρατός. Αν το Αβέρωφ κοστίζει να το συντήρουν ας το βυθίσουν παρά τέτοια φετιλίκια (αν και ψονάρες που θα κάνουν υποβρύχια πάρτυ θα υπάρξουν και πάλι) Από την άλλη σκέφτομαι κάτι χρόνια πριν που διαμαραρτύροταν η Ελλάδα ότι στο βετανικό μουσείο κάνανε δεξιώσεις στην αίθουσα των μαρμάρων του Παρθενώνα ! ---------- Προσθήκη στις 23:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:32 ---------- Παναμέζικο πλοίο στη Σομαλία δε πήγε πάντως. Οχι να μην το βυθισουν ,αλλα να ''βυθισουν'' τα λαμογια που επιτρεπουν τα παρτυ. Αυτος που ξεχναει και διαγραφει την ιστορια του ειναι καταδικασμενος και δεν εχει μελλον. Ο κοσμος πλεον εχει ξυπνησει. Θα ξεχασουν γρηγορα τα λαμογια αυτα που ηξεραν. Πλεον τα λαμογια δεν τολμουν να πανε ουτε σε εστιατοριο να φανε. Για ρωτησε τον Αλογοσκουφη τι επαθε οταν πηγε σε γνωστο εστιατοριο προσφατα ---------- Προσθήκη στις 03:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:16 ---------- οι ναυτάρες που σκατά ήτανε?τους δώσανε άδεια ή τους μαντρώσανε... Οι ναυταρες ειναι υπερβισματα. 1 μεσα 15 εξω παιζουν στο Αβερωφ. Ολοι εκει μεσα τα ιδια σκατα ειναι και το ιδιο συστημα
pournaras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Στην κατασταση που ειμαστε, το μονο λαθος που βρισκω ειναι οτι απλα δεν του εδωσαν ΑΦΜ, και δεν κοβουν κανονικα τιμολογιο παροχης ωστε το κρατος να παρει κανονικα τα λεφτα, και να μην τα ζαπωσει το καθε λαμογιο που βρισκεται στην καταλληλη θεση. Και δεν το λεω καθολου με ειρωνια. Σιγα τα αυγα που μας χαλασαν και καλα το ιστορικο μας μνημειο. Αφου θελουν αυτοι που τα εχουν να κανουν το εφε τους να πληρωσουν χοντρα, αλλα να πληρωσουν νομιμα και να πανε τα λεφτα σε σωστες μεριες. Αλλα τι λεω...
Evgenios1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 1) Το αιδοιο σερνει καραβια. 2) Αντε και στην ακροπολη.
Sylvia88 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 "...η μέρα εκείνη δεν θα αργήσει..." ...που θα τους πάρει όλους ο διάολος και θα τους σηκώσει. μοντέΛΕΣ,εφοπλιστάς/λεφτάδες/ξεπουλημένους μπαμπάκιδες,βυζαρούδες 10019394χρονες ξανθές οπτικοπλαστικοποιημένες,κουφέτα λουλούδια τραπεζομάντιλα και όλους τους τσιφτετελοχορευτάδες. Και καλά εκείνο το μπάζο Χρουσαλά παύλα "κατέβηκα/από/το/χωριό/στην/Αθήνα/έγινα/μοντέλο/μετά/μετανομάστηκα/σε/"ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ"/και/βρήκα/και/εφοπλιστή/μανούλα".... άντε και εκείνος ο "εφοπλιστής" που ψαχνόταν να βρει μια μοντελού όπως κάνουν οι διεθνείς τις Ιταλίας ΑΑΑΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕ και εκείνο το γομάρι που εκτελεί καθήκοντα του Π.Ν. και μου φοράει την στολή του με καμάρι και παληκαριά και είναι ηλιοκαμένος από τα αχ τόσο κουραστικά ταξιδάκια παύλα κρουαζιεράκια πλάτα πλούτσα στου Αιγαίου τα νερά ...εκείνοι οι άλλοι που ανέβηκαν με το κοστουμάκι τους και είχαν μια άλφα ηλικία ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ που πατάνε και που οδεύουν σαν τα καημένα τα σαληγκάρια; ΑΒΕΡΩΦ έλεγε ο Σουλτάνος το 1912 και το 13 και έτρεμε ΑΒΕΡΩΦ λένε σήμερα ΑΥΤΟΙ και γελάνε
vocals_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 "...η μέρα εκείνη δεν θα αργήσει..." ...που θα τους πάρει όλους ο διάολος και θα τους σηκώσει. μοντέΛΕΣ,εφοπλιστάς/λεφτάδες/ξεπουλημένους μπαμπάκιδες,βυζαρούδες 10019394χρονες ξανθές οπτικοπλαστικοποιημένες,κουφέτα λουλούδια τραπεζομάντιλα και όλους τους τσιφτετελοχορευτάδες. Και καλά εκείνο το μπάζο Χρουσαλά παύλα "κατέβηκα/από/το/χωριό/στην/Αθήνα/έγινα/μοντέλο/μετά/μετανομάστηκα/σε/"ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ"/και/βρήκα/και/εφοπλιστή/μανούλα".... άντε και εκείνος ο "εφοπλιστής" που ψαχνόταν να βρει μια μοντελού όπως κάνουν οι διεθνείς τις Ιταλίας ΑΑΑΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕ και εκείνο το γομάρι που εκτελεί καθήκοντα του Π.Ν. και μου φοράει την στολή του με καμάρι και παληκαριά και είναι ηλιοκαμένος από τα αχ τόσο κουραστικά ταξιδάκια παύλα κρουαζιεράκια πλάτα πλούτσα στου Αιγαίου τα νερά ...εκείνοι οι άλλοι που ανέβηκαν με το κοστουμάκι τους και είχαν μια άλφα ηλικία ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ που πατάνε και που οδεύουν σαν τα καημένα τα σαληγκάρια; ΑΒΕΡΩΦ έλεγε ο Σουλτάνος το 1912 και το 13 και έτρεμε ΑΒΕΡΩΦ λένε σήμερα ΑΥΤΟΙ και γελάνε Μακάρι να μην αργήσει αυτή η μέρα sylvia αλλά μάλλον θα αργήσει. Γιατί τι νομίζεις όλοι αυτοί που είπες να τους πάρει ο διάολος, είναι λίγοι ; Πάρα πολλοί είναι.. Τα 2/3 του πληθυσμού ; Το 1/3 ; Δεν ξέρω, απλά είναι πολλοί, και δεν είναι εύκολο να "καταργήσεις" την πλειοψηφία.. Γίνεται, αλλά δεν είναι εύκολο. Γω λέει να κλείσει το τόπικ με τις τελευταίες προτάσεις που είπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.