Προς το περιεχόμενο

Ιός στην ιστοσελίδα μου

k_L_i_K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω το site http://www.arkhon.gr

Όταν την ανοίγω στο firefox η explorer είναι μια χαρά.

Όταν όμως ανοίγω απο το apple που έχει safari δεν με αφήνει να μπω γιατι τη θεωρεί κακόβουλη.

Την ε΄κανα check στο http://www.unmaskparasites.com/ και όντως βλέπω να έχει μπει μια άσχετη σελίδα. Πήγα στο Index να την πετάξω αλλα εξακολουθεί και δεν την ανοίγει.

Help please... thanks

Δημοσ.

το επαθα και εγω στο sexshop μου

παρε τηλεφονο αυτον που στο ευτιαξε και ρωτισε τον αν εχει backup

(εγω με οποιο browser και να εμπενα μου το εβγαζε, πανω στην adress μου αντι για την δικια μου ειχε μια ασχετη...)

Δημοσ.

Κάνε κ ένα check και στις υπόλοιπες σελίδες του site. Βασικά δες όλα τα .html, .htm, .js, .php, κτλ αρχεία για τον ιο. Λογικά το warning που βλέπεις είναι επειδή δεν κάνει check το site εκείνη την ώρα, αλλά το έχει markάρει έτσι. Φαντάζομαι ότι σε λίγες μέρες θα σταματήσει.

Δημοσ.

Προειδοποίηση: Η επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο ίσως είναι επιβλαβής για τον υπολογιστή σας!

Ο ιστότοπος http://www.arkhon.gr περιέχει στοιχεία από τον ιστότοπο temp.hbsouthmomsclub.com, ο οποίος φαίνεται να φιλοξενεί κακόβουλα προγράμματα, δηλαδή λογισμικό που μπορεί να είναι επιβλαβές για τον υπολογιστή σας ή να εκτελεί λειτουργίες χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Και μόνο η επίσκεψη σε έναν ιστότοπο που περιέχει κακόβουλα προγράμματα μπορεί να μολύνει τον υπολογιστή σας.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα με αυτά τα στοιχεία, επισκεφθείτε τη Google Σελίδα διαγνωστικών της Ασφαλούς περιήγησης για τον temp.hbsouthmomsclub.com.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς θα προστατευθείτε από επιβλαβές λογισμικό όταν είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο.

αυτο μου βγαζει το chrome απο μονο του

Δημοσ.

παιδιά backup έχω και έχω και τους κωδικούς. έσβησα όλο το site απο το filezilla και το ξανανέβασα αλλα πάλι το ίδιο. έκανα ψηεψκ με το avtivirus τον φάκελο με τα αρχεία και δεν μο έβγαλε τπτ. και τους κωδικούς στο ftp άλλαξα αλλα τπτ. δε ξέρω... τι να πω...

Δημοσ.
παιδιά backup έχω και έχω και τους κωδικούς. έσβησα όλο το site απο το filezilla και το ξανανέβασα αλλα πάλι το ίδιο. έκανα ψηεψκ με το avtivirus τον φάκελο με τα αρχεία και δεν μο έβγαλε τπτ. και τους κωδικούς στο ftp άλλαξα αλλα τπτ. δε ξέρω... τι να πω...

Το οτι οτι εσβησες και το ξανανέβασες δεν το καθαρίζει σίγουρα. Ο ιος σε τέτοιες περιπτώσεις πειράζει κώδικα. Πχ πριν 1 χρόνο είχα κολλήσει τον ιο gumblar o οποίος πείραζε τον κώδικα ειδικά στα 404 html αρχεία. Αποτέλεσμα είναι να τα αλλάξω όλα αυτά. Μίλησε με τη εταιρία που έχεις το hosting κάποιες φορές έχουν και δικό τους σύστημα για έλεγχο. Τελευταία φορα που με ενημέρωσαν ότι είχα ακόμα κάποια κατάλοιπα μου έστειλαν λίστα των αρχείων που είχαν πρόβλημα κι έτσι μπόρεσα να κάνω δουλειά...

Δημοσ.

πιθανά καταχωρήθηκε στο site σου ιός πριν το ανεβάσεις.

Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα πόσες φορές θα το ανεβάσεις, θα έχεις πάντα το ίδιο αποτέλεσμα.

Μου είχε τύχει παλιότερα κάτι παρόμοιο.

Τι θα κάνεις,

άνοιξε με κάποιο πρόγραμμα πχ Frontpage τη σελίδα που φαίνεται κακόβουλη και ψάξε για κάποιον περίεργο κώδικα πχ JS.IFrame και φυσικά αφαίρεσέ τον.

Στη δική μου περίπτωση είχε γινει το χειρότερο. Κόλλησαν πάνω από 20 σελίδες ιό και η σελίδα μου παρουσιαζόταν ως κακόβουλη στην αναζήτηση του GOOGLE!!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από εμπειρία, αν το google βγάλει μια σελίδα ως κακόβουλη, ΔΕΝ αρκεί να την καθαρίσεις για να φύγει το μήνυμα. Πρέπει να ζητήσεις επανέλεγχο μέσω του webmaster tools.

Επίσης, ΜΗΝ χρησιμοποιείτε Filezilla!!! Αποθηκεύει τα FTP passwords ως απλό κείμενο!!! Αν έχετε έστω και ένα spyware στον υπολογιστή σας, bye-bye passwords!

Δημοσ.
Από εμπειρία, αν το google βγάλει μια σελίδα ως κακόβουλη, ΔΕΝ αρκεί να την καθαρίσεις για να φύγει το μήνυμα. Πρέπει να ζητήσεις επανέλεγχο μέσω του webmaster tools.

Επίσης, ΜΗΝ χρησιμοποιείτε Filezilla!!! Αποθηκεύει τα FTP passwords ως απλό κείμενο!!! Αν έχετε έστω και ένα spyware στον υπολογιστή σας, bye-bye passwords!

Και πιο πρόγραμμα να χρησιμοποιούμε?

Δημοσ.
[...]

Thanks for the info. Τόσα χρόνια χρησιμοποιώ Filezilla και δεν το ξερα. Κρίμα :/

Δημοσ.

Από την άλλη υπενθυμίζω ότι στις ftp επικοινωνίες, οι κωδικοί ταξιδεύουν ως plain text οπότε ένας απλός sniffer στο δίκτυο τσιμπάει τους κωδικούς χωρίς κόπο. Δεδομένου ότι στους υπολογιστές που χειρίζομαι είναι δύσκολο να μπει spyware ή keylogger, περισσότερο φοβάμαι τους sniffers του δικτύου, παρά τα unencrypted passwd του filezilla. Οπότε συνεχίζω να προτιμώ τον filezilla (που είναι και Open source) από διάφορες εμπορικές λύσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...