localy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 εχω ενα λαπτοπ και το δουλευω μονο στο σπιτι,σπανια το περνω μαζι μου εξω,και εχω βγαλει τελειως την μπαταρια και το εχω συνδεση με ρευμα.πειραζει ???το εκανα αυτο για να μην πεσει η αποδοση της μπαταριας.απλως μαι φορα το μηνα την κουμπωνω την μπαταρια και την φορτιζω και το δουλευω μεχρι να τελειωσει και την ξαναβγαζω.πειραζει?
cabdik Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 για εμενα κακως την εχεις βγαλει, γιατι η μπαταρια παιζει το ρολο του UPS στα λαπτοπ. εκτος κι αν εχεις UPS!
windshear Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Αν έχεις πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση στο σπίτι σου, καλό θα είναι να την έχεις επάνω. Εάν όχι, τότε έχε την μονίμως εκτός από το laptop για να μη μειωθεί η απόδοσή της, αφού πρώτα τη φορτίσεις καλά.
localy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 ναι δεν λεω σε προστατευει η μπαταρια αλλα χανει την αποδοση της αν την φορτιζω καθε φορα???δεν εχω προβλημα παντος με τα ρευματα στο σπιτι.τι να κανω?
windshear Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 άσε τη καλύτερα φορτισμένη σε ένα ντουλάπι χωρίς υγρασία, εκτός αν θες να αγοράζεις κάθε 2 χρόνια μπαταρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.