cyber_katsarida Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 έχω ένα linsys wag200g πάνω στο οποίο έχω συνδέσει ένα pc με winxp (ethernet), και ένα laptop με win7 (wifi). το πρόβλημα μου είναι ότι όποτε δοκιμάζω να μεταφέρω αρχεία από το ένα στο άλλο δεν πιάνω ταχύτητα μεγαλύτερη από 2,6MB/sec. παλαιότερα θυμάμαι με άλλο φορητό είχα πιάσει μεγαλύτερες ταχύτητες (6MB/sec) Τι μπορεί να φταίει; εννοείται ότι το ρουτερ δουλεύει σε mode g (54Mbps)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 τα 2.6ΜΒ/sec είναι πολύ καλή ταχύτητα για WiFi G...
cyber_katsarida Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 τα 2.6ΜΒ/sec είναι πολύ καλή ταχύτητα για WiFi G... αυτό σημαίνει χοντρικά 20Mbps. απέχει αρκετά από τα 54Mbps. δεν περιμένω βέβαια να πιάσω τα 54Mbps αλλά όπως είπα, παλαιότερα έπιανα μεγαλύτερες ταχύτητες. Σίγουρα κάτι φταίει αλλά δεν ξέρω τι. Μήπως η αλλαγή του firmware που έκανα.. οι υπόλοιποι τι ταχύτητες πιάνετε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 τα 54mbps είναι μέγιστο θεωρητικό, κοινώς καμία σχέση με την πραγματικότητα... sorry αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να έπιασες 6MB/sec με WiFi G, τόσο πιάνεις με το ζόρι (που λέει ο λόγος) σε WiFi N...
_Anonymous_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 αυτό σημαίνει χοντρικά 20Mbps. απέχει αρκετά από τα 54Mbps.δεν περιμένω βέβαια να πιάσω τα 54Mbps αλλά όπως είπα, παλαιότερα έπιανα μεγαλύτερες ταχύτητες. Σίγουρα κάτι φταίει αλλά δεν ξέρω τι. Μήπως η αλλαγή του firmware που έκανα.. οι υπόλοιποι τι ταχύτητες πιάνετε; δε φταιει τπτ φιλε.......... 27Τχ + 27Rx = 54mbit Στο μεγιστο παιζεις........οι τιμες βεβαια ειναι plus, style overhead
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.