Προς το περιεχόμενο

οτε ταχυτητα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δειτε λιγο την εικονα

adsld.png

η συνδεση ενεργοποιηθηκε σημερα και το μοντεμ ειναι συνδεμενο με καινουριο καλωδιο στη πριζα τηλεφωνου χωρις αλλη τηλεφωνικη συσκευη συνδεμενη στο σπιτι

βασικα αυτο που με παραξενευει ειναι οτι ο γειτονας μου (στον ιδιο οροφο) εχει 20κατι dnstream attenuation και εχει γυρω στα 14000 rate

Δημοσ.

εσυ εχεις λιγοτερο attenuation αλλα ολα ειναι σχετικα.καθε ρουτερ διαβαζει διαφορετικα το attenuation. καθε ρουτερ εχει διαφορετικο chipset οποτε βλεπεις και αλλη ταχυτητα και καθε ζευγαρι καλωδιου απο το συνολικο καλωδιο εχει διαφορες δυστυχως.οποτε μια χαρα εισαι.μπορει να ειναι και κατι μεσα στο σπιτι σου κιολας.

• Super Moderators
Δημοσ.

συγχρονίζει 2mbit κάτω από μένα που έχω 30db attenuation...ο συγχρονισμός είναι απλά τραγικός, κάπου υπάρχει πρόβλημα δεν νομίζω να μειώνεται τόσο ο συγχρονισμός από το crosstalking

Δημοσ.
συγχρονίζει 2mbit κάτω από μένα που έχω 30db attenuation...ο συγχρονισμός είναι απλά τραγικός, κάπου υπάρχει πρόβλημα δεν νομίζω να μειώνεται τόσο ο συγχρονισμός από το crosstalking

ας αφησουμε την θεωρια ποσο ειναι και ας πιασουμε την πραξη.και δεν μιλαμε για crosstalking.εδω υπαρχουν ατομα που συγχρονιζαν 17 και επεσαν στα 8 και ο οτε δεν το δεχεται βλαβη.αλλο τοσο να πας και να του πεις ναι ο γειτονας μου συγχρονιζει στα 12 και εγω στα 10.και ο οτε θα σου πει στα @@ με φυσα ολα οκ και θα σηκωθει να φυγει.το γνωστο σεναριο.αμα ηταν στον καθενα να αλλαζουν ζευγαρι τοτε θα πρεπε να ειχαμε περασει νεα καλωδια.πηγαινε στην αλιμου .ολοι εχουν 40 attenuation με 42 και συγχρονιζουν χειροτερα απο αυτους που εχουν 45.με 42 attenuation επρεπε να ειχν 6-7 mbit και εχοθυν Max 2.

και ο οτε δεν κανει τιποτα.οποτε τι λεμε για το θεωρητικο.και τα εναερια καλωδια δεν ειναι σωστα και τα σιδερενια box ειναι λαθος και αστικο κεντρο ανα 5 km ειναι λαθος αλλα ολα γινονται.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν χάνει τπτ με το να δηλώνει βλάβες μέχρι να πεθάνει ο highlander ή να φτιαχτεί το πρόβλημα :P

Δημοσ.

ελα με αυτην την ατακα να το δηλωνεις συνεχεια βλαβη.στο τελος ο οτε θα την κλεινει χωρις να ερχεται καν.ελλαδα ειμαστε.

Δημοσ.

το 2011 εγινε 2013 το 2013 λογω οικονομικης κρισης να δουμε τι θα γινει.σαν τους σταθμους του μετρο.απο χρονο σε χρονο

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είχε ανακοινωθεί ΠΟΤΕ ότι το 2011 θα είχαμε FTTH, είχαν πει ότι το 2012 θα αρχίσουν τα έργα...

όσο για το vdsl από το χρόνου λογικά...

Δημοσ.
δεν χάνει τπτ με το να δηλώνει βλάβες μέχρι να πεθάνει ο highlander ή να φτιαχτεί το πρόβλημα :P

Ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις, είναι το ίδιο με τον ψεύτη. Μια φορά θα πεί αλήθεια και δεν θα τον πιστεψει κανείς.

Παίδες είναι τόσα που μπορεί να συμβαίνουν στη γραμμή και δεν τα βλέπουμε που δεν είναι για ανάλυση. Απο μικρά βραχυκυκλώματα, τάσεις, παράσιτα, vuvuzeles κλπ.

Οι 2 αριθμοί που βλέπουμε είναι κάτι "χοντρικό". Πρόβλημα είναι να έχεις attenuation 10 και sync 5mbps. Ναί εκεί δείχνει όντως πρόβλημα.

περιμενουμε το vdsl και τις οπτικες ινες το 2013...

Μπορείς να βάλεις και τώρα οπτική. κανα ταλιράκι το διμεγάμπιτο πάει δεν είναι πολλά.

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί το ίδιο με τον ψεύτη? 11mbit για 16db attenuation ενώ άλλοι συγχρονίζουν τόσο με 32-35db! από την στιγμή που δηλώνει βλάβη και δεν βρίσκουν κάτι (και καλά) προφανώς δεν ψάχνουν όπως θα έπρεπε...

ok δεν είπα να παίζει στα 21.7mbit που είναι το μέγιστο θεωρητικό για τα 16db αλλά όχι και 10mbit κάτω, του πούστη δλδ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...