Tablet Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Λοιπον παω να τρελαθω. Εκει που ηταν ολα καλα με την οθονη σημερα το πρωι ενω ηταν κλειστη παρατηρησα μια θαμπαδα σε καποια σημεια αλλα σαν να ειναι απο μεσα ενα πραγμα δεν καθαριζεται με το πανακι. Οταν ειναι ανοιχτει η οθονη δεν φαινεται τιποτα(τουλαχιστον με την πρωτη ματια) τι προτεινεται να κανω? Εχει εγγυηση.
kostasSTi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Το ίδιο πράγμα έχει εμφανιστεί και στο iMac μου (24"). Απ'ότι φαίνεται είναι από τη θερμότητα. Όταν είναι ανοιχτός δε φαίνεται αλλά όταν σβήσει φαίνεται αρκετά. Αφού έχεις εγγύηση, στείλτην πίσω να σου αλλάξουν το τζάμι.
Tablet Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Εσυ την εχεις αλλαξει? Στο imac καταλαβαινω την θερμοτητα αλλα στην oθονη εχει τοσο πολυ? Ειναι σιγουρο οτι θα μου την αλλαξουν? Η θα μου πουν οτι εφοσον δεν ειναι ορατο δεν υπαρχει προβλημα και τετοια?
domal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 φιλε μη τρελενεσαι , αν εισαι καπνιστης (οπως εγω ) αυτη η θαμπαδα ειναι ο καπνος που εχει ειχωρησει μεσα (στον imac24 τουλαχιστον ετσι γινεται) , η λυση ειναι απλη , περνει μια βεντουζα , βγαζεις το γυαλι , την καθαριζεις και να την παλι !!!! δες στο youtube πως γινετε ειναι τρομερα απλο !!!
magicofungo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 φιλε μη τρελενεσαι , αν εισαι καπνιστης (οπως εγω ) αυτη η θαμπαδα ειναι ο καπνος που εχει ειχωρησει μεσα (στον imac24 τουλαχιστον ετσι γινεται) , η λυση ειναι απλη , περνει μια βεντουζα , βγαζεις το γυαλι , την καθαριζεις και να την παλι !!!! δες στο youtube πως γινετε ειναι τρομερα απλο !!! +1000 Aντιμετωπισα ακριβως το ιδιο προβλημα απο την νικοτηνη...ευτυχως η document μου αλλαξε οθονη και καθαρισε το γυαλι του imac 24 μεσα στην εγγυηση...τα τασακια μακρια.....
darklordvader77 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Πολυ ευερέθιστα (και αντικαπνιστικά) τελικά τα καινουργια (Aluminum και επειτα) iMacs! Ο White iMac μου δε καταλαβαινει μετα απο σχεδον 4 χρονια καθημερινου καπνισματος τιποτα! (Μόνο όταν τον καθαριζω με βρεγμενο πανακι βγαζει μπολικη κιτρινιλα αλλα τουλαχιστον φευγει!)
Tablet Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δεν καπνιζω αλλα οπως ειπε ο παραπανω φιλος σκεφτομαι να βγαλω το γυαλι το εχει κανει κανεις φαινεται ευκολο αλλα εχω τους ενδιασμους μου.
domal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Πολυ ευερέθιστα (και αντικαπνιστικά) τελικά τα καινουργια (Aluminum και επειτα) iMacs! Ο White iMac μου δε καταλαβαινει μετα απο σχεδον 4 χρονια καθημερινου καπνισματος τιποτα! (Μόνο όταν τον καθαριζω με βρεγμενο πανακι βγαζει μπολικη κιτρινιλα αλλα τουλαχιστον φευγει!) Δεν ξερεις αυτο που λενε οτι οσο ποιο παλια τοσο ποιο ποιοτικα .... Αν και τα mac alluminum ειναι υπεροχα ... Φιλε μη φοβασαι εγω το κανω ανα 2 μηνες περιπου ,,,,,, (ντουμανι στο γραφειο ....) δεν ειναι τιποτα απλα τραβας , ειναι πιασμενη με μαγνητακια θα το δεις ....
Tablet Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Το εκανα και εγινε παλι καινουργια.. Δεν καπνιζει κανεις πλεον στο δωματιο
kebinB Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 πολυ φασιστικο το τελευταίο ;ρ νομίζω παίζει και ενα ρόλο η υγρασία του δωματίου αλλά αυτο το λέω με κάθε επιφύλαξη. σιγουρα θα χρειαστεί να το ξανακάνεις ;ρ
domal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Το εκανα και εγινε παλι καινουργια..Δεν καπνιζει κανεις πλεον στο δωματιο γιατι βρε αφου ειναι γελειο , το κανεις και το ξανακανεις , επισης ασχετα αν καπνιζεις θα γεμισει σκονη ουτως η αλλως
tr3quart1sta Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Smoking Near Apple Computers Creates Biohazard, Voids Warranty http://arstechnica.com/apple/news/2009/11/smoking-could-be-hazardous-to-your-apple-warranty.ars
Tablet Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δηλαδη καθε λιγο και λιγακι αυτη τη δουλεια θα κανω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 σκέψου το σαν καθαρισμό του tower από σκόνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.