Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 slim

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα ε εφαγα φλασια.......αν το natal το πουν τελικα Kinect εκει στη microsoft θα εχουν τεραστια εμπνευση.........μετα τα kinone και kintwo το kinect..............παντως και αν αυτο ειναι το λεπτο 360 σιγουρα μοιαζει κιν-εζικο!!!

---------- Προσθήκη στις 03:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:19 ----------

να και το βιντεο που δειχνει οτι μαλλον δεν προκειται για photoshop αλλα για μακακια της microsoft ιταλιας

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=yTJVYRLVu-g&feature=player_embedded[/ame]

Δημοσ.
αν ισχύει αυτό , βλέπω την MS να ξαναμπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι...

γιατι ποτε βγηκε απο το παιχνιδι?τεσπα πολυ ομορφο το 360σλιμ..αν ισχυει αυτο βεβαια..

Δημοσ.

πολύ όμορφο το 360 σλιμ(σε αντίθεση με το ps3 slim ;) ).το θέμα είναι στο Hardware,το έχουν τεστάρει αρκετά?ποιός κακομοίρης θα κάνει την πρώτη αγορά και θα την πατήσει? θα εμφανιστεί καινούριο rrod/e74 κτλπ? πάντος έτσι και αρχίσει να κάνει το 360 slim hardware failures τότε έχει να πέσει πολύ γέλιο :-).

όσο για το kinect ,μοιάζει εντελώς κινέζικο...απαίσιο Name. ναταλ /wave ftw.

Δημοσ.

Εκεί που το έχω το xbox όμορφο/άσχημο δεν έχει σημασία... λιγότερο θόρυβο αν κάνει το συζητάμε

Δημοσ.

Απίστευτο industrial design, ελπίζω να είναι αληθινό. Για να πω την αλήθεια το τωρινό 360 μου φαίνεται επίσης μια χαρά (το ps3slim μου φαίνεται πανάσχημο), αλλά το συγκεκριμένο σχέδιο είναι άψογο κατ'εμε...

Δημοσ.
Εκεί που το έχω το xbox όμορφο/άσχημο δεν έχει σημασία... λιγότερο θόρυβο αν κάνει το συζητάμε

+1

Πάντως εμένα δεν μου πολυαρέσει... Παραέχουν τονίσει τις γωνίες... Τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμένα...

Δημοσ.

Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει περισσοτερο απο το κλασσικο 360, προσωπικα με χαλαει λιγο το σπασιμο που κανει λιγο κατω απο την μεση αν κ πρεπει να περιμενουμε να δουμε καλυτερες κ απο διαφορετικες οπτικες γωνιες το μηχνημα για να εχουμε μια καλυτερη αποψη - anyway σημασια εχει να ειναι πιο καλα σχεδιασμενο οσων αφορα το cooling και φυσικα να βγουν αληθινες οι φημες περι built-in wi-fi και 250gb HDD...αν εχουν βαλει εσωτερικα κ το τουβλο θα ειναι ακομα καλυτερα. :P

---------- Προσθήκη στις 15:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:34 ----------

αν ισχύει αυτό , βλέπω την MS να ξαναμπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι...

Αυτο εξαρταται κ απο την τιμη που θα ανακοινωθει για το νεο 360...μπορει να ξαναμπει στο παιχνιδι αλλα μπορει κ να βγει πολυ πιο γρηγορα απο οτι περιμενουμε. ;)

Δημοσ.
γιατι ποτε βγηκε απο το παιχνιδι?τεσπα πολυ ομορφο το 360σλιμ..αν ισχυει αυτο βεβαια..

αν δεν κανω λαθος η Σονυ εχει ξεπερασει σε πωλησεις κονσολων και παιχνιδιων την ΜΣ εδω και καιρο.διορθωστε με αν η επισημη αληθεια ειναι διαφορετικη.

Δημοσ.

Το slim πως ορίζεται; Γιατί από την φώτο μου φαίνεται ελάχιστα πιο λεπτό από το τωρινό. Και στο ίδιο ύψος. :devil:

Δημοσ.
αν δεν κανω λαθος η Σονυ εχει ξεπερασει σε πωλησεις κονσολων και παιχνιδιων την ΜΣ εδω και καιρο.διορθωστε με αν η επισημη αληθεια ειναι διαφορετικη.

και μη ξεχνάς ότι ο λόγος που είχε πουλήσει αρκετές κονσόλες η ms είναι γιατί κατασκευαστικά ήταν άθλιες...βλέπε RROD...που το πάθαιναν ακόμα και κονσόλες του κουτιού, μέσα σε εβδομάδα. Εγώ συγκεκριμένα αγόρασα 2...γιατί λόγο "σπασίματος" της συσκευής, έχασα την εγγύηση...και αναγκάστηκα να πάρω άλλο

Δημοσ.

κανεις λαθος..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...