Προς το περιεχόμενο

New all-around PC, 2000 ευρώ χωρίς monitor

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ραμ τις πιο σφιχτές. Έτσι απλά :-)

Τροφοδοτικό: νομίζω πιο αθόρυβο θεωρείται το enermax. Βέβαια φίλος με τα corsair, δεν ακούει τι-πο-τα, το ίδιο και εγώ που έχω το 850άρι ( αλλά δεν έχω vga :-(). Γενικά, και τα δύο είναι τελείως αθόρυβα, εκτός και αν ζοριστούν ( δεν ξέρω κατα πόσο τροφοδοτώντας την 5850 μπορούν να ζοριστούν, αλλα ειλικρινά δεν το νομίζω).

ΗD2: τον WD20ears με 64mb cache. Αυτόν μου έιχαν προτείνει και εμένα, δε θυμάμαι γιατί όμως.

Το ποντίκι μπορεί να σου φανεί λίγο "σφιχτό". Εμένα μου φαίνεται λίίίίγο.. Για games, όμως... ρισπέκ.

Για τα υπολοιπα, δεν ξέρω.

Άντε με 'γειά!

( το σύστημά σου μοιάζει τρομακτικά με το δικό μου)

Λεγοντας τις πιο σφιχτές παμε στις 7-8-7-24 μονο και μονο για το 8 εναντι του 9; Τιποτα αλλο δεν ειναι σημαντικο μεταξυ των 2;

Το τροφοδοτικο αν ακουγεται ελαχιστα κατα το full gaming δεν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα.. Με νοιάζουν ολες οι αλλες καταστασεις που απαιτω ησυχία..

Τι σημαίνει "σφιχτό" για το ποντίκι;;; Θυμίζω ότι μονο για gaming το χρησιμοποιώ. Σε ολες τις αλλες φασεις χρησιμοποιώ την ταμπλέτα.. Προτείνεις κάποιο άλλο;

Για πες τι εχει το συστημα σου, απο περιεργεια..

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι γιατι να μην υπάρχει;

Ειναι κατι ειδικο βεβαια αλλα με ενδιαφερει αρκετα..

Θεωρειαται μια αρκετα καλη καρτα ηχου ημι-επαγγελματική, που ουσιαστικά ειναι και ενας ψηφιακος μεικτης αφου δινει δυνατοτητα ταυτοχρονης ηχογραφησης απο τις 4 εισοδους του. Επισης εχει δικαναλο προενισχυτή υψηλης ποιοτητας για τα μικροφωνα..

Δημοσ.

α, ναι.. βασικά ειναι μηχανημα που θα κανει αρκετα πραγματα... και gaming και συνθεση μουσικης και βεβαια ολα τα υπολοιπα που κλασσικα κανουμε με τα PC μας...

Δημοσ.

Παντως MasterX ενα φιλαρακι τελειωσε ηχοληψια και επειδη εβλεπα τη δουλεια κανει εκανε παπαδες με πολυ φθηνοτερα

πραγματακια

Δημοσ.

ναι ισχυει αυτο, ειδικα στην εποχη μας που τα μηχανηματα ειναι πανισχυρα.. εμπνευση να έχεις και κανεις παπαδες..

Απλως εγω δεν το θελω μονο γι'αυτο και εκτος αυτου θελω φτιαξω μια συνθεση με καποια συγκεκριμενα parts..

---------- Προσθήκη στις 23:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:16 ----------

Motherboard: Gigabyte P55A-UD4 170€

σε αυτα τα χρηματα 150-170 εχετε καμια αντιστοιχη προταση σε Asus, Msi που θα προτιμουσατε;

Δημοσ.
ναι ισχυει αυτο, ειδικα στην εποχη μας που τα μηχανηματα ειναι πανισχυρα.. εμπνευση να έχεις και κανεις παπαδες..

Απλως εγω δεν το θελω μονο γι'αυτο και εκτος αυτου θελω φτιαξω μια συνθεση με καποια συγκεκριμενα parts..

---------- Προσθήκη στις 23:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:16 ----------

σε αυτα τα χρηματα 150-170 εχετε καμια αντιστοιχη προταση σε Asus, Msi που θα προτιμουσατε;

MasterX νομίζω δεν υπάρχει άλλη μάρκα μητρικής που να χρησιμοποιεί Τ.I f/w controller.

Δημοσ.

α, ΟΚ, καλύτερα να μεινω σε αυτή τοτε..

Να ρωτησω, για wifi τι καρτα χρησιμοποιείτε; Προτίμηση σε PCI λογικά έτσι;

Σε κανένα θέμα στις αναβαθμισεις δεν βαζουμε wifi στις συνθεσεις στα PC.. γιατί;

Επισκέπτης
Δημοσ.

γιατί υπάρχουν τα usb dongles με 10 ευρώ...

Δημοσ.

ναι αλλα απ'οτι θυμάμαι λέγαμε να τα αποφευγουμε λογω USB..

Η PCI καρτα δεν καταναλωνει πορους και δεν επιβαρύνει το διαυλο USB.. εκτος και αν πλεον δεν μας νοιάζει καθολου αυτο..

Θέλω να πιστευω οτι οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν PCI καρτούλες..

qsis οι μνημες σου στα ποσα MHz ειναι κανονικα;

Δημοσ.

qsis οι μνημες σου στα ποσα MHz ειναι κανονικα;

οι μνημες μου ειναι αυτες

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552613

με λιγα λογια υπολειτουργουν :P , αλλα πριν με ρωτησεις γιατι πηρα αυτες τις μνημες , σε προλαβαινω και σου λεω γιατι ηταν σε προσφορα στα 105 ευρω και δε μπορω να πω οχι σε προσφορες :-D

για 1600αρες πηγαινα

για να δουλεψουν στα 2000 πρεπει να παω τη cpu στα 4, αλλα σου ειπα γιατι δε τη παω (πολυ ρευμα)

βεβαια θα μπορουσα να εχω τη cpu 200 x 19 και τις μνημες στα 2000, αλλα βαριομουν να πειραματιστω επιπλεον :P

καποια στιγμη μεσα στο καλοκαιρι ισως

αληθεια αν ανεβαζα το bclk και εριχνα το πολλαπλασιαστη τι θα αλλαζε στο vcore?

ρωταω οποιον εχει σχετικη εμπειρια, γιατι εγω ειχα στο μυαλο μου το x20 και οπως ειπα δεν ειχα τη διαθεση να το πολυψαξω..

σε επιδοσεις κτλ τι θα αλλαζε?

απο τα 100mhz των μνημων δε νομιζω να αλλαζε τιποτα σοβαρο, απλα για το γαμωτο..

(το οποιο δε λεω ομως αφου εδωσα τοσα λιγα λεφτα :P ισα ισα απο κει που ημουν ετοιμος να παρω 1600αρες βρεθηκα με 1900αρες

και απο τη στιγμη που ολα λειτουργουν ρολοι καθομαι στα αυγα μου )

Δημοσ.

Αν είχε 1600άρες θα ήταν σαν εμένα που με επεξεργαστή 20χ190 οι μνήμες τρέχουν 8χ190=1520mhz.Έχω την εντύπωση χωρίς να ξέρω άν γίνεται σε όλους σε μένα πάντως συνέβαινε ότι άμα ρίξεις πολλαπλασιαστή και ανεβασεις το bclk ανεβαίνουν και οι θερμοκρασίες..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...