benign Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Master X οδηγος για H50.Εγω στη καραπροτεινω,σκιζει,ειναι αθορυβη αλλα...καλο θα ηταν να εχεις ενα 12αρι fan στην ραχη του κουτιου σου για να τραβασει τον ζεστο αερα εξω. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=PUxoFiFuS_g[/ame]
MasterX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 πριν λιγο το ειδα το βιντεο.. δες και τι γραφω πιο πανω για την εξτρα καταναλωση και πες μου.. ..καλο θα ηταν να εχεις ενα 12αρι fan στην ραχη του κουτιου σου για να τραβασει τον ζεστο αερα εξω. που εννοείς ράχη; Πήρα το Lian Li PC-7FN , δεν νομιζω οτι παιρνει κι άλλο ανεμιστηρα.. Δεν χρειαζεται να βάλεις Arctic Silver 5 ??? Ρωταω γιατι ο τροπος που κανει επαφη φαινεται να είναι ειναι ιδιος με τις κοινες ψυκτρες ..
pano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 MasterX αφού σε νοιάζουν οι επιδόσεις αλλά και η κατανάλωση διάβασε αυτό http://www.tomshardware.com/reviews/core-i5-750-efficiency,2500.html
MasterX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δηλαδη το Lian σου παιρνει μονο 2 ανεμιστηρες? δεν βλεπω να εχει αλλο ανοιγμα περα απο τα κλασσικα μπρος-πισω.. Πως θα εχω καλο overflow χωρις εξαγωγη αερα με ανεμιστηρα; Δεν χρειαζεται να βάλεις Arctic Silver 5 ??? Ρωταω γιατι ο τροπος που κανει επαφη φαινεται να είναι ειναι ιδιος με τις κοινες ψυκτρες.. MasterX αφού σε νοιάζουν οι επιδόσεις αλλά και η κατανάλωση διάβασε αυτό http://www.tomshardware.com/reviews/core-i5-750-efficiency,2500.html pano ευχαριστώ για το λινκ.. τα ειδα και στο προηγουμενο σου ποστ, τα εχω ανοιχτα αυτη τη στιγμη αλλα δεν προλαβα να τα διαβασω.. Σιγουρα θα βγαλω συμπερασματα απο αυτά..
pano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 "pano ευχαριστώ για το λινκ.. τα ειδα και στο προηγουμενο σου ποστ, τα εχω ανοιχτα αυτη τη στιγμη αλλα δεν προλαβα να τα διαβασω.. Σιγουρα θα βγαλω συμπερασματα απο αυτά.." Ωρέ το είχα ξεχάσει
benign Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Κοιτα αν εχεις μονο δυο ανεμιστηρες μπρος,πισω τοτε η H50 δεν κανει για το κουτι σου.Και αυτο γιατι o fan της Corsair θα βαζει κρυο αερα απο εξω μεσα για να ψυχει καλυτερα τον επεξεργαστη αλλα θα δημιουργει ταυτοχρονα ενα πεδιο ζεστης γυρω απο τη αντλια που ο μονος τροπος για να φυγει θα ηταν να υπαρχει ενας επιπλεον 12αρης που να τραβει αυτην την ζεστη εξω.Καλυτερα στην ραχη για να ειναι κοντα στο cpu ,αλλα στην χειροτερη περιπτωση στην πλευρα που κλεινεις το κουτι.Εφοσον δεν εχεις,δεν ειναι καλη περιπτωση η συγκεκριμενη ψυκτρα.
FaRMaKhs Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Βρε σεις τι λετε?Mια χαρα ειναι, διαφορες in/out-take δεν εχει |||<---φουρφουρι κουτιου---ψυγειο----φουρφουρι Η50---- με αυτη ροη αερα
MasterX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 να μπουν και οι 2 fan πανω στο radiator και διωχνουν προς τα εξω; και η αντλια που θελει να την αερίζουν;
benign Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Το φουρφουρι του ψυγειου τραβαει κρυο αερα απο εξω μεσα,διακοπτωντας την φυσικη ροη του κουτιου που ειναι τραβηγμα κρυου αερα απο το μπροστινο μερος και εξαγωγη απο το πισω μερος,γιατι τωρα ο φουρφουρης του πισω μερους δεν θα εξαγει αερα ζεστο,αλλα θα εισαγει κρυο για να δροσιζει το cpu.Σαν αποτελεσμα,θα υπαρχει ενα πεδιο ζεστου αερα γυρω απο το ψυγειο του cpu και θα ζεσταινεται το κουτι κυριως εκει που ειναι οι μνημες.
qsis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 MasterX αφού σε νοιάζουν οι επιδόσεις αλλά και η κατανάλωση διάβασε αυτό http://www.tomshardware.com/reviews/core-i5-750-efficiency,2500.html δε ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο το hw monitor, αλλα παραθετω καταναλωσεις της δικης μου cpu στα 3.8 με αρκετα χαμηλο vcore (στρεσσαρα με intel burn test ) EDIT επειδη ομως σκεφτηκα οτι το intel burn ειναι η υπερβολη της υπερβολης , εκανα το ιδιο με prime 95 και εδω βλεπουμε οτι πλησιαζει τα νουμερα του παραπανω τεστ, βασικα δειχνει ακριβως το ιδιο σε σχεση με τη πραγματικη χρηση και τα 2 ειναι υπερβολικα βεβαια
benign Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 να μπουν και οι 2 fan πανω στο radiator και διωχνουν προς τα εξω;και η αντλια που θελει να την αερίζουν; Master X δεν πρεπει να ειδες το βιντεο καλα.Ο αθρωπος το λεει καθαρα οτι το ανεμιστηρι του H50 που βιδωνει πισω το βαζει με φορα ωστε να τραβαει αερα απεξω!Ξανακοιταξε το στο σημειο που το βιδωνει να δεις.
qsis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Master X δεν πρεπει να ειδες το βιντεο καλα.Ο αθρωπος το λεει καθαρα οτι το ανεμιστηρι του H50 που βιδωνει πισω το βαζει με φορα ωστε να τραβαει αερα απεξω!Ξανακοιταξε το στο σημειο που το βιδωνει να δεις. πολλοι το βαζουν να φυσαει εξω για να μην καταστρεφει το airflow και παλι μια χαρα ειναι επισης τσεκαρε και τις δικες μου θερμοκρασιες με megahalems (βεβαια εσυ εχεις και hyper threading που ζεσταινει περισσοτερο, αλλα εγω απο την αλλη εχω μολις 2 ανεμιστηρες )
MasterX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 ναι το καταλαβα αυτο.. η τελευταια ερωτηση ηταν για το σχολιο του FaRMaKhs που μαλλον λεει να μπουν και οι 2 ανεμιστηρες σαντουιτς στο ψυγείο οπως εδω με τη διαφορά οτι ο FaRMaKhs προτείνει να διωχνουν αερα προς τα εξω. Αν καταλαβα καλα.. qsis ποια ακριβώς τιμη κοιταμε στις φωτο;
benign Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Πολυ καλες θερμοκρασιες αναμφιβολα. Σχετικα με αυτα που λεω παιδια,αυτες ειναι οι επισημες οδηγιες που γραφει το manual,και εχει και μια λογικη.Τωρα αν δουλευει οπως λες qsis τοτε μια χαρα. Εμενα επειδη το κουτι μου εχει στην ραχη 2 12αρηδες,οπως καταλαβαινεις με συμφερε να το βαλω ετσι και για αυτο εχω idle 38 max load 60 περιπου με prime95 κλοκαρισμενος στα 3,8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.