Προς το περιεχόμενο

New all-around PC, 2000 ευρώ χωρίς monitor

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το Most Wanted το εχω παιξει..

Για το Undercover που κοιτουσα πριν διαβασα ασχημη κριτικη..

Θα δοκιμασω τα Carbon, GRID, DIRT 2 και Shift...

Thanks man..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
επιστρέφω μετα απο καιρο να ρωτησω κάτι...

Σχετικα με την υδρόψυξη Corsair Hydro Series H50 CPU Cooler: χτες βραδυ ακουγα θορυβους απο το υγρο της!!

Ειναι φυσιολογικό αυτο, ή μου ετοιμάζει καμιά έκπληξη;;;;

Δες κ εδω, ανθρακες ο θησαυρος...

Δυστυχως σε ειδα αργα μια κ εχεις ηδη στησει το μηχανημα, απλα μια μικρη απορια, εδωσες 500+ευρω για μνημες κ vga σε μια μητρικη των 170???:confused: κ μαλιστα gigabyte, επρεπε να πας για την rampage...;)

Δημοσ.

επειδη το κουτι μου δεν ειχε δυνατοτητα για αλλα exhaust fan κατεληξα στο "What If" Scenario που λέει κι αυτός.. Μου φαινοταν και μενα πιο λογικο, αλλα δεν μπορουσα να κανω κι αλλιώς. Και συμφωνα με το review που εδειξες λεει οτι ειναι καλύτερα έτσι..

Κοιτα και τις δικες μου φωτο..

Οι 2 Noctua NF-P12 120mm fans που έβαλε ειναι καλύτερες και πιο αθορυβες απο αυτη του πακετου αλλα και απο αυτη που έχει το κουτί μου λογικά?

Τελικά μνημες κ vga βγηκαν κατι λιγοτερο απο 500, λογω λαθους του Multirama για το οποιο μετα αναγκαστηκε να μου δωσει τις μνημες φτηνοτερα απο την κανονικη τιμη τους..

Η μητρικη καλη μου φανηκε, ειχε οτι χρειαζομουν, δεν ξερω τι παραπανω θα μου εδινε η rampage, δεν το εψαξα..

post-23872-129063111219_thumb.jpg

post-23872-129063111224_thumb.jpg

post-23872-129063111228_thumb.jpg

Δημοσ.
επειδη το κουτι μου δεν ειχε δυνατοτητα για αλλα exhaust fan κατεληξα στο "What If" Scenario που λέει κι αυτός.. Μου φαινοταν και μενα πιο λογικο, αλλα δεν μπορουσα να κανω κι αλλιώς. Και συμφωνα με το review που εδειξες λεει οτι ειναι καλύτερα έτσι..

Κοιτα και τις δικες μου φωτο..

Οι 2 Noctua NF-P12 120mm fans που έβαλε ειναι καλύτερες και πιο αθορυβες απο αυτη του πακετου αλλα και απο αυτη που έχει το κουτί μου λογικά?

Τελικά μνημες κ vga βγηκαν κατι λιγοτερο απο 500, λογω λαθους του Multirama για το οποιο μετα αναγκαστηκε να μου δωσει τις μνημες φτηνοτερα απο την κανονικη τιμη τους..

Η μητρικη καλη μου φανηκε, ειχε οτι χρειαζομουν, δεν ξερω τι παραπανω θα μου εδινε η rampage, δεν το εψαξα..

ωραιο το κουτακι σου... :o

Δημοσ.
αγορασα τα εξαρτηματα τελος Ιουνιου με τον παλιο φπα..

Η καρτα γραφικων κοστισε 252 απο το http://www.visionstudio.gr που ειχε τοτε την πιο καλη τιμή..

Και με εκπληξη βλέπω τωρα οτι εχει παει στα 304 !!!

Που βαδίζομεν ?????

ασε:fear::fear:

όλα έχουν πάει στον ουρανό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...