MasterX Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 το Most Wanted το εχω παιξει.. Για το Undercover που κοιτουσα πριν διαβασα ασχημη κριτικη.. Θα δοκιμασω τα Carbon, GRID, DIRT 2 και Shift... Thanks man..
MasterX Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 επιστρέφω μετα απο καιρο να ρωτησω κάτι... Σχετικα με την υδρόψυξη Corsair Hydro Series H50 CPU Cooler: χτες βραδυ ακουγα θορυβους απο το υγρο της!! Ειναι φυσιολογικό αυτο, ή μου ετοιμάζει καμιά έκπληξη;;;;
greg3301 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 επιστρέφω μετα απο καιρο να ρωτησω κάτι... Σχετικα με την υδρόψυξη Corsair Hydro Series H50 CPU Cooler: χτες βραδυ ακουγα θορυβους απο το υγρο της!! Ειναι φυσιολογικό αυτο, ή μου ετοιμάζει καμιά έκπληξη;;;; Δες κ εδω, ανθρακες ο θησαυρος... Δυστυχως σε ειδα αργα μια κ εχεις ηδη στησει το μηχανημα, απλα μια μικρη απορια, εδωσες 500+ευρω για μνημες κ vga σε μια μητρικη των 170??? κ μαλιστα gigabyte, επρεπε να πας για την rampage...
MasterX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 επειδη το κουτι μου δεν ειχε δυνατοτητα για αλλα exhaust fan κατεληξα στο "What If" Scenario που λέει κι αυτός.. Μου φαινοταν και μενα πιο λογικο, αλλα δεν μπορουσα να κανω κι αλλιώς. Και συμφωνα με το review που εδειξες λεει οτι ειναι καλύτερα έτσι.. Κοιτα και τις δικες μου φωτο.. Οι 2 Noctua NF-P12 120mm fans που έβαλε ειναι καλύτερες και πιο αθορυβες απο αυτη του πακετου αλλα και απο αυτη που έχει το κουτί μου λογικά? Τελικά μνημες κ vga βγηκαν κατι λιγοτερο απο 500, λογω λαθους του Multirama για το οποιο μετα αναγκαστηκε να μου δωσει τις μνημες φτηνοτερα απο την κανονικη τιμη τους.. Η μητρικη καλη μου φανηκε, ειχε οτι χρειαζομουν, δεν ξερω τι παραπανω θα μου εδινε η rampage, δεν το εψαξα..
rafail1994 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 καλορίζικο:-) την κάρτα γραφικών ποσό την πήρες??
MasterX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 αγορασα τα εξαρτηματα τελος Ιουνιου με τον παλιο φπα.. Η καρτα γραφικων κοστισε 252 απο το http://www.visionstudio.gr που ειχε τοτε την πιο καλη τιμή.. Και με εκπληξη βλέπω τωρα οτι εχει παει στα 304 !!! Που βαδίζομεν ?????
vasilisga Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 επειδη το κουτι μου δεν ειχε δυνατοτητα για αλλα exhaust fan κατεληξα στο "What If" Scenario που λέει κι αυτός.. Μου φαινοταν και μενα πιο λογικο, αλλα δεν μπορουσα να κανω κι αλλιώς. Και συμφωνα με το review που εδειξες λεει οτι ειναι καλύτερα έτσι..Κοιτα και τις δικες μου φωτο.. Οι 2 Noctua NF-P12 120mm fans που έβαλε ειναι καλύτερες και πιο αθορυβες απο αυτη του πακετου αλλα και απο αυτη που έχει το κουτί μου λογικά? Τελικά μνημες κ vga βγηκαν κατι λιγοτερο απο 500, λογω λαθους του Multirama για το οποιο μετα αναγκαστηκε να μου δωσει τις μνημες φτηνοτερα απο την κανονικη τιμη τους.. Η μητρικη καλη μου φανηκε, ειχε οτι χρειαζομουν, δεν ξερω τι παραπανω θα μου εδινε η rampage, δεν το εψαξα.. ωραιο το κουτακι σου...
rafail1994 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 αγορασα τα εξαρτηματα τελος Ιουνιου με τον παλιο φπα..Η καρτα γραφικων κοστισε 252 απο το http://www.visionstudio.gr που ειχε τοτε την πιο καλη τιμή.. Και με εκπληξη βλέπω τωρα οτι εχει παει στα 304 !!! Που βαδίζομεν ????? ασε:fear: όλα έχουν πάει στον ουρανό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.