Προς το περιεχόμενο

New all-around PC, 2000 ευρώ χωρίς monitor

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ένα οποιοδήποτε 3pin πάνω στην μητρική για ανεμιστήρα παίρνει το ρεύμα η υδρόψυξη.

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προς το παρόν όλα default. Αν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά (δύσκολο αλλά ποτέ δε ξέρεις) όταν αρχίζεις να το δουλεύεις πες μας τι και πως και θα σε βοηθήσουμε.

Δημοσ.

o SSD θελει καποια ιδιαιτερη προετοιμασια για να ξεκινησει;

Η εγκαθιστω windows αμεσα;

Φορματ δεν νομιζω να θελει..

Κατι αλλο για την λειτουργια του γενικα;

Δημοσ.

αλλη μια ερωτηση...

Αν συνδεσω το νεο PC στην οθονη με HDMI εχει καποια διαφορα στην ποιοτητα σε σχεση με το DVI?

Γιατι νομιζω οτι η διαφορα τους ειναι οτι το HDMI μεταφερει και ηχο, εκτος της εικονας..

Θελω να αφησω συνδεμενο το παλιο PC με DVI και το νεο με HDMI...

Πιστευω οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα ή απωλεια ποιοτητας..

Κάνω λαθος;

Επισκέπτης
Δημοσ.

HDMI = DVI + sound

καλά είσαι...

Δημοσ.

Εχω το παλιο PC με DVI και αναλογικα συνδεμενο για ηχο στην οθόνη..

Συνδέοντας το νεο PC με το HDMI θα βγαζει και ηχο στα ηχειακια της οθονης λετε; Εχω την εντυπωση οτι η καρτα γραφικων πρεπει να παρει τον ηχο απο την μητρικη με βυσματακι... αλλα νομιζω ετσια απενεργοποιουνται οι εξωτερικες συνδεσεις ηχου της μητρικής..

Μαλλον το νεο PC για την ωρα θα το συνδεσω με την ψηφιακή εξοδο στον ενισχυτη (μιλάω παντα για την ενσωματωμενη στη μητρική καρτα ήχου, καθως η εξωτερική δεν υπαρχει ακομα σε διαθεσιμοτητα..)

Δημοσ.

:lol:

ειναι αληθεια οτι με απασχολησε παραπανω απ'οσο θα επρεπε, λογω και των συγκυριών που εχουν ανεβει οι τιμες και δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα σε πολλα πραγματα..

Πριν απο λιγο εβαλα λειτουργικο...!

Μια πρωτη απορία..

Γιατι παντου η 5850 αναφερεται σαν ATI Radeon HD 5800 Series ???

Ακομα και στο GPU-Z..

Δημοσ.
Μου αρέσει η υπογραφή σου χαχα! pc θα πάρεις / πείρες :-D:-D όχι αυτοκίνητο :P:p:devil:

καλα αμα πας στο internet να συμβουλευτεις για αγορα αυτοκινητου, θα γινει χαμος :devil:

καμια σχεση intel-amd ή ati-nvidia :lol:

Δημοσ.

Μια πρωτη απορία..

Γιατι παντου η 5850 αναφερεται σαν ATI Radeon HD 5800 Series ???

Ακομα και στο GPU-Z..

Για τον ίδιο λόγο που η 4830, 4850, 4870, 4870x2, 4890, αναφέρονται σαν ATI Radeon HD 4800 Series.... :P

Είναι η σειρά που αναφέρεται πάντα και η 5850 ανήκει στην σειρά 5800 (58xx) όπως οι παραπάνω κάρτες στην σειρά 4800 (48xx).

Το κάθε μοντέλο της σειράς το ξεχωρίζεις κατ αρχάς απο την συχνότητα λειτουργίας πυρήνα (core) και μνημών (memory) που είναι διαφορετική για το καθ' ένα μοντέλο, καθώς και απο το bandwidth που είναι και αυτό διαφορετικού μεγέθους για το καθ΄ένα μοντέλο. Πιο ισχυρές κάρτες ---> μεγαλύτερο bandwidth (σε στόκ ρολόγια πάντα). :-)

Δημοσ.

OK δηλαδη με τη καρτα..

Επίσης το HDMI δουλευει αψογα με την οθονη, εδωσε και τον ηχο χωρις καμια ρυθμιση!

Σε καποια στιγμη ειδα στη καρτελα Performance του Task Manager οτι σχεδον δεν ειχα καθολου ελευθερη μνημη και ειχε ειχε κανει cache 4+GB.. Αυτο μονο του το αποφασιζει;

Λιγο μετα ειδα να εχει απελευθερωσει την περισσοτερη..

Δεν εχω προλαβει να το ψαξω τι γινεται με την μνημη..

Ασχολήθηκα "λιγο" με COD: Modern Warfare..!!!:-) Τέλειο!!!

Αληθεια, πιο Racing απο τα τελευταια προτείνετε να δοκιμασω;

Μου αρεσαν γενικα τα NFS, το τελευταιο που επαιξα αρκετα ηταν το Underground 2...

Δημοσ.

Αληθεια, πιο Racing απο τα τελευταια προτείνετε να δοκιμασω;

Μου αρεσαν γενικα τα NFS, το τελευταιο που επαιξα αρκετα ηταν το Underground 2...

Για μένα τα καλύτερα racing είναι σε κονσόλες (ps3 granturismo prologue - χbox360 forza motorsport 3) αλλά απο την άλλη είμαι απόλυτα fan και των nfs με καλύτερο όλων (προσωπική γνώμη πάντα) το Most Wanted και μετά το Carbon. Η σειρά Underground (1-2) έχει και αυτή ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου αλλά δεν συγκρίνεται κατ εμέ με τα επόμενα δύο που σου αναφέρω. Επίσης πολύ καλό ήταν και το πιο καινούργιο Undercover και το Shift, αν και το δευτερο δεν έχει καμμιά σχέση με το στύλ του Nfs, ξεφεύγει λίγο σε simulator στύλ.

Δοκίμασε λοιπόν για μένα (τα δύο πρώτα αν και παλιά πλέον) και το undercover που είναι σε αυτό το γνωστό στύλ του Nfs.

Απο την άλλη, καλό racing game είναι το GRID το οποίο αν και λίγο παλιούτσικο, είναι αξιόλογο. Τέλος δοκίμασε και τη γνωστή συνταγή DIRT 1 και DIRT 2, με το δεύτερο να υποστηρίζει DX11 με πολύ καλά γραφικά.

Δεν μου ρχεται κάτι άλλο τώρα... :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...