MasterX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 qsis δεν ηταν δυνατον να μην το παρατηρησω καθως πηρα τους κωδικους για να παραγγείλω.. Δεν ειναι περιεργο ομως; φιλε petrostr σε ευχαριστω και ολες οι γνωμες ειναι σεβαστες.. Εχω παραγγειλει σχεδον ολα τα κομματια πλεον.. Οθονη υπαρχει ηδη η SAMSUNG 2693HM 26" .. UPS μαλλον θα καταληξω σε APC.. CPU πήρα i7 860 τελικα.. Τωρα στα υπολοιπα κατεληξα σε διαφορετικα απο αυτα που λες.. Επισης Seagate δισκους εχω 8 και δεν ειχε προβλημα κανενας.. ---------- Προσθήκη στις 14:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:48 ---------- HELP again... Επειδη ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να το ψαξω (αλλα ετσι κι αλλιως θελω γνωμες): κλασσικα τιποτα δεν γινεται οπως πρεπει αλλα τελος παντων, με πηραν απο το Multirama και μου ειπαν οτι τελικα μου εστειλαν αλλες μνημες και οτι εκαναν λαθος απο τα κεντρικα.. Αυτες ειναι ακριβοτερες και επειδη δεν φταιω θα τις παρω με την τιμη που ειχαν οι αλλες που ζητησα.. Ειναι οι G.Skill Ripjaws F3-12800CL7D-4GBRM - Μνήμη - 4 GB : 2 x 2 GB - DIMM 240-pin - DDR3 στα 128,99 € ενω αυτες που ειχα ζητησει ηταν οι G.Skill F3-12800CL7D-4GBECO - Μνήμη - 4 GB ( 2 x 2 GB ) - DIMM 240-pin - DDR3 στα 112,99 €... Δηλαδη θα δωσω 226 ευρω και θα παρω τις πρωτες αντι 260 (κερδιζω 44 ευρω, θελω 8GB).. Ειναι οι Ripjaws καλύτερες; Ειναι λιγο καγκουρικες, αλλα επειδη ετσι κι αλλιως δεν θα τις βλεπω (δεν εχει παραθυρο το κουτι) δεν με χαλαει.. Αν εχουν καλυτερες ψυκτρες επανω οι Ripjaws και ειναι γενικα καλυτερες απο τις αλλες να τις παρω.. ή μηπως ειναι παλιες/χειροτερες και θελουν να τις ξεφορτωθουν; Βλέπω οτι αυτες που θα επαιρνα εχουν και ενα ECO στο ονομα τους G.Skill F3-12800CL7D-4GBECO και ειναι 1.35 Volts ενω οι Ripjaws 1.6 V ... σημαινει χαμηλοτερη καταναλωση μηπως ή τελοςπαντων οτι ειναι καλύτερες απο τις άλλες; Με βαζει σε υποψια οτι μου τις δινουν φθηνοτερα τοσο ευκολα..
Dropsreef Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ρίξε μια ματιά εδω....Ενδιαφέρον (5σελιδο) review με αρκετές πληροφορίες για τις συγκεκριμένες μνήμηες
MasterX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 thanks! Θα το διαβασω το βραδυ που θα εχω ευκαιρια, καθως αυριο πρεπει να παω να τις παρω αν ειναι.. Η γνωμη σου ποια ειναι μεταξυ των 2; Και η διαφορα στα volt που αναφερω πιο πανω, τι σημαινει ουσιαστικά; Ειναι καλύτερα τα λιγοτερα volt ? Σορρυ αλλα απο μνημες δεν ξερω πολλά...
d3m0n Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Παρόμοιες είναι στα χαρτιά. Απλά αυτές έχουν καλύτερη ψύξη.
qsis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 και για τα volt? 1.60V λεει ο κτασκευαστης κοιταξα στη σελιδα του αυτα ειναι μια χαρα , δεν εχεις τιποτα να ανησυχεις (οσο λιγοτερα τα volt τοσο το καλυτερο βεβαια, αλλα οι περισσοτερες ddr3 με βαση τις οδηγιες του κατασκευαστη πανε το πολυ 1.65 το οποιο ειναι πολυ λιγο ετσι κι αλλιως)
MasterX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ρίξε μια ματιά εδω....Ενδιαφέρον (5σελιδο) review με αρκετές πληροφορίες για τις συγκεκριμένες μνήμηες διαβαζοντας μονο τα συμπεράσματα στην τελευταια σελίδα, φαινεται να ειναι αρκετα καλες.. 1.60V λεει ο κτασκευαστης κοιταξα στη σελιδα του αυτα ειναι μια χαρα , δεν εχεις τιποτα να ανησυχεις ναι αλλα τι σημαινουν ουσιαστικα τα περισσοτερα ή λιγοτερα volt? -διαφορά στην καταναλωση; -διαφορά στο O/C?
qsis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 δε σημαινουν κατι το σημαντικο , αυτο που σου λεει ο κατασκευαστης θα βαλεις και τελος.. τα λιγοτερα βολτ σημαινουν λιγοτερη ζεστη προφανως, αν και δε νομιζω οτι υπαρχει καποια τρελη διαφορα απο το 1.5V που τρεχουν στοκ οι dd3 στα 1333 απο το 1.60 ή το 1.65 οι ddr2 δουλευαν με πολυ περισσοτερο ρευμα ---------- Προσθήκη στις 18:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:29 ---------- .4. Για Motherboard δες ASUS ή Foxconn μετά, είναι τα πιό αξιόπιστα! Για τις Gigabyte και της MSI... όσο καλά λόγια έχω διαβάσει εδώ μέσα, τόσα και άσχημα, ψάξε παλαιότερα θέματα.. εγω πηγαινοντας απο asus σε gigabyte ειδα το φως το αληθινο η δικη μου asus με ειχε ταραξει στα προβληματα .. ασε που οι asus ειναι και πολυ ακριβες χωρις λογο και για να παρεις κατι αξιολογο πρεπει να τα σκασεις πολυ χοντρα οσο για τη foxconn αυτη δεν εφτιαχνε τα socket που καιγοντουσαν στο 1156 ?
MasterX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 αν το 1.5 ειναι το στοκ για τις dd3 το οτι η πρωτη απο τις 2 μνημες δουλευει στα 1.35 τι σημαινει? Κανει καποια διαφορα στο O/C? Δεν εχω καταλαβει; Και μεταξυ 2 ιδιων μνημών η μια στα 1.35 βολτ και η αλλη στα 1.6, ποια θα προτιμουσατε; Απλως να καταλαβω τη διαφορά θελω.. Ετσι κι αλλιως τις Ripjaws θα πάρω. Δεν γινεται να περιμενω αλλο..
qsis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 καλα δεν ειναι απαραιτητο να ειναι στο 1.5 V τα 1333 , οι δικες μου νομιζω το εκαναν αυτο, απο την αλλη ομως θελουν "μολις" 1.65 για τα 2000, στα 1333 ετρεξαν τις 2 πρωτες μερες που ηταν το μηχανημα στοκ τωρα μεταξυ αυτων των 2 που λες, ειναι πολυ καλο το 1.35 για 1600, δεν το ειχα προσεξει, οι περισσοτερες που ηξερα ηθελαν 1.65 (το οποιο δεν ειναι ανησυχητικο βεβαια για ddr3 24/7) προφανως αφου η ταχυτητα και τα timings ειναι ιδια , αυτες που δουλευουν με λιγοτερα volt ειναι καλυτερη επιλογη μιας και θα ζεσταινονται λιγοτερο επισης απο οτι βλεπω ειναι και πιο φθηνες , αρα δε βρισκω καποιο υπερ των αλλων τωρα για δυνατοτητες κλοκαρισματος των μνημων, δε ξερω, ψαξε reviews, λογικα αφου οι πιο ακριβες σηκωνουν περισσοτερο ρευμα και εχουν καλυτερες ψυκτρες θα ανεβαινουν και περισσοτερο με λιγοτερα προβληματα θα σου προτεινα παντως να τις δουλευεις στις προδιαγραφες που λεει ο κατασκευαστης (ρευμα-ταχυτητα-timings) γιατι δεν προκειται να κερδισεις τιποτα το σημαντικο αν τις ανεβασεις και θα υπαρχει ομως η πιθανοτητα ασταθειας και η ασταθεια απο τις μνημες ειναι πολυ υπουλη, σου πεταει μπλε οθονη απο κει που δε το περιμενες ακομα και σε απλα πραγματα (στο προηγουμενο pc βαραγε επανεκκινησεις στο μtorrent οταν εβαζα πολλα μαζι να κατεβαινουν και στα παιχνιδια σε τελειως ανυποπτο χρονο) αρα παρε τις πιο οικονομικες, εκτος αν θες να ψαχτεις και με τις μνημες στο o/c η συνολικη διαφορα των 30 ευρω (που αν το σκεφτεις λεφτα ειναι κι αυτα και για πολλους μεροκαματο ολοκληρο, ασχετως αν πας να τα σκασεις χοντρα και δε σου φαινεται τωρα) που θα σου βγει στα 8GB , παντως δε θεωρω οτι αξιζει τον κοπο, ειδικα αν θες να τις κρατησεις στα 1600 παντως ρε συ πηρες τελικα τσιμπημενη μητρικη, θα τα σκασεις για τις μνημες, πηρες και i7 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ 1366??
val007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 αν ενδιαφερεις 64GB Crucial RealSSD C300 2.5-inch SATA 6GB/s..€143.34 inc. VAT* http://www.crucial.com/eu/store/partspecs.aspx?IMODULE=CTFDDAC064MAG-1G1 Καλύτερη τιμή δεν βρίσκεις
MasterX Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 ....κλασσικα τιποτα δεν γινεται οπως πρεπει αλλα τελος παντων, με πηραν απο το Multirama και μου ειπαν οτι τελικα μου εστειλαν αλλες μνημες και οτι εκαναν λαθος απο τα κεντρικα.. Αυτες ειναι ακριβοτερες και επειδη δεν φταιω θα τις παρω με την τιμη που ειχαν οι αλλες που ζητησα.. Ειναι οι G.Skill Ripjaws F3-12800CL7D-4GBRM - Μνήμη - 4 GB : 2 x 2 GB - DIMM 240-pin - DDR3 στα 128,99 € ενω αυτες που ειχα ζητησει ηταν οι G.Skill F3-12800CL7D-4GBECO - Μνήμη - 4 GB ( 2 x 2 GB ) - DIMM 240-pin - DDR3 στα 112,99 €... Δηλαδη θα δωσω 226 ευρω και θα παρω τις πρωτες αντι 260 (κερδιζω 44 ευρω, θελω 8GB).. Ειναι οι Ripjaws καλύτερες; Ειναι λιγο καγκουρικες, αλλα επειδη ετσι κι αλλιως δεν θα τις βλεπω (δεν εχει παραθυρο το κουτι) δεν με χαλαει.. Αν εχουν καλυτερες ψυκτρες επανω οι Ripjaws και ειναι γενικα καλυτερες απο τις αλλες να τις παρω.. ή μηπως ειναι παλιες/χειροτερες και θελουν να τις ξεφορτωθουν; Βλέπω οτι αυτες που θα επαιρνα εχουν και ενα ECO στο ονομα τους G.Skill F3-12800CL7D-4GBECO και ειναι 1.35 Volts ενω οι Ripjaws 1.6 V ... σημαινει χαμηλοτερη καταναλωση μηπως ή τελοςπαντων οτι ειναι καλύτερες απο τις άλλες; Με βαζει σε υποψια οτι μου τις δινουν φθηνοτερα τοσο ευκολα.. qsis επαιξε η παραπανω φαση φαση με τις μνημες.. Δηλαδη θα τις παρω στα ιδια χρηματα με τις φθηνες...! Δηλαδη στα 221 ή 226 ευρω.. Γι αυτο ρωταω αν ηταν στην ιδια τιμη ποια θα προτιμουσαμε... Παντως απ'οτι βλεπω οι περισοτερες στην κατηγορια αυτη ειναι στα 1.65 βολτ, οπως π.χ. οι Mushkin Blackline Stiletto 4GB και οι OCZ Fatal1ty Edition 4GB που προτεινονται πολύ στο φορουμ τελευταια.. Αρα νομιζω μια χαρα ειναι και αυτες ... τωρα για το 1366 εχεις ενα δικιο, αλλα μου εχει καθισει καπως ασχημα το συγκεκριμενο και δεν ηθελα να παω σε αυτο και επισης ηθελα να παω σε 8GB μνημη και οχι σε 6 (καποια προγραμματα software sampler δεν λενε οχι σε ποιλύ μνημη..) ---------- Προσθήκη 30-06-2010 στις 00:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 29-06-2010 στις 22:36 ---------- αν ενδιαφερεις 64GB Crucial RealSSD C300 2.5-inch SATA 6GB/s..€143.34 inc. VAT*http://www.crucial.com/eu/store/partspecs.aspx?IMODULE=CTFDDAC064MAG-1G1 Καλύτερη τιμή δεν βρίσκεις εγω παρηγγειλα ήδη.. αλλα προτιμησα και τα 80gb.. Υποψιν στο λινκ λεει - Default VAT charge calculated at 17.5% for the UK. αρα ειναι λιγο πιο ακριβα για εδώ.. και απο Πεμπτη με 23% πλεον..
MasterX Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Σήμερα ήρθαν και τα τελευταια πραγματα απο το visionstudio και ετσι εχω τα παντα εκτος της καρτας ηχου.. Δυστυχως θα λειπω το ΣΚ οποτε η συναρμολογηση θα γινει Δευτερα... ---------- Προσθήκη στις 01:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:25 ---------- Είμαστε κοντα? να ετοιμασω την Σαμπανια που ειπε ο thresh ?? Σχετικα κοντα είμαστε.. Δυτική Ελλάδα..
MasterX Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 παίδες, για την καρτα γραφικων Gigabyte HD5850 να αγνοησω εντελως το CD εγκαταστασης και να κατεβασω απο ΑΤΙ το full πακετο drivers + catalyst? Απο το site της Gigabyte να κατεβασω κατι? Και οσον αφορα την μητρική Gigabyte P55A-UD4 κανω εγκατασταση απο το CD? Να κατεβασω κατι απο το site?
MasterX Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 παίδες, για την καρτα γραφικων Gigabyte HD5850 να αγνοησω εντελως το CD εγκαταστασης και να κατεβασω απο ΑΤΙ το full πακετο drivers + catalyst? Απο το site της Gigabyte να κατεβασω κατι? Και οσον αφορα την μητρική Gigabyte P55A-UD4 κανω εγκατασταση απο το CD? Να κατεβασω κατι απο το site?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.