MasterX Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 δεν εβαλα την οθονη σε αυτη τη μπριζα, μονο το pc.. Ανοιχτο σε χρηση Ιντερνετ καιει γυρω στα 135Watt.. Αλλά τα 8 ?
MasterX Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 ειχα ακουσει παλιοτερα οτι υπήρχε ενα θεμα με τα Active PFC (Power Factor Correction) τροφοδοτικα σε σχεση με τα φθηνα UPS.. Οτι δηλαδη δεν προτεινονται να τα συνδιαζουμε με φθηνα UPS και οτι εχουν προβλημα με αυτα.. Το τροφοδοτικο που διάλεξα Enermax EPR625AWT PRO82 PSU (625W) ειναι Active PFC και υποτιθεται δεν ειναι καλο να το συνδιάσω με το μετριο MUSTEK UPS 800 USB.. Τι ισχύει τώρα;
MasterX Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Από το Πλαισιο μου ειπαν οτι η υδροψυξη Corsair Hydro Series H50 CPU Cooler θα ερθει σε 3 εβδομάδες!!! Δεν εχει η Corsair αποθεματα.. Τι κανω τωρα; δεν μπορώ να περιμένω τόσο... Απο το Σαββατο ξεκιναει η αδεια μου και δεν γινεται να μην ειναι ετοιμο..
Teisos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Αφού πάρεις ένα τηλεφωνάκι, πας εδώ. Αν και ακριβά μου φαίνεται.. Χμ.
MasterX Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 δεν το ειχα δει... νομιζα οτι το εφερνε μονο το Πλαισιο γιατι ετσι εδειχνε το skroutz Εχω παραγγείλει και αλλα πραγματα απο visionstudio και ισως τα στειλουν σημερα ή την Τεταρτη.. Αν δεν το εχει αλλος θα το περω απο κει, τι να κανω; Οτι μας βρηκε μας βρηκε.. Εκτος και αν εγκαταλειψω την ιδεα της υδροψυξης..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 όταν τελειώσει η αγορά και το στήσιμο αυτού του PC θα έρθω σπίτι σου με σαμπάνια!
MasterX Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 το παρακανα ε; Βαρεθηκατε να με βλεπετε; :o εισαι και Beyond the Coast, μαλλον μακρια πεφτει.. Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα και πολύ χρονο, αλλα το χειροτερο ειναι οτι δεν βρισκεις διαθεσιμοτητες αυτες τς μερες και βεβαια ενεβαινουν και οι τιμες.. τωρα ειδα οτι το εχουν και αλλα καταστηματα που δεν το εχαν την προηγουμενη εβδομαδα.. http://www.skroutz.gr/c/673/cpu_fans.html?keyphrase=Corsair&price_min=&price_max= Αν και μαλλον θα το παρω απο visionstudio που θα μου νστειλουν και τα αλλα πραγματα.. δεν θα εχει και μεγαλη διαφορά απο τα αλλα μαγαζια που λογικα πρεπει να πληρωσω και καποια ταχυδρομικα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 την Πέμπτη αυξάνεται και το ΦΠΑ έτσι
MasterX Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 ναι το ξερω... Το Multirama μου ειπε σημερα οτι θα μου βρουν τις μνημες που θελω G.Skill F3-12800CL7D-4GBECO - Μνήμη - 4 GB x2 αν και δεν εχουν κανει παραλαβη και δεν εχουν και διαθεσιμοτητα..!!! Απο που αραγε? Επισης εχουν αλλαξει τις τιμες και εβαλαν ηδη το 23% φπα !!!
MasterX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 το CORSAIR CWCH50 εχει καμια διαφορα με το Η50?
qsis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 οχι http://www.corsair.com/products/h50/default.aspx
MasterX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 αυτά τα 3 μαγαζια Media-Ram My-Shop YOU του εχουν τον ιδιο κωδικο προιοντος!! που σημαινει οτι εχεουν την ιδια αποθηκη και μαλλον ειναι και το ιδιο μαγαζι..
petrostr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Λοιπόν φίλε μου, ο καθένας λέει εδώ την προσωπική του άποψη, οπότε σου λέω και γω τι δική μου. 1. Monitor δες για Samsung, η ποιότητα και η ευκρίνια στη Samsung είναι μακράν μπροστά από άλλες εταιρείες. 2. UPS δες της APC, είναι φοβερά αξιόπιστη εταιρεία. 3. Είμαι και γώ υπέρ της Intel σε CPU, χωρίς να θέλω να πώ ότι δεν αξίζουν οι AMD. 4. Για Motherboard δες ASUS ή Foxconn μετά, είναι τα πιό αξιόπιστα! Για τις Gigabyte και της MSI... όσο καλά λόγια έχω διαβάσει εδώ μέσα, τόσα και άσχημα, ψάξε παλαιότερα θέματα.. 5. PSU -> Thermaltake είναι μία πολύ καλή λύση. 6. HDD (Για αποθήκευση δεδομένων) -> Western Digital και ΜΟΝΟ! Άσε τους Samsung και ότι άλλο ακούγεται... κάποτε μόδα ήταν οι Seagate για Home Using, έπρεπε να βλεπες πως έσκαγαν.. Όπως σου είπα.. ο καθένας σου λέει την προσωπική του άποψη, η απόφαση φυσικά είναι δική σου.
LuNaTiC Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Είμαστε κοντα? να ετοιμασω την Σαμπανια που ειπε ο thresh ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.