Προς το περιεχόμενο

Navigon 8410 vs MLS Destinator Talk & Drive 50sl

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ήρθε η ώρα να πάρω gps για το αυτοκίνητο και λόγω του οτι σε 1 μήνα φεύγω και για ταξίδι στην ευρώπη ειναι επιβεβλημένη ανάγκη.Έχω καταλήξει στα 2 συγκεκριμένα μοντέλα ( Navigon 8410 , MLS Destinator Talk & Drive 50sl ) αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω πιο να αγοράσω λόγω του ότι δεν ξέρω ποιο έχει καλύτερους χάρτες ευρώπης,ελλάδας και γενικότερα της πλοήγησης στον δρόμο.

Πια είναι η γνώμη σας εμπειρίες αν έχετε με τα συγκεκριμένα μοντέλα η αν έχετε να προτείνετε κάτι αλλο :-)

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Hmmm και οι 2 Καλές επιλογές.

Για μένα όμως σίγουρα κερδίζει το 8410....έχεις απίστευτο σχέδιο πολύ καλή οθόνη και ποιότητα navigon.

Το mls το μόνο π έχει καινοτόμο είναι το talk&drive σύστημα το οποίο μπορεί να γίνει πολύ εκνευριστικό...και αναξιόπιστο.

Μια επίσης καλή επιλογή είναι το μοντέλο της Tom Tom που είναι όμως 4,3´´ αλλά για εξωτερικό έχει πολύ καλούς χάρτες.

Α και το 8410 δέχεται και κάρτα τηλεόρασης.

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του 8410 και το χρησιμοποίησα 1 εβδομάδα στην Αγγλία. Συγκεκριμένα στο κέντρο του Λονδίνου και στην επαρχία στο Kent. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος γιατί είχε και TMC που σ' ενημερώνει για έργα στο δρόμο και τη κίνηση (στην Ελλάδα ακόμα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο). Επίσης οι 3d χάρτες στο Λονδίνο ήταν πάρα πολύ καλοί. Δεν είχε απλά κουτιά 3d όπως στην Αθήνα. Ήταν όλα ζωγραφισμένα όπως είναι στην πραγματικότητα, έβλεπες που έχει φανάρι κτλ. Βοηθάει πολύ και στα round about για ποια έξοδο θα επιλέξεις. Στην Ελλάδα οι χάρτες βελτιώνονται (ήμουν κάτοχος και του 8110 και ξέρω) αλλά πολλοί λένε ότι θέλουν ακόμα βελτίωση.

Δε ξέρω για το MLS να σου πω, πάντως με το Navigon έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος και κάθε ανανέωση χαρτών έχει βελτιώσεις και διορθώσεις. Απλά είναι κρίμα να μην παίζει το TMC στην Ελλάδα εφόσον το υποστηρίζει το μηχάνημα. Έχω πάρει και το module για την ψηφιακή και στα Τρίκαλα που έπιανε, είδα μια χαρά... (σταματημένος όμως γιατί αλλάζει το σήμα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...