Προς το περιεχόμενο

Στρατός και Μακρύ Μαλλί

2Black

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δωσε βαση αυτο που λεει ο telas. Πολλες φορες σε "βαζουν στο ματι" και ασχετα εαν μετα κοψεις τα μαλλια σου σε εχουν στην μπουκα. Η βασικη ιδεα ειναι να ΜΗΝ ξεχωριζεις πουθενα. Ουτε θετικα ουτε αρνητικα.

Και ο Αϊνστάιν να είσαι με τέτοιο μαλλί μην περάσεις ούτε απ'έξω από την πύλη.

Και μόνο που ρώτησες εδώ θα ψάχνουν να σε βρουν τώρα για να σε τιμωρήσουν.

Κάποτε είχα φίλους που είχαν πάει και στρατό και αστυνομία. Με όλους σιγά σιγά χάθηκα τελικά γιατι πραγματικά τους άλλαξαν τα μυαλά εκεί μέσα.

Νόμιζα ότι θα ήταν καλό να ξεχωρίσω (από θετική άποψη) όταν μπω στη σχολή και θεώρησα ότι ένας πολύ καλός βαθμός στα τεστ αλλά και μια καλή εντύπωση στην συνέντευξη θα μου έδινε το αβαντάζ να κρατήσω τη μαλλιούγκα μου. Όμως απ'ότι όλοι μου λέτε και όπως κατάλαβα το καλύτερο στον στρατό είναι να μην ξεχωρίζω από κάθε άποψη οπότε τα κόβω αύριο. Είναι αλήθεια ότι τόσο στον στρατό όσο και στην αστυνομία θέλουν νε σε κάνουν εθνικιστή. Όμως αυτό δεν με ανησυχεί μιας και έχω δουλέψει πολύ την ψυχολογία και την συμπεριφόρα μου ως προς το πως θα είναι μέσα στον στρατό. Δεν απαγορεύεται να το παίζω εθνικιστής και έξω από το στρατόπεδο να είμαι ένα πολυπολιτισμικό τσογλάνι :lol:, σωστά; ;)

Δημοσ.
Είναι αλήθεια ότι τόσο στον στρατό όσο και στην αστυνομία θέλουν νε σε κάνουν εθνικιστή

Αυτο απο που το συμπερανες? Η μηπως μπερδεψες το εθνικιστης με το εθνικοφρων? Μηπως ειναι και κακο να ειναι καποιος εθνικοφρων?

Δημοσ.

Σε ποια σχολη θέλεις να μπείς αν επιτρέπεται?

Βασικα συγκράτησε την ερώτηση που εκανές ωστε να την θυμηθείς τις πρώτες μέρες που θα είσαι μέσα στην σχολή και θα σε τρέχουν οι παλιοί. Τότε θα καταλάβεις πόσο άκυρη είναι.

Στο στράτο κανείς δεν θέλει να σε κάνει κάτι που δεν είσαι. Κράτα τις απόψεις σου και μην τις αλλάζεις επειδή θα φορέσεις παραλλαγή. Αρκεί να είσαι τυπικός σε αυτά που σου ζητάνε να κάνεις και σωστός με τους συμμαθητές σου. Αυτά περι εθνικισμού δεν υπάρχουν ποια σε τόσο μεγάλο βαθμό, και κύρίως στους απόφοιτους των Στρ σχολών που έχουν και κάποιο επίπεδο.

Δημοσ.
Νόμιζα ότι θα ήταν καλό να ξεχωρίσω (από θετική άποψη) όταν μπω στη σχολή και θεώρησα ότι ένας πολύ καλός βαθμός στα τεστ αλλά και μια καλή εντύπωση στην συνέντευξη θα μου έδινε το αβαντάζ να κρατήσω τη μαλλιούγκα μου. Όμως απ'ότι όλοι μου λέτε και όπως κατάλαβα το καλύτερο στον στρατό είναι να μην ξεχωρίζω από κάθε άποψη οπότε τα κόβω αύριο. Είναι αλήθεια ότι τόσο στον στρατό όσο και στην αστυνομία θέλουν νε σε κάνουν εθνικιστή. Όμως αυτό δεν με ανησυχεί μιας και έχω δουλέψει πολύ την ψυχολογία και την συμπεριφόρα μου ως προς το πως θα είναι μέσα στον στρατό. Δεν απαγορεύεται να το παίζω εθνικιστής και έξω από το στρατόπεδο να είμαι ένα πολυπολιτισμικό τσογλάνι :lol:, σωστά; ;)

Μην τα κόψεις και από αύριο, όπως είπε και ο παρσιφαλ σε συνεντεύξεις και ψυχοτέστ κλαιν μαιν πάνε όπως είσαι και σε περίπτωση που πετύχεις στις εξετάσεις τότε να πας να κουρευτείς! :shifty:

Δημοσ.
Μην μπείς σε σχολές του στρατού ρε... Τι τον θές; Κι εγώ το σκεφτόμουνα όταν ήμουν 2 Λυκείου αλλα ευτυχώς στην 3 κατάλαβα τι πραγματικά ήθελα και χαίρομαι απίστευτα που άλλαξα μυαλά.

Κάποτε είχα φίλους που είχαν πάει και στρατό και αστυνομία. Με όλους σιγά σιγά χάθηκα τελικά γιατι πραγματικά τους άλλαξαν τα μυαλά εκεί μέσα. Θυμάμαι μια φάση όπου είχα φέρει στην παρέα ένα πολύ καλό μου φίλο που είναι αλβανός και μου λέγανε τι μαλακία έκανα και τον έφερα εκεί. Ε τότε ήταν που είπα να πάνε να γ@μηθ... οι παλιό φασίστες και ξέκοψα. (Για να μην παρεξηθηθώ δεν λέω οτι έτσι είναι όλοι οι αστυνομικοί και όλοι οι στρατιωτικοί, άλλα πέφτει τρομερή προπαγάνδα εκει μέσα και δεν είναι δύσκολο να πέσεις σε αυτήν την λούμπα)

λιγο ασχετο...το παιδι για το μαλλι ρωτησε αν επιτρεπετε...εχει ηδη αποφασισει μαλλον οτι θα μπει στη σχολη οποτε μη το μπερδευουμε. εχω παει φανταρος και εχω γνωρισει παιδια απο σχολες ανωτερους μου που παιζαμε ταβλι και σκακι μαζι για ενα χρονο οταν ειχαμε χρονο και Worms αμα ειμασταν μονοι στη μοιρα. ακομα επικοινωνουμε συχνα. αν εχεις δυνατο και σωστο χαρακτηρα καμια σχολη δε σε αλλαζει.

P.s οι φιλοι σου οντως ειναι καφροι και φασιστες αλλα ισως εσυ δεν τους ειχες παρει χαμπαρι τοσο καιρο...

P.s (2) Φιλε που εκανες το αρχικο thread σε σχολη στρατιωτικη εκτος ισως καποια του ναυτικου δεν παιζει να σε αφησουν με μακρυ μαλι η γενι η μουσακι. μπαινεις οπως θες βεβαια πρωτη μερα αλλα καλυτερα να μπεις προβλεπομενος γτ θα ταλαιπωρηθεις και επισης ποτε δεν ξερεις τι ''αχρηστος'' θα σε κουρεψει μεσα και ποσο κοντο θα στο κοψει...

Δημοσ.

sylvester_stallone_rambo_first_blood_movie_image__4_.jpg

Αν είσαι σαν το αγόρι στην φωτογραφία και στα άλλα δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Στο εγγυώμαι.

επισης αν εισαι και σαν αυτο το αγορι στην φωτογραφια παλι δεν θαχεις προβλημα ;)

Δημοσ.
Το ίδιο δεν είναι; Εθνικιστής=εθνικόφρων. Σαν το βρίσιμο=αθυροστομία ένα πράγμα.

Εχμ, όχι δεν είναι ακριβώς το ίδιο...

Δημοσ.
Να εξηγούμεθα όμως.

εθνικόφρονας [eθnikófronas] για τα άλλα γένη βλ. -ων -ων -ον· Ε (βλ. Ο5) : που έχει εθνικό φρόνημα' date=' που πιστεύει στα ιδανικά του έθνους του και τα υπερασπίζεται. || (ως ουσ.) συχνά ως αρνητικός χαρακτηρισμός για ανθρώπους με πολύ συντηρητικές ιδέες.

[λόγ. εθνικόφρ(ων) -ονας']

εθνικιστής ο [eθnikistís] Ο7 θηλ. εθνικίστρια [eθnikístria] Ο27 : 1.αυτός που είναι τόσο απόλυτα αφοσιωμένος στα δικά του εθνικά ιδεώδη και αγωνίζεται με τόσο πάθος και φανατισμό για την επικράτησή τους' date=' ώστε να εκδηλώνει μια συμπεριφορά περιφρόνησης και εχθρότητας προς άλλα έθνη· (πρβ. σοβινιστής, υπερπατριώτης): Bίαιες εκδηλώσεις φανατικών εθνικιστών σε βάρος της μειονότητας. 2. αυτός που αγωνίζεται για τα δικά του εθνικά ιδεώδη με πάθος, αλλά χωρίς να παύει να αναγνωρίζει και να σέβεται τα δίκαια άλλων εθνών· (πρβ. πατριώτης): Εθνικιστές συγκρούστηκαν με δυνάμεις των αποικιοκρατών. || (ως επίθ.): Εθνικιστές αντάρτες.

[λόγ. εθνικ(ισμός) -ιστής μτφρδ. αγγλ. nationalist ή γαλλ. nationaliste · λόγ. εθνικισ(τής) -τρια']

Αν δεν σ'αρεσει η πηγη, να ψαξω να σκανάρω τον Μπαμπινιωτη.

Δημοσ.
Νόμιζα ότι θα ήταν καλό να ξεχωρίσω...

Εσύ κοίτα να θυμάσαι πάντα το παρακάτω, ειδικά έξω από το στατόπεδο:

Η βασικη ιδεα ειναι να ΜΗΝ ξεχωριζεις πουθενα. Ουτε θετικα ουτε αρνητικα.

...και θα μπορείς να παίζεις τάβλι και σκάκι ήσυχος, μέχρι να περάσεις στο ...other dark place.

Κάνε υπομονή!

Ζωή είναι, θα περάσει!

Δημοσ.

Βεβαια μιλας για σχολη που τα πραγματα ειναι πολυ (μα πολύ) διαφορετικα. Οταν υπηρετουσα ομως, ήξερα μια σειρα μου στη στρατονομια (μεγαλο βυσμα) που ...είχε μακρύ μαλλί! Είχε πάρει χαρτί απο γιατρό ότι αντιμετώπιζε (τάχα) ειδικό πρόβλημα και δεν έπρεπε να τα κουρεύει κοντά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...