Προς το περιεχόμενο

Στρατός και Μακρύ Μαλλί

2Black

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτού προβώ στην δημιουργία αυτού (του λίγο αστείου-γελοίου :o) θέματος έκανα αναζήτηση στο forum και δεν βρήκα κάτι σχετικό. Η ερώτησή μου λοιπόν είναι η εξής: Υπάρχει περίπτωση να με αφήσουν να μπω στην στρατιωτική σχολή που θέλω με μακρύ μαλλί;

Μην φανταστείτε τίποτα τρελό, σκεφτείτε το κούρεμα της εικόνας απλά με το μαλλί τέρμα κοντό στα πλάγια και πίσω. Ουσιαστικά τα μαλλιά που πέφτουν πίσω είναι τα πάνω τα οποία έχουν μακρύνει αρκετά:

David-Beckham-hair3.jpg

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν παίζει με την καμία και καλύτερα να πας ήδη κουρεμένος μη σε βάλουνε και στο μάτι.

Δημοσ.

Δωσε βαση αυτο που λεει ο telas. Πολλες φορες σε "βαζουν στο ματι" και ασχετα εαν μετα κοψεις τα μαλλια σου σε εχουν στην μπουκα. Η βασικη ιδεα ειναι να ΜΗΝ ξεχωριζεις πουθενα. Ουτε θετικα ουτε αρνητικα.

Δημοσ.
Δωσε βαση αυτο που λεει ο telas. Πολλες φορες σε "βαζουν στο ματι" και ασχετα εαν μετα κοψεις τα μαλλια σου σε εχουν στην μπουκα. Η βασικη ιδεα ειναι να ΜΗΝ ξεχωριζεις πουθενα. Ουτε θετικα ουτε αρνητικα.

πολυ σωστα :-)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση. Και το συγκεκριμένο κούρεμα δεν είναι απλά μακρύ μαλλί, αν είναι τα πάνω μακριά και τα πλαϊνά κοντά περνάς για αυτούς στην κατηγορία "πανκιό". Απλά ξεχασέ το και κουρέψου μόνος σου, μη σε κάνουν σαν τραγί μόλις περάσεις την πύλη, συν η μπούκα που αναφέρθηκε πριν

Δημοσ.

Ετσι θα μπεις στο στρατόπεδο. Μακρί μαλλί και ποτήρι καφέ στο χέρι.

Θα κάνεις πολύ καλή εντύπωση :mrgreen:

sylvester_stallone_rambo_first_blood_movie_image__4_.jpg

Δημοσ.

Μην μπείς σε σχολές του στρατού ρε... Τι τον θές; Κι εγώ το σκεφτόμουνα όταν ήμουν 2 Λυκείου αλλα ευτυχώς στην 3 κατάλαβα τι πραγματικά ήθελα και χαίρομαι απίστευτα που άλλαξα μυαλά.

Κάποτε είχα φίλους που είχαν πάει και στρατό και αστυνομία. Με όλους σιγά σιγά χάθηκα τελικά γιατι πραγματικά τους άλλαξαν τα μυαλά εκεί μέσα. Θυμάμαι μια φάση όπου είχα φέρει στην παρέα ένα πολύ καλό μου φίλο που είναι αλβανός και μου λέγανε τι μαλακία έκανα και τον έφερα εκεί. Ε τότε ήταν που είπα να πάνε να γ@μηθ... οι παλιό φασίστες και ξέκοψα. (Για να μην παρεξηθηθώ δεν λέω οτι έτσι είναι όλοι οι αστυνομικοί και όλοι οι στρατιωτικοί, άλλα πέφτει τρομερή προπαγάνδα εκει μέσα και δεν είναι δύσκολο να πέσεις σε αυτήν την λούμπα)

Δημοσ.

Και ο Αϊνστάιν να είσαι με τέτοιο μαλλί μην περάσεις ούτε απ'έξω από την πύλη.

Και μόνο που ρώτησες εδώ θα ψάχνουν να σε βρουν τώρα για να σε τιμωρήσουν.

Δημοσ.

Αθλητικές δοκιμασίες + ψυχοτεστς πηγαίνεις όπως γουστάρεις. Αν βγουν τα αποτελέσματα και είσαι στους εισακτέους, όταν με το καλό παρουσιαστείς απλά αν φροντίσεις να πας με επαρκώς κοντό μαλλί θα γλυτώσεις το βιαστικό κατσικοκούρεμα εντός σχολής. Απλά πράγματα.

Δημοσ.

οπως επισης μην πας με κανενα ταττου ,,,

εκτως και αν κανουν τα στραβα ματια στη περιπτωση που ειναι η Ελληνικη σημαια ή καμια περικεφαλαια και τα συναφη

:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...