panoramix222000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα σας, πήγα σήμερα και εβάλα όλους τους σκληρούς δισκούς στο pc της υπογραφή μου, και αφού έκανα format στους 2 από τους 3 που έβαλα(χωρίς να πειράξω το σκληρό που περιέχει το σύστημα) και κάνω επανεκκίνηση για να μπω στα windows και μου εμφανίζει να κάνω repair! Βάζω το cd των windows 7 και δεν κάνει repair! Και μετά από μερικές επανεκκινήσεις μου εμφανίζει το εξής: >Windows failed to start. A Recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem: 1. Insert your windows installation disc and restart your computer. 2. Choose your langugae settings, and then click next 3. Click "repair your computer." Status: 0xc000000e Info: The boot selection failed because a required device is inaccessible. Βοήθεια!!! Ευχαριστώ για την προσοχή σας και τον χρόνο σας!
antbyron Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα σας, πήγα σήμερα και εβάλα όλους τους σκληρούς δισκούς στο pc της υπογραφή μου, και αφού έκανα format στους 2 από τους 3 που έβαλα(χωρίς να πειράξω το σκληρό που περιέχει το σύστημα) και κάνω επανεκκίνηση για να μπω στα windows και μου εμφανίζει να κάνω repair! Βάζω το cd των windows 7 και δεν κάνει repair! Και μετά από μερικές επανεκκινήσεις μου εμφανίζει το εξής: >Windows failed to start. A Recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem: 1. Insert your windows installation disc and restart your computer. 2. Choose your langugae settings, and then click next 3. Click "repair your computer." Status: 0xc000000e Info: The boot selection failed because a required device is inaccessible. Βοήθεια!!! Ευχαριστώ για την προσοχή σας και τον χρόνο σας! Για αρχη ξαναβγαλτους μπας και υπαρχει καποια επιπλοκη ,μαζι με οτι αλλο δεν σου χρειαζεται
panoramix222000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Για αρχη ξαναβγαλτους μπας και υπαρχει καποια επιπλοκη ,μαζι με οτι αλλο δεν σου χρειαζεται Τους έχω βγάλει αλλά πάλι τα ίδια μου κάνει!!!
panoramix222000 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Εκεί που κάνω repair τα windows μέσα από το DVD των windows, δεν βρίσκει καμμία εγκατάσταση των windows!
panoramix222000 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Τελικά σε ένα από τους σκληρούς που έβαλα εγκατέστησα τα windows 7!! Aλλά στο partion στο είχα το πρόβλημα στο my computer δεν εμφανίζετε, αλλά εμφανίζετε στο Computer Management -> Disk Management!!! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να φαίνεται και στο My Computer!!
panoramix222000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Έτσι μου εμφανίζεται στο Computer Management -> Disk Management http://img156.imageshack.us/f/problemwg.png/ Και εαν πατησω δεξι κλικ πανω στο δισκο αυτο mark partition as active βγαζει μια προειδοποιηση οτι εαν το κανω ενεργο ο υπολογιστης μπορει να σταματησει να δουλευει. Πως θα το κανω να δουλεψει;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.