Προς το περιεχόμενο

C++ ουρα...

thanantypas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Directx

H κατάσταση με την ανορθογραφία είναι γενικά εντελώς απαράδεκη.

Είναι προφανές ότι μπορεί να γίνουν λάθη εκ παραδρομής λόγω βιασύνης στο γράψιμο.

Επίσης, από ανθρώπους που δεν ξέρουν καλά τη γλώσσα (ομογενείς) ή έχουν κάποιο πρόβλημα.

Δεν τίθεται κανένα θέμα γι' αυτές τις περιπτώσεις - είναι αυτονόητο.

Πέραν αυτού, συνεχής ανορθογραφία δείχνει το λιγότερο τσαπατσουλιά και δεν δικαιολογείται σε καμιά περίπτωση.

Ακόμα χειρότερα, η λαθεμένη ή ανύπαρκτη χρήση συντακτικού φανερώνει χαμηλό IQ διότι δείχνει ότι ο γράφων δεν μπορεί να σκεφτεί ή να εκφραστεί.

Και στις βασικές παραμέτρους της νοημοσύνης ανήκουν η σωστή και σαφής έκφραση.

Δεν κοστίζει τίποτε να διαβάσεις αυτό που έγραψες και να διορθώσεις τα τυχόν λάθη. Και είναι και ένδειξη ευγένειας και σεβασμού στον συνομιλητή σου.

Όπως δεν θα έστελνες σε κάποιον ένα πατσαβούρι έγγραφο ή επιστολόχαρτο....

Όσο για τις περιπτώσεις των ανορθόγραφων «μαστερούχων» που αναφέρεις, είναι παραδείγματα προς αποφυγή και όχι προς μίμηση.

Αυτό που αποδεικνύουν είναι η ελλιπής εκπαίδευσή τους στα στοιχειώδη.

Κανένας αξιόλογος επιστήμονας δεν είναι ανορθόγραφος και όλοι μιλούν γραμματικώς σωστά. Η απόδειξη είναι η συγγραφική τους δεινότητα.

Οι ειρωνίες είναι επίσης απαράδεκτες και δεν δικαιολογούνται από κανέναν, ανεξάρτητα από τη γνωστική στάθμη του. (Μπορείς να δεις ότι εγώ δεν ειρωνεύτηκα πουθενά).

Όμως είναι γελοίο κάποιος να ρωτά πράγματα που είναι σχεδόν αυτονόητα είτε επειδή βαριέται να σκεφτεί είτε επειδή έπρεπε να τα ξέρει.

Και κάποιος που δεν ξέρει τόσο βασικά πράγματα δικαίως μπορεί να αποκαλεσθεί αστοιχείωτος. Τι είναι άρτιος αριθμός το μαθαίνουμε στο δημοτικό.

Ο φίλος το κατάλαβε γι' αυτό ενοχλήθηκε και ανταπάντησε. Στα αυτονόητα, όπως του είπα ήδη, δεν ανταπαντάς...

Δημοσ.

...

Υ.Γ.

...

2. Το παρόν sub-forum έχει πάρει άσχημο δρόμο με τα φαινόμενα ελιτίστικης συμπεριφοράς από όλο και περισσότερους users (σαν μια μορφή «νοητικής ίωσης») να αυξάνονται συνεχώς. Φαινόμενα (προσβολή, ταπείνωση, χαιρεκακία }συγκεκαλυμμένος κομπλεξισμός) τα οποία για τους παλαιότερους συμμετέχοντες είναι πρωτόγνωρα και μακριά από την παράδοση του παρόντος sub-forum έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο στα posts των τελευταίων μηνών :-(

._

+1

Αγνοείστε :

"Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες."

Δημοσ.

Καλημέρα, κοίτα δεύτερη φορά τα ιδία πράγματα να λέμε καταντά γέλιο φιλέ μου!!! Το θέμα δεν είναι αν ξέρω ποτέ ένας αριθμός είναι άρτιος και ποτέ περιττός…αυτό το γνώριζα !!!

----ρώτησα πως θα γινόταν αυτό μέσα σε ένα πρόγραμμα στην C++.αυτή ήταν η ερώτηση μου..----

Εσύ δεν λες να το καταβάλεις και έχεις κολλήσει από έχτες!!

Όταν λες σε κάποιον < μαθέ πρώτα γραμματική και μετά να κάνεις σχόλια είναι??>

Εγώ μπορεί και να είμαι αστοιχείωτος τουλάχιστον δεν είμαι τραμπούκος!!!

Δεν σε βλέπω να απαντάς όμως στον Directx….

Α, και σταμάτα να απαντάς σε ότι σε βολεύει γίνεσαι κουραστικός!!!

Το παρακάναμε όμως με αυτή την συζήτηση δεν έχει και νόημα… ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Δημοσ.
@Directx

H κατάσταση με την ανορθογραφία είναι γενικά εντελώς απαράδεκη.

Είναι προφανές ότι μπορεί να γίνουν λάθη εκ παραδρομής λόγω βιασύνης στο γράψιμο.

Επίσης, από ανθρώπους που δεν ξέρουν καλά τη γλώσσα (ομογενείς) ή έχουν κάποιο πρόβλημα.

Δεν τίθεται κανένα θέμα γι' αυτές τις περιπτώσεις - είναι αυτονόητο.

Πέραν αυτού, συνεχής ανορθογραφία δείχνει το λιγότερο τσαπατσουλιά και δεν δικαιολογείται σε καμιά περίπτωση.

Ακόμα χειρότερα, η λαθεμένη ή ανύπαρκτη χρήση συντακτικού φανερώνει χαμηλό IQ διότι δείχνει ότι ο γράφων δεν μπορεί να σκεφτεί ή να εκφραστεί.

Και στις βασικές παραμέτρους της νοημοσύνης ανήκουν η σωστή και σαφής έκφραση.

Δεν κοστίζει τίποτε να διαβάσεις αυτό που έγραψες και να διορθώσεις τα τυχόν λάθη. Και είναι και ένδειξη ευγένειας και σεβασμού στον συνομιλητή σου.

Όπως δεν θα έστελνες σε κάποιον ένα πατσαβούρι έγγραφο ή επιστολόχαρτο....

Όσο για τις περιπτώσεις των ανορθόγραφων «μαστερούχων» που αναφέρεις, είναι παραδείγματα προς αποφυγή και όχι προς μίμηση.

Αυτό που αποδεικνύουν είναι η ελλιπής εκπαίδευσή τους στα στοιχειώδη.

Κανένας αξιόλογος επιστήμονας δεν είναι ανορθόγραφος και όλοι μιλούν γραμματικώς σωστά. Η απόδειξη είναι η συγγραφική τους δεινότητα.

Οι ειρωνίες είναι επίσης απαράδεκτες και δεν δικαιολογούνται από κανέναν, ανεξάρτητα από τη γνωστική στάθμη του. (Μπορείς να δεις ότι εγώ δεν ειρωνεύτηκα πουθενά).

Όμως είναι γελοίο κάποιος να ρωτά πράγματα που είναι σχεδόν αυτονόητα είτε επειδή βαριέται να σκεφτεί είτε επειδή έπρεπε να τα ξέρει.

Και κάποιος που δεν ξέρει τόσο βασικά πράγματα δικαίως μπορεί να αποκαλεσθεί αστοιχείωτος. Τι είναι άρτιος αριθμός το μαθαίνουμε στο δημοτικό.

Ο φίλος το κατάλαβε γι' αυτό ενοχλήθηκε και ανταπάντησε. Στα αυτονόητα, όπως του είπα ήδη, δεν ανταπαντάς...

@DirectX

+3...

@V.I.Smirnov

Το μέχρι που μπορεί να φτάσει ή το πόσα γνωρίζει ένας άνθρωπος το ξέρει καλύτερα από όλους μας ο ίδιος... Δεν μου αρέσει η λογική σου να απαντάς έτσι σε ένα άνθρωπο που έχει ελλιπή γνώση σε κάποια θέματα ή έχει κάποια αδυναμία - ελάττωμα. Στο φινάλε για το αν γνωρίζει γραμματική ή συντακτικό ο τελευταίος άνθρωπος που θα λογοδοτήσει θα είμαι εγώ ή εσύ...Τώρα για το άλλο, ντροπή δεν είναι να μην ξέρεις κάτι, ντροπή είναι να το παίζεις έξυπνος και παντογνώστης..

**Μην το πάρεις προσωπικά...

Δημοσ.
@DirectX

+3...

@V.I.Smirnov

Το μέχρι που μπορεί να φτάσει ή το πόσα γνωρίζει ένας άνθρωπος το ξέρει καλύτερα από όλους μας ο ίδιος... Δεν μου αρέσει η λογική σου να απαντάς έτσι σε ένα άνθρωπο που έχει ελλιπή γνώση σε κάποια θέματα ή έχει κάποια αδυναμία - ελάττωμα. Στο φινάλε για το αν γνωρίζει γραμματική ή συντακτικό ο τελευταίος άνθρωπος που θα λογοδοτήσει θα είμαι εγώ ή εσύ...Τώρα για το άλλο, ντροπή δεν είναι να μην ξέρεις κάτι, ντροπή είναι να το παίζεις έξυπνος και παντογνώστης..

**Μην το πάρεις προσωπικά...

+4

Παντογνωστες υπαρχουν πολλοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...