Προς το περιεχόμενο

C++ ουρα...

thanantypas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας...

θελω να φτιαξω μια ουρα που θα δινει ο χρηστης τιμες απο το πληκ.

Το προβλημα ειναι οτι θελω μετα την εισαγωγη να παρω τους αρτιους αριθμους και να δημ εναν αλλο πινακα και να τους βαλω εκει...

#include <iostream.h>

void main()

{

int Q[20];

int F,R;

F=0;

R=7;

int A[20];

int i;

int tmp // metavliti pou tha mpoun oi artioi

for(i=F;i<=R;i++)

{cin>>Q;}

// μετα ?? λογικα με μια if

for(i=F;i<=R;i++)

if(Q== ) //τι πρεπει να βαλω στην συνθηκη για βρει τους αρτιους??

σας ευχαριστω..

Δημοσ.

for(i=F;i<=R;i++)

if(Q== ) //τι πρεπει να βαλω στην συνθηκη για βρει τους αρτιους??

Πότε ένας αριθμός είναι άρτιος ; ...δεν ξέρεις στοιχειώδη άλγεβρα ;

Πρέπει να είναι πολλαπλάσιο του 2, όπερ σημαίνει ότι το υπόλοιπο της διαίρεσής του με 2 είναι μηδέν.

Στην C++ ο τελεστής που δίνει το υπόλοιπο της διαίρεσης του Α με το Β είναι το % : ypoloipo = A % B

άρα

if (Q % 2 ==0) ...κλπ

Δημοσ.
Πότε ένας αριθμός είναι άρτιος ; ...δεν ξέρεις στοιχειώδη άλγεβρα ;

Πρέπει να είναι πολλαπλάσιο του 2, όπερ σημαίνει ότι το υπόλοιπο της διαίρεσή του με 2 είναι μηδέν.

Στην C++ ο τελεστής που δίνει το υπόλοιπο της διαίρεσης του Α με το Β είναι το % : ypoloipo = A % B

if (Q % 2 ==0)

Χαχα, τέλειος... Σε λίγο θα πεί να κάνουμε έλεγχο αν είναι πρώτος :P

Οχι οτι δεν έχει συνθήκη απλά δεν έχει τελεστή B)

Δημοσ.

καλα ρε μαγκες...τα ξερετε ολα εσεις!!!!αν ηταν ετσι δεν θα επρεπε να βαζουμε κανενα θεμα ...

και ξερω ποτε ενας αριθμος ειναι αρτιος!!απλα ηθελα μια γνωμη..κακο?

Δημοσ.
καλα ρε μαγκες...τα ξερετε ολα εσεις!!!!αν ηταν ετσι δεν θα επρεπε να βαζουμε κανενα θεμα ...

Οχι φυσικά... :-) συζήτηση να γίνεται... :-)

Δημοσ.

Άγνοια σε τόσο στοιχειώδη πράγματα είναι αξιοκατάκριτη και υποτιμάει τη νοημοσύνη σου.

Γι' αυτό σε ειρωνεύτηκε ο technology fan.

Δημοσ.

Όχι εντάξει θέλω να πιστεύω οτι ξέρει τι είναι ένας αρτιος απλα δεν ήξερε πως μπορεί να το συνδέσει με το το υπόλοιπο, τυχαίνει...

Δημοσ.

Χαχαχαχα καλό ,, γελάσαμε..

Για Αγνοία φιλέ μου κατηγορείς κάποιον που θα έπρεπε να ξέρει το αντικείμενο λόγο δουλειάς , η ενασχόλησης του!!!

Εάν τίποτα από τα δυο δεν συμβαίνει και μιλάμε για κάποιον που τώρα μαθαίνει C++ η κριτική είναι κακοπροαίρετη και δεν νομίζω ότι έχει νόημα να γίνεται..μαθηματικά τα στοιχειώδη γνωρίζω αλλά όπως είπα και πριν ---ήθελα μια γνώμη ---

Την νοημοσύνη μου δεν την υποτιμούν οι ερωτήσεις μου, εγώ θα συνεχίσω να τις κάνω .και εξάλλου αυτές είναι ο λόγος που είμαι εδώ !!!εάν τώρα σε κάποιους δεν αρέσει αυτό ,καλυτέρα να μην απαντούν…

Δημοσ.
Χαχαχαχα καλό ,, γελάσαμε..

Για Αγνοία φιλέ μου κατηγορείς κάποιον που θα έπρεπε να ξέρει το αντικείμενο λόγο δουλειάς , η ενασχόλησης του!!!

Εάν τίποτα από τα δυο δεν συμβαίνει και μιλάμε για κάποιον που τώρα μαθαίνει C++ η κριτική είναι κακοπροαίρετη και δεν νομίζω ότι έχει νόημα να γίνεται..μαθηματικά τα στοιχειώδη γνωρίζω αλλά όπως είπα και πριν ---ήθελα μια γνώμη ---

Την νοημοσύνη μου δεν την υποτιμούν οι ερωτήσεις μου, εγώ θα συνεχίσω να τις κάνω .και εξάλλου αυτές είναι ο λόγος που είμαι εδώ !!!εάν τώρα σε κάποιους δεν αρέσει αυτό ,καλυτέρα να μην απαντούν…

Επιβεβαίωσες το ειρωνικό σχόλιο του φίλου ακόμα περισσότερο :

η απάντησή σου δείχνει ότι επιπλέον δεν ξέρεις και στοιχειώδη γραμματική.

Μάθε πρώτα να χρησιμοποιείς σωστά τα σημεία στίξης (τόνοι στις λέξεις, τελείες κλπ) και μετά ανταπαντάς στην όποια κριτική.

Δημοσ.

Εάν αυτή είναι η απάντηση σου κύριε καθηγητά ,την δέχομαι !!θα μάθω γραμματική και μετά θα γραφώ εδώ …αν και να για σε ενημερώσω ,γραμματική ξέρω ,και ίσως και πολύ καλύτερη από κάποιους εδώ μέσα!! Το να κανείς τέτοιου είδους σχόλια δεν σε ανεβάζει , αντίθετα… είσαι ο καλύτερος!!!!!!!

Α, και για το αν θα ανταπαντώ αυτό είναι δικό μου θέμα ,και όχι δικό σου …φιλαράκο!!!

Δημοσ.
Εάν αυτή είναι η απάντηση σου κύριε καθηγητά ,την δέχομαι !!θα μάθω γραμματική και μετά θα γραφώ εδώ …αν και να για σε ενημερώσω ,γραμματική ξέρω ,και ίσως και πολύ καλύτερη από κάποιους εδώ μέσα!! Το να κανείς τέτοιου είδους σχόλια δεν σε ανεβάζει , αντίθετα… είσαι ο καλύτερος!!!!!!!

Α, και για το αν θα ανταπαντώ αυτό είναι δικό μου θέμα ,και όχι δικό σου …φιλαράκο!!!

Καταρχήν δεν σε ειρωνεύτηκα εγώ. Εγώ μάλιστα σου απάντησα.

Αλλά και πάλι, ο tecnology fan είχε γενικά δίκιο. Πριν ρωτήσεις κάτι, ειδικά αν είναι πολύ απλό, σκέπτεσαι πρώτα

πράγμα που δεν έκανες αφού τότε θα έβρισκες μόνος την απάντηση - εξάλλου την ήξερες όπως είπες.

Το γεγονός ότι ενοχλήθηκες από την ειρωνία του φίλου δείχνει ότι το αντιλαμβάνεσαι.

Όσο για το πόσο καλά ξέρεις τη βασική γραμματική, το απέδειξες....

Περί κακοπροαίρετης κριτικής, θα σου πω κάτι που κάνω εγώ.

Αν μου φωνάξουν με το όνομά μου, ξέρω ότι απευθύνονται σε μένα και γυρίζω.

Αν μου φωνάξουν "βλάκα" ποτέ δεν γυρίζω διότι δεν είμαι. Αλλιώς είναι σα να αποδέχομαι τον χαρακτηρισμό.

Δημοσ.

Κοίταξε δεν έχω μανία ,για το αν θα με πει κάποιος –βλάκα- αυτοί που την έχουν μπορούν να σκεφτούν ..τι θα κάνουν αν τους φωνάξουν έτσι… και ούτε γραφώ για να αποδείξω κάτι ..σε κανέναν..το ότι έκανα λάθος στην γραμματική είναι όντως έτσι είναι , αλλά δεν νομίζω ότι είναι το θέμα μας αυτό!!απλά, δεν γνώριζα πως θα το κάνω αυτό που ρώτησα μέσα στο πρόγραμμα!! Τόσο απλό … τόσο εύκολο για σένα… για μένα όμως που δεν το έχω κάνει είπα –για να πάρω και μια γνώμη, μπας και υπάρχει κάτι το όποιο δεν γνωρίζω— μπορεί και να έκανα λάθος!!!

Δημοσ.

offtopic:

λιγο ηρεμια ρε παιδια .. Ρωτησε κατι το οποιο μπορει να μην ηξερε το παιδι , δεν ειναι λογος να τον φατε επειδη εγραψε ανορθογραφα η δεν χρησιμοποιει σημεια στιξης , μου θυμιζεται κατι τραμπουκους που κυκλοφορουν με την bmw και αν τους κοιταξεις θα πεσουν να σε φανε ζωντανο :P

σε τελικη αναλυση ωριστε και εγω γραφω και δεν τονιζω τιποτα , καντε attack :P

Δημοσ.

Το θέμα με την ανορθογραφία πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει. Καλό είναι να γράφουμε όλοι ορθογραφημένα αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό είτε λόγο αδιαφορίας ή άγνοιας είτε λόγο παθολογικών αιτίων (για παράδειγμα δυσλεξία) όποτε στην τελευταία περίπτωση ακόμα και η χρήση του ορθογράφου που προσφέρουν οι περισσότεροι browsers δεν βοηθά τον πάσχοντα εκτός και αν κατέχει κάποιους βασικούς γραμματικούς και συντακτικούς κανόνες (πότε για παράδειγμα χρησιμοποιούμε το «της», πότε το «τις», πότε το «αι» πότε το «ε» κτλ) αλλά η εφαρμογή τους κρίνεται πάντα με βάση την σοβαρότητα της πάθησης του και δεν είναι ευχάριστο να τον ψέγουμε για κάτι που εκ φύσεως δεν μπορεί να υπερβεί (όπως είχε συμβεί σε ένα παλαιότερο topic από ανίδεους «λαθοθήρες»). Σε ένα δεύτερο επίπεδο σκέψης, το να προσβάλλουμε τον ανορθόγραφο σε ένα sub-forum προγραμματισμού είναι τουλάχιστον άτοπο (αν μάλιστα μεταχειριζόμαστε την ανορθογραφία ως αντεπιχείρημα προς τον συνομιλητή μας όταν δεν έχουμε να του απαντήσουμε επί της ουσίας των λεγομένων του, τότε είναι και ανήθικο!). Για παράδειγμα γνωρίζω ικανότατους ανορθόγραφους «μαστερούχους» προγραμματιστές οι οποίοι είναι εξαιρετικοί στην εργασία τους και μάλιστα ορισμένοι διδάσκουν σε διάφορες πανεπιστημιακές σχολές, Πληροφορική (ο «λαθοθήρας» θα σοκαριστεί - ok, περαστικά του). Το να προσβάλλουμε τελικά την ανορθογραφία, πέρα από μια καλοπροαίρετη υπόδειξη προς τον γράφοντα, δεν ωφελεί κανέναν πλην της αυτοϊκανοποίησης που προσφέρει στον (πάντα κομπλεξικό δυστυχώς) «λαθοθήρα».

Υ.Γ.

1. Όποιος βασανίζεται από γλωσσικούς προβληματισμούς ας ρίξει μια ματία στο «ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ» του Νίκου Σαραντάκου. Είναι τουλάχιστον απολαυστικό.

2. Το παρόν sub-forum έχει πάρει άσχημο δρόμο με τα φαινόμενα ελιτίστικης συμπεριφοράς από όλο και περισσότερους users (σαν μια μορφή «νοητικής ίωσης») να αυξάνονται συνεχώς. Φαινόμενα (προσβολή, ταπείνωση, χαιρεκακία }συγκεκαλυμμένος κομπλεξισμός) τα οποία για τους παλαιότερους συμμετέχοντες είναι πρωτόγνωρα και μακριά από την παράδοση του παρόντος sub-forum έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο στα posts των τελευταίων μηνών :-(

._

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...