Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Justified

http://www.imdb.com/title/tt1489428/

Ένας us marshal σωστός καουμπόι.Justified επειδή πυροβολάει αβέρτα και έχει και καλό σημάδι.Ελαφρύ,γρήγορο, πλέκει το εγκώμιο του κεντρικού χαρακτήρα (Timophy Olyphant), που είναι άντρακλας,σωστό παιδί κι άξιο παλικάρι που τιμάει τα παντελόνια και τα σπιρούνια του.Γιος εγκληματία που πάλεψε να ξεφύγει, και αναγκάζεται(φυσικά) να γυρίσει πίσω στην πόλη που μεγάλωσε.

Πολύ καλός και ο Walton Goggins(γνωστός από το the shield) που παίζει τον παιδικό φίλο του Olyphant που έμεινε πίσω και έγινε ρεμάλι.Επίσης έχω την αίσθηση(εγώ και το όλο το internet) ότι κάποιο από τα κεφάλια της σειράς είναι τρελό deadwood fanboi.Ο χαρακτήρας του Olyphant μοιάζει αρκετά με τον Seth Bullock(dw) και ανά ένα δύο επεισόδια θα ξεχωρίσετε κάποιον από τους ηθοποιούς του deadwood σε guest ρόλο(Ian McShane ακόμα περιμένω).

Και ενώ όλα πάνε χαλαρά, κάπου μετά τα μισά της σεζόν η σειρά αποκτάει και ψυχή.Μόλις είδα και το 13(season finale) και μπορώ να πω πως θα μου λείψει λιγάκι μέχρι την δεύτερη(στο imdb αναφέρει s2).

Άλλη μια σειρά στην κατηγορία του "βλέπεται" που μπορεί να σε τουμπάρει.Φέτος όλα τα outsider εκπλήσσουν, τι συμβαίνει;

post-124289-129063098733_thumb.jpg

Δημοσ.

Kι εγω την παρακολουθησα με ενδιαφερον, ειχε "κατι" που δεν εχουν αλλες πολυδιαφημισμενες.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

παρα πολυ καλη σειρα και η 2η σεζον ειναι μακραν καλυτερη απο την 1η....θυμιζει hbo και αν εχει λιγο περισσοτερη ρεντνεκ καφριλα θα ηταν οντως ΗΒΟ.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεκινησε η 3η σεζον χθες στην Αμερικη.Πως και δεν την εχουν παρει χαμπαρι περισσοτεροι εδω μεσα?Μια χαρα σειρα με πολυ ωραια stories στις προηγουμενες 2 σεζον.Συνισταται ανεπιφυλακτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Members
Δημοσ.

+1 και από μένα. Δεν είναι κάτι φοβερό αλλά βλέπεται πολύ ευχάριστα (στην αρχή δεν μου άρεσαν τα τόσο αυτοτελή επεισόδια αλλά μετά απέκτησε και μια πιο συνεχόμενη πλοκή). Γενικά το post του SkarletK με έχει καλύψει

Άσχετο: η σειρά που τελικά με εξέπληξε ευχάριστα φέτος ήταν το Hell on Wheels. Είχε μεν κάποια ελαττώματα, αλλά κατέληξα να τη βάλω στις κορυφαίες μου για το 11 μαζί με το Homeland (με τη διευκρίνιση βέβαια ότι γενικά τη βρήκα πολύ μέτρια τηλεοπτική χρονιά - τουλάχιστον από τις σειρές που είδα)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

μα καλα γιατι δεν βελεπετε justified? το 8ο επεισοδειο ηταν φανταστικο σε ολα τα μετωπα...πλοκη,ατακες, σκετη απολαυση

Δημοσ.

xavier,εγω περιμενω να την δω ολοκληρωμενη γι'αυτο και δεν εχω σχολιασει τιποτα.Πως κυλαει μεχρι στιγμης συνολικα?

Δημοσ.

εμενα μου αρεσει πολυ, ο ξανθομπαμπουρας ειναι ωραιος κακος, ολοι οι χαρακτηρες φοβεροι...γενικα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και με ενα δυνατο φιναλε οπως προδιαγραφεται, δεν θα ειχα κανενα προβλημα να τη χαρακτηρισω ως τη καλυτερη σεζον μεχρι τωρα...

επισης ανανεωθηκε και για 4η σεζον, αλλα δεν υπηρχε κανενας λογος για το αντιθετο, οποτε δεν ειναι εκπληξη...

Δημοσ.

Παπάδες η σειρά. Πάει πολύ δυνατά χωρίς fillers και case-of-the-week επεισόδια αλλά δε σε "πεθαίνει" κιόλας στο main-story. Έχει φοβερή ισορροπία. Τρομερή δουλειά από τους σεναριογράφους. Τολμώ να πω πως είναι καλύτερη κι απ' την προηγούμενη ακόμα και χωρίς Martindale. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν είχε έναν κακό τέτοιου "βεληνεκούς" και σ' αυτή τη σεζόν.

• 1 μήνα μετά...
  • 3 μήνες μετά...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έφτασε επιτέλους ο καιρός του Justified, έχω δει μέχρι 1χ11 και η σειρά με έχει κερδίσει. 

Το ξεκίνημα (κανα 3 επ) ήταν πολύ 'απλό' και φαινόταν σαν ένα ακόμα cop show που βλέπεται. Αλλα γρήγορα άλλαξε αυτό όσο έπαιρνε μορφή και βάθος. Γουστάρω

• Moderators
Δημοσ.

Ήθελα πολύ να δω την τρίτη season, αλλά για διάφορους λόγους τελικά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. 

Όντως η 2η αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...