margaritagr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Eιμαι δευτερο εξαμηνο, ζωικη παραγωγη στο ΓΠΑ. Τα εργαστηρια μας ηταν 6 μαθηματων, καθημερινα & υποχρεωτικα. Τα εργαστηρια εχουν διαφορετικη υλη απο τις αντιστοιχες θεωριες. Εξεταζονται χωριστα & γι αυτο θεωρουνται & διαφορετικα μαθηματα. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
andreapaog328 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 ηλεκτρολόγοι μηχανικοί πάτρας εδω, 5 χρόνια...68-69 μαθήματα..απο του χρόνου βέβαια γίνονται λιγότερα.
Fan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Eιμαι δευτερο εξαμηνο, ζωικη παραγωγη στο ΓΠΑ.Τα εργαστηρια μας ηταν 6 μαθηματων, καθημερινα & υποχρεωτικα. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app 6 μαθημάτα και θεωρείται διδαχθέν! Αμ έτσι πες μου και λέω και εγώ πώς γίνεται να είναι τόσα πολλά τα μαθήματα.
margaritagr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Οχι δεν καταλαβες. Ισως εγω να μη το εθεσα σωστα εννοω οτι τα μαθηματα που εχουν εργαστηρια ηταν 6(γενικη βοτανικη,συστηματικη,χημεια κλπ)τα οποια γινονταν καθημερινα. Πχ Δευτερα ειχαμε Φυσικη,τριτη Ζωολογια/εντομολογια κλπ
Fan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Οκ σορρυ. Αλλά πες πόσα υποχρεωτικά 3ωρα έχετε για το κάθε μάθημα του εξαμήνου;
Christav Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Fan αυτο που λες για υποχρεωτικες ωρες υπαρχει καπου σαν γενικος κανονισμος για ολες τις σχολες; Επειδη πολλες σχολες εχουν δικο τους εσωτερικο κανονισμο.
insomniaK Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Ήταν στον παλιό νόμο πλαίσιο. Από τι στιγμή όμως που έχουν εισαχθεί οι διδακτικές μονάδες, οι ώρες διδασκαλίας απλά έχουν γίνει μία μεταβλητή στον υπολογισμό των ΔΜ.
Fan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Ήταν στον παλιό νόμο πλαίσιο. Από τι στιγμή όμως που έχουν εισαχθεί οι διδακτικές μονάδες, οι ώρες διδασκαλίας απλά έχουν γίνει μία μεταβλητή στον υπολογισμό των ΔΜ. Δεν νομίζω ότι δεν ορίζονται μίνιμουμ ώρες διδασκαλίας όμως.
evabb Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 sorry αλλά η γεωπονική είναι μεν 5ετής, αλλά όχι πολυτεχνική... Αν ήταν έτσι, τελειώνοντας γεωπόνος θα έπρεπε να θεωρείσαι μηχανικός;;;; στο εξωτερικο παντως θεωρειται πολυτεχνικη
margaritagr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Αλλά πες πόσα υποχρεωτικά 3ωρα έχετε για το κάθε μάθημα του εξαμήνου; Αναλογως το μαθημα..πχ Ζωολογια/Εντομολογια ειχαμε 3ωρες θεωρια και 1.5 εργαστηριο καθε βδομαδα ενω ας πουμε Γενικη Βοτανικη ειχαμε 4.5 ωρες θεωρια... Υποχρεωτικα ειναι τα εργαστηρια που σου ειπα παραπανω πως γινονται
Fan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Ναι ρε Μαργαρίτα αλλά εγώ άλλο σε ρώτησα 3 φορές και εσύ δεν μου απάντησες. Πόσες φορές διδάσκεστε το κάθε μάθημα πριν το δώσετε εξετάσεις;
margaritagr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Εργαστηρια: 1.5 ωρα τη βδομαδα το καθε μαθημα χ οσες βδομαδες εχει το εξαμηνο Θεωριες:3 ή 4.5 ωρες τη βδομαδα το καθε μαθημα χ οσες βδομαδες εχει το εξαμηνο δε ξερω πως αλλιως να το πω ειλικρινα
Fan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Εργαστηρια: 1.5 ωρα τη βδομαδα το καθε μαθημα χ οσες βδομαδες εχει το εξαμηνοΘεωριες:3 ή 4.5 ωρες τη βδομαδα το καθε μαθημα χ οσες βδομαδες εχει το εξαμηνο δε ξερω πως αλλιως να το πω ειλικρινα Ε δεν μετριέται έτσι. Υπάρχει ένας μίνιμουμ αριθμός μαθημάτων που πρέπει να κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.