tls_2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 αυτο ειναι το λαθος....fatal error C1083: Cannot open include file: 'glut.h': No such file or directory Οποιος ξερει ας με βοηθησει...μην μου στειλετε δαιφορα λινκ γιατι εψαξα καποια και δν βοηθησαν καθολου...δωστε μου την απαντηση ετοιμη...Ευχαριστω εκ των προτερων
Evgenios1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 αυτο ειναι το λαθος....fatal error C1083: Cannot open include file: 'glut.h': No such file or directory Οποιος ξερει ας με βοηθησει...μην μου στειλετε δαιφορα λινκ γιατι εψαξα καποια και δν βοηθησαν καθολου...δωστε μου την απαντηση ετοιμη...Ευχαριστω εκ των προτερων Το αρχειο glut.h δεν υπαρχει στο [driver]:\[include dir]\include\
3c0r1z Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την βιβλιοθήκη θα πρέπει να την κατεβάσεις πρώτα. Θα την βρείς εδω: http://www.xmission.com/~nate/glut.html Επίσης δώσε και λίγο παραπάνω πληροφορίες για το VS. Ποία έκδοση έχεις; Την express ή κάποια άλλη μήπως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.