Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για RAM timings

EvilEyes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω τις εξής μνήμες:

2x2GB Mushkin Blackline Stiletto ddr3@2000MHz.

Αυτή τη στιγμή παίζουν στα 1600MHz με 9,11,9,27.

Λέτε να μπορούν να τρέξουν με 7,9,7,24 ή 8,8,8,24 στα 1600MHz; Θέλω να το δοκιμάσω αλλά είμαι επιφυλακτικός μήπως γίνει καμιά ζημιά και τρέχω. Ποια η γνώμη σας;

Δημοσ.

Ζημια δεν γίνεται το πολύ πολύ να δεις καμιά μπλε οθόνη!Δοκιμασε 7-9-7-24 στα 1600 η κρατα τα timmings και στην συνεχεια ανεβασε συχνοτητα. Λογικα πρεπει να πανε μεχρι 1800 αν ανεβασεις λιγο την ταση:devil:

Δημοσ.

ας κάνει και ενα memtest να δει άν του δουλεύουν όλα καλά,

το αντιγράφεις σε ένα σιντάκη και το bootάρης, άστο να κάνει μερικά pass για να είσαι σίγουρος

Δημοσ.

Οκ κατέβασα τα timings στα 7,9,7,24 και μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα. Αργότερα θα το αφήσω να κάνει και μερικά Passes στο memtest. Προς το παρών έχω διάβασμα:rolleyes:

Δημοσ.

εγω θα προτεινα να πας για τα 1800 , ασε πολλες loopes να τρεξει το τεστ που ειπαν κ τα παιδια .

ριμαδα εξεταστηκη? δεν μας αφηνει να κλοκαρουμε ..

Δημοσ.

Δοκίμασα με 7,9,7,24 και μετά από 6 pass δε μου έβγαλε κανένα error. Επίσης μετά από αρκετές ώρες gaming δεν είχα bsod οπότε υποθέτω ότι είμαι εντάξει.

εγω θα προτεινα να πας για τα 1800 , ασε πολλες loopes να τρεξει το τεστ που ειπαν κ τα παιδια .

ριμαδα εξεταστηκη? δεν μας αφηνει να κλοκαρουμε ..

Θέλω να τις ανεβάσω στα 1800, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πως. Η μητρική μου έχει επιλογή μέχρι 1600. Μήπως πρέπει να ανεβάσω και τη CPU; Προς το παρών την έχω stock λόγω καλοκαιριού.

M/B Asus M4A89GTD PRO

CPU AMD Phenom II [email protected]

Όντως ρημάδα εξεταστική. Αύριο όμως δίνω τελευταίο μάθημα και μετά αραλίκι μέχρι να βαρεθώ να βαριέμαι :-D

Δημοσ.

ναι πρεπει να ανεβασεις κ τον cpu για να πανε 1800 , αν δεν τα καταφερεις ψαξε να βρεις με ποσο χαμηλοτερα timings παιζουν στα 1600 με 1,65 volt .

Δημοσ.
Όχι πάνω από 1.7V όμως.

;)

ο μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...