guido Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 δεν θα απαγορευτούν τελικά http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=136386 "Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής του Μουντιάλ, Ριτς Εμκόντο, «οι βουβουζέλες είναι εδώ για να μείνουν και δεν θα απαγορευτούν ποτέ»! «Αντιμετωπίστες τις ως μέρος της κουλτούρας της Νοτίου Αφρικής που γιορτάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Σαν καλεσμένοι σας παρακαλώ να αγκαλιάσετε την κουλτούρα μας, αγκαλιάστε τον τρόπο που γιορτάζουμε»… Οσον αφορά στις προ ημερών δηλώσεις του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής, Ντέιβ Τζόρντααν περί απαγόρευσης, τόνισε πως επρόκειτο για παρερμηνεία, αφού θα επίκειτο απαγόρευση μόνο αν γινόταν κακή χρήση της βουβουζέλας…" τι είναι btw κακή χρήση βουβουζέλας; να μην έχουν όλοι τον ιδιο ρυθμό; να την χρησιμοποιούν για σεξουαλικό παιχνίδι; Ε τι;
freedubus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 «Αντιμετωπίστες τις ως μέρος της κουλτούρας της Νοτίου Αφρικής που γιορτάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Σαν καλεσμένοι σας παρακαλώ να αγκαλιάσετε την κουλτούρα μας, αγκαλιάστε τον τρόπο που γιορτάζουμε»… Αγκαλιάστε και καμιά κούτα ντεπόν γιατί μέχρι τον τελικό δε βλέπω να τη βγάζουμε καθαρή.
Praetorianos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Καλά, μετά από αυτό θα ξανααναλάβουν διοργάνωση το 2100. H Fifa δεν μπορεί να επιβάλλει κάτι ως εποπτεύουσα αρχή ας πούμε?
scullyist Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Όχι και τόσο περίεργο που δεν θέλουν να τις απαγορέψουν τελικά. Ωραία τα περί κουλτούρας αλλά σκεφτείτε στην ουσία τι βουβουζέλα έχει να πουληθεί ακόμα σε όσους τουρίστες ακόμη δεν έχουν φτάσει αλλά οδεύουν εκεί για τα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι τον τελικό. Εμένα δεν με ενοχλεί και τόσο, είναι αυτό που είπε κάποιος παραπάνω, στο τέλος ο εγκέφαλος από την συνήθεια σαν να προσπερνάει τον ήχο (ή το λέω για να το πιστέψω LOL). Αλλά σίγουρα θα προτιμούσα να ακούγονται τα τραγούδια κλπ των οπαδών.
wert Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέχρι στιγμής έχω αντιμετωπίσει τις βουβουζέλες αρκετά αποτελεσματικά. Είδα μόνο τα δέκα τελευταία λεπτά από τον αγώνα Ελλάδα-Νότιος Κορέα, και ένα , ίσως και λιγότερο, λεπτό από Γερμανία-Αυστραλία. Δεν έχουν οι αγώνες πλέον την αίσθηση την ποδοσφαιρική που είχαν. Εις αναμονή του επόμενου μουντιάλ. ... Αυτό δεν θα μου λείψει καθόλου.
beatshooter Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Οι βουβουζελες παλευονται.Η αποτυχια σ ολους τους τομεις της διοργανωσης δεν....
adi32 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 οκ ας το δουν μονοι τους τοτε τελειως καφροι ουστ
MastroGiannis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 και να βάλουμε τις βουβουζέλες στον κ@λ@ μας Έτσι λοιπόν μετατρέπονται οι βουβουζέλες σε ...κλάξον! ...οπως αν μπεις σε βοθρο,στην αρχη εχεις φρικαρει,αλλα μετα η μυτη συνηθιζει και δεν σε ενοχλει τοσο. Αυτό ακριβώς μου συμβαίνει και μένα κάθε φορά που μπαίνω σε βόθρο. τις απαγορεψαν δεν θα απαγορευτούν τελικά Μυρίζομαι εξεταστική μετά το τέλος του μουντιάλ για τις μίζες του βουβουζελοπώλη...
slipknot Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Αχ καλέ είμαι βαρύ αρσενικό, μυρίζω ιδρώτα, βλέπω μπαλίτσα, πίνω μπύρες αλλά δεν αντέχω τις βουβουζέλες. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
fr33DE Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Όποιος βρει βουβουζελα ringtone να ποσταρει λινκ...
Praetorianos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Αχ καλέ είμαι βαρύ αρσενικό, μυρίζω ιδρώτα, βλέπω μπαλίτσα, πίνω μπύρες αλλά δεν αντέχω τις βουβουζέλες. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Άστα, αυτές οι βουλβουζέλες έτσι μου έχουν κάνει τα τσατάλια, ΕΤΣΙ... Δεν τις αντέχω αυτές τις βλαχουριές.
dazeman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 τις απαγορεψανhttp://www.protothema.gr/sports/article/?aid=71487 την καλυτερη αρπαχτη καναν αυτοι που τις πουλαγαν...απ οτι ειδα ειχαν βγαλει μεχρι και για καθε ομαδα(χρωματα,λογοτυπο κτλ) Πάντως για να δείτε τι δαιμόνιο έχουμε ως λαός, είδαμε "ρεπορτάζ" σε ιδιωτικό κανάλι όπου 2-3 τύποι είχανε στηθεί στο Σύνταγμα και έλεγε ένας ότι πουλάει βουβουζέλες στην Αθήνα. Η πλάκα ήταν ότι αυτά που κρατάγανε μοιάζανε περισσότερο για κλασσικές καραμούζες και δεν είχανε καμμία σχέση τουλάχιστον οπτικά με τις βουβουζέλες που βλέπουμε στην tv. Τίς πούλαγε μάλιστα -άν θυμάμαι καλά- 7 Ευρώ(!). Στην ερώτηση που τις βρήκε, απάντησε ότι έκανε εισαγωγή απο την Νότια Αφρική σε ένα ταξίδι του το 2005! :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.