john2gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Αν γινει ποτε μουντιαλ στην Ελλαδα να κανονισουμε να εχουμε φαει ολοι φασολαδα Δεν χρειάζεται. Εμείς θα ρίχνουμε τα πατροπαράδοτα μπινελίκια. Εκεί να δεις ατμόσφαιρα
Xorxhs! Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μην παραξεγηθω, αλλα, γιαυτο ειναι μαυροι νοτιοαφρικανοι απολιτιστοι... Η μαγεια του γηπεδου ειναι τα συνθηματα, τα τραγουδια, οι αποδοκιμασιες, οι επευφημιες....ελεος πια
slygeo87 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Το πιο ωραίο θέαμα ήταν στο τελικό (καλά και σε κάθε τελικό...καλά σε κάθε αγώνα βασικά αλλά ιδιαίτερα σε τελικό =ρ) Βραζιλία-Γερμανία 2002. Μόλις γίνεται η σέντρα, να πέφτουν τα φλας των φωτογραφικών σαν αστραπές. Οκ μία καλύτερη παρομοίωση; Τώρα ξύπνησα. (ναι από τότε έχω να δω μπάλα)
Sugizo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Η μαγεια του γηπεδου ειναι τα συνθηματα, τα τραγουδια, οι αποδοκιμασιες, οι επευφημιες....ελεος πια +1 μου σπάει απίστευτα τα @@ σε βαθμό που δεν θέλω να δω τα match (εάν δεν παίζει κάποιο φαβορί)
adi32 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 H λυση ειναι ηχος απο το ραδιοφωνο που δεν ακουγονται οι καφροι της εξεδρας και των μικροφωνων της Νετ Δεν μπορει καποιος να απαγορευσει αυτη την κοτσανα ?
Devourer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Εγώ προσωπικά,mute στην τηλεόραση και Moby στη διαπασών! Το ίδιο συνιστώ και σ'εσάς (όπου Moby βάζετε ό,τι γουστάρετε)... Ειδικά όταν πρόκειται για δικό μας παιχνίδι όπου έχεις έναν εμετικό Πουρουπουπού να χύνει κάθε φορά που πατάμε περιοχή!
kage Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 τις απαγορεψαν http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=71487 την καλυτερη αρπαχτη καναν αυτοι που τις πουλαγαν...απ οτι ειδα ειχαν βγαλει μεχρι και για καθε ομαδα(χρωματα,λογοτυπο κτλ)
Skylined Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 τις απαγορεψαν έλα!! για κάνε αναμετάδοση της είδησης..
Morticia Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Εγώ προσωπικά,mute στην τηλεόραση και Moby στη διαπασών!Το ίδιο συνιστώ και σ'εσάς (όπου Moby βάζετε ό,τι γουστάρετε)... Ειδικά όταν πρόκειται για δικό μας παιχνίδι όπου έχεις έναν εμετικό Πουρουπουπού να χύνει κάθε φορά που πατάμε περιοχή! Και εγώ με mute τη βγάζω. Αναρωτιέμαι, εάν χρησιμοποιούν αυτά τα σπρέι, δεν πιάνεται το δάχτυλο τους τόση ώρα να πατάνε; Για να μην πω πως δεν ξεκουφαίνονται οι ίδιοι.
Skylined Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 τις απαγορεψανhttp://www.protothema.gr/sports/article/?aid=71487 ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ..... caps lock off
VitamineQ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 vouvouzela 2010 iphone app http://itunes.apple.com/gr/app/vuvuzela-2010/id326630627?mt=8
Skylined Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 :lol: και το android market έχει βλέπω Γερμανία - Αυστραλία και οι βουβουζέλες ηχούν κανονικά αλλά ευτυχώς μετά τα παράπονα των θεατών μείωσαν την εντασή τους οι τεχνικοί του καναλιού... works for me..
johnbond Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μια χαρά είναι οι βουβουζέλες. Έτυχε να γυρίσω το κανάλι στο sport+ που έδειχνε ένα αγώνα του ajax και η ατμόσφαιρα ήταν ήσυχη σα νεκροταφείο.Ξενέρωμα. Θα δείτε που θα μας λείψουν. Πάντως πιστεύω οτι δεν φυσάνε πάνω απο 100 βουβουζέλες ταυτόχρονα.Βγάζει τόσο θόρυβο που και λίγες αρκούν για το αποτέλεσμα αυτό.
Praetorianos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Φαντάζομαι πάντως να είσαι ποδοσφαιριστής σε ημιτελικό, να έχεις το ζόρε σου να βάλεις κανα γκολ και να έχεις πολύχρωμους μαυρούληδες να σου σφυρίζουν με αυτό τον τρόπο. Ανασκολοπισμός.
tzizzz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 εγω απομονωσα μεσω του equalizer της τηλεορασης αυτο το βουητο. εριξα καποιες συχνοτητες και σχεδον δε το καταλαβαινες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.