Προς το περιεχόμενο

Τί συμβαίνει με τα κλάξον στο παγκόσμιο κύπελλο;

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στους δύο αγώνες που είδα μέχρι στιγμής η εκκωφαντική βοή των κλάξον που ακούγεται σα τεράστιο σμήνος κουνουπιών δε σταμάτησε ούτε δευτερόλεπτο. Αυτά τα πράγματα είναι ντουντούκες σε σπρέι πεπιεσμένου αέρα ή δεν ξέρω γω τί περιέχει, το οποίο διαρκεί για ορισμένο χρονικό διάστημα. Οπότε αναρωτιέμαι

-πόσα κλάξον ακούγονται ταυτόχρονα;

-πόσα διαολεμένα σπέι ξοδεύουν σε κάθε αγώνα;

-όταν εμένα που βλέπω τον αγώνα στην τηλεόραση πονάνε τα αυτιά μου αυτοί που είναι στο γήπεδο πώς δεν ξεκουφαίνονται;

-μήπως τα κλάξον είναι (εκνευριστικότατη) επινόηση των νοτιοαφρικανών διοργανωτών για να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα; :rolleyes:

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κι εγω το παρατηρησα χτες..απολυτα εκνευριστικο και κουραστικο μετα απο λιγο.....

Η λυση ειναι να κλεισει κανείς το volume, ετσι κι αλλιως η μεταδοση που κανουν οι δημοσιογραφοι ειναι για τον γιουτσο....

-μήπως τα κλάξον είναι (εκνευριστικότατη) επινόηση των νοτιοαφρικανών διοργανωτών για να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα; :rolleyes:

μαλλον γι΄αυτο προκειται..

Δημοσ.

μαλλον γι΄αυτο προκειται..

Πολυ κακο γουστο αν ειναι ετσι.....

Δημοσ.

...τι κλάξον ρε μάγκες ;;;

...καλά που ζείτε ;;;

...αμύριστοι είστε...

...βουβουζέλες τις λένε, μακριές πλαστικές τρομπέτες που τις φυσάνε με το στόμα...

...είναι must για το γήπεδο εκεί...

Δημοσ.

Μαλλον για να εκνευρισουν τον αντιπαλο ειναι

Αλλα στους αγωνες που δεν παιζει η εθνικη τους τι τα θελουν?

Αν γινει ποτε μουντιαλ στην Ελλαδα να κανονισουμε να εχουμε φαει ολοι φασολαδα

Δημοσ.

147536.jpg :lol::lol::lol:

---------- Προσθήκη στις 09:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:40 ----------

Tωρα πια το εχω συνηθισει εγω.Για να μην πω , οτι το γουσταρω για ατμοσφαιρα :lol::lol:

Δημοσ.
Κλαξον :lol::lol::lol::lol:

Ειναι παραδοσιακες αφρικανικες τρομπετες ονοματι βουβουζελες

ξέρω γω... νοτιοαφρικάνος είμαι; εμένα για κλάξον μου ακούγονται

...βουβουζέλες τις λένε, μακριές πλαστικές τρομπέτες που τις φυσάνε με το στόμα...

...είναι must για το γήπεδο εκεί...

και δε μου λέτε... 90 λεπτά ασταμάτητα ποιος φυσάει την τρομπέτα; αυτοί πρέπει να έχουν πνευμόνια μαραθωνοδρόμων και βάλε...

Δημοσ.
Μαλλον για να εκνευρισουν τον αντιπαλο ειναι

Αλλα στους αγωνες που δεν παιζει η εθνικη τους τι τα θελουν?

Απλα τα πουλανε παντου κ οι οπαδοι ολων των ομαδων εχουν αγορασει...Ειναι must για το γηπεδο...:devil:

Δημοσ.

και να βάλουμε τις βουβουζέλες στον κ@λ@ μας

Δημοσ.

Προσωπικά, ανάμεσα σε γεμάτη ελληνική ταβέρνα την Κυριακή και ένα στάδιο με εξήντα χιλιάδες βουβουζέλες, θα προτιμήσω τον ήχο στο στάδιο.

Δημοσ.

Ενταξει, it makes sense ετσι. Ομως, μπορει στο γηπεδο η ατμοσφαιρα να 'παιρνει χρωμα' με τις 'καραμουζες', αλλα στην τηλεοπτικη μεταδοση κουραζει.

Τεσπα, η λυση ειναι απλη... volume down!

Δημοσ.
και να βάλουμε τις βουβουζέλες στον κ@λ@ μας

εκανα κοιλιακους απο το τρελο γελιο.χτυπιομανε στα πατωματα λεμε.

οντως για την τηλεοπτικη μεταδοση ειναι ακρως εκνευριστικο,αλλα μετα απο κανα 5λεπτο συνηθιζεται και ο εγκεφαλος το παρακαμπτει.οπως αν μπεις σε βοθρο,στην αρχη εχεις φρικαρει,αλλα μετα η μυτη συνηθιζει και δεν σε ενοχλει τοσο.

Δημοσ.

Οι καραμούζες παλεύονται... οι παρουσιαστές είναι οι απάλευτοι. Δεν υπάρχει κανένα λογισμικό που να τους αφαιρεί on the fly; :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...