iGoPod Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Εγώ έπαιζα μέχρι πέρσι από C1 ..E φτάνει τόσο εγω επεζα sto c6 h interlude l2 pride ηταν τελειοσ ενα βραδυ ειχα καρφωσει dusk & down +16 αλλα τα εσπασα κε το σταματησα
iGoPod Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Oblivion!! ε οχι και oblivion ειναι ψηλο χαλια ειναι και σε Online το oblivion?
jim22479 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 το oblivion ειναι φοβερο ,απλα κατανταει κουραστικο μετα απο αρκετο καιρο. Παιξε τα baldurs gates και icewind tales. Αντε...
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 το oblivion ειναι φοβερο ,απλα κατανταει κουραστικο μετα απο αρκετο καιρο. Παιξε τα baldurs gates και icewind tales.Αντε... Σιγα μην ειναι και duck tales. Icewind Dale ειναι το σωστο. Ον τοπικ και οι δικες μου προτασεις ειναι καποια απο αυτα που ειπαν και αλλοι, δηλαδη: - Witcher: enchanced edition - Neverwinter Nights 1 & 2 - Baldurs Gate 2 saga (αργοτερα βαζεις και mods) - Drakensang
moldovan20 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Έπαιξα το witcher ..Δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε ,ψιλομούφα οι μάχες .Θα δω τώρα και αυτά που είπατε .
dark_raider Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Morrowind με χίλια Oblivion με δέκα χιλιάδες Δοκίμασε επίσης τα Neverwinter Nights και στα μεγάλα κέφια το titan quest (αν και εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε)
imitheos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Σιγα μην ειναι και duck tales. Icewind Dale ειναι το σωστο. Ον τοπικ και οι δικες μου προτασεις ειναι καποια απο αυτα που ειπαν και αλλοι, δηλαδη: - Witcher: enchanced edition - Neverwinter Nights 1 & 2 - Baldurs Gate 2 saga (αργοτερα βαζεις και mods) - Drakensang +1 (Εκτός από τα NWN που ποτέ δεν μάρεσαν) Butt-Kicking for goodness (http://www.minscandboo.com/quotes/Butt-kicking-for-goodness.WAV)
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Έπαιξα το witcher ..Δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε ,ψιλομούφα οι μάχες .Θα δω τώρα και αυτά που είπατε . Μην φοβασαι, ανοιγει αρκετα οσο προχωρας. Φροντησε μονο να μαθεις τα skills για bomb, potion και blade coating και θα εισαι αρχηγος. Θα καταλαβεις αργοτερα γιατι το συστημα μαχης ειναι ετσι οπως ειναι. Μην κανεις το λαθος και το παρατησεις, μιλαμε για τρομερη ιστορια και φοβερος κοσμος καθως και για σοβαρες RPG καταστασεις. P.S. Και εγω εκανα στην αρχη το λαθος να το παρατησω επειδη ειδα εκρινα γρηγορα το συστημα μαχης αλλα μετα που το "καταλαβα" σαν συστημα και ξεπερασα το πατατρακ το παιχνιδι ηταν διαμαντι.
tsioudiver Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μην φοβασαι, ανοιγει αρκετα οσο προχωρας. Φροντησε μονο να μαθεις τα skills για bomb, potion και blade coating και θα εισαι αρχηγος. Θα καταλαβεις αργοτερα γιατι το συστημα μαχης ειναι ετσι οπως ειναι. Μην κανεις το λαθος και το παρατησεις, μιλαμε για τρομερη ιστορια και φοβερος κοσμος καθως και για σοβαρες RPG καταστασεις. P.S. Και εγω εκανα στην αρχη το λαθος να το παρατησω επειδη ειδα εκρινα γρηγορα το συστημα μαχης αλλα μετα που το "καταλαβα" σαν συστημα και ξεπερασα το πατατρακ το παιχνιδι ηταν διαμαντι. +1 Ασχολήσου με το παιχνίδι, διαφοροποιείται απο τη μάζα.
Vasilisxd Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μπορείς να πάς και σε κλασικές αξίες οπως το Diablo 2 ή τo Dungeon siedge το 1 αμα θές και λίγο action
alex_000 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Risen , καταπληκτικο ότι θα επρεπε να ειναι το gothic 3 (και προσφατο , θα δεις κανα γραφικο οχι 640χ480 αναλυση lol)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.