Προς το περιεχόμενο

Ποιο RPG ?

moldovan20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ έπαιζα μέχρι πέρσι από C1 ..E φτάνει τόσο :-)

εγω επεζα sto c6 h interlude l2 pride ηταν τελειοσ ενα βραδυ ειχα καρφωσει dusk & down +16 αλλα τα εσπασα κε το σταματησα :cry:

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το oblivion ειναι φοβερο ,απλα κατανταει κουραστικο μετα απο αρκετο καιρο. Παιξε τα baldurs gates και icewind tales.

Αντε...

Δημοσ.
το oblivion ειναι φοβερο ,απλα κατανταει κουραστικο μετα απο αρκετο καιρο. Παιξε τα baldurs gates και icewind tales.

Αντε...

Σιγα μην ειναι και duck tales. :P

Icewind Dale ειναι το σωστο.

Ον τοπικ και οι δικες μου προτασεις ειναι καποια απο αυτα που ειπαν και αλλοι, δηλαδη:

- Witcher: enchanced edition

- Neverwinter Nights 1 & 2

- Baldurs Gate 2 saga (αργοτερα βαζεις και mods)

- Drakensang

Δημοσ.

Morrowind με χίλια

Oblivion με δέκα χιλιάδες

Δοκίμασε επίσης τα Neverwinter Nights και στα μεγάλα κέφια το titan quest (αν και εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε)

Δημοσ.
Σιγα μην ειναι και duck tales. :P

Icewind Dale ειναι το σωστο.

Ον τοπικ και οι δικες μου προτασεις ειναι καποια απο αυτα που ειπαν και αλλοι, δηλαδη:

- Witcher: enchanced edition

- Neverwinter Nights 1 & 2

- Baldurs Gate 2 saga (αργοτερα βαζεις και mods)

- Drakensang

+1 (Εκτός από τα NWN που ποτέ δεν μάρεσαν)

Butt-Kicking for goodness :) (http://www.minscandboo.com/quotes/Butt-kicking-for-goodness.WAV)

Δημοσ.
Έπαιξα το witcher ..Δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε ,ψιλομούφα οι μάχες .Θα δω τώρα και αυτά που είπατε .

Μην φοβασαι, ανοιγει αρκετα οσο προχωρας. Φροντησε μονο να μαθεις τα skills για bomb, potion και blade coating και θα εισαι αρχηγος. Θα καταλαβεις αργοτερα γιατι το συστημα μαχης ειναι ετσι οπως ειναι. Μην κανεις το λαθος και το παρατησεις, μιλαμε για τρομερη ιστορια και φοβερος κοσμος καθως και για σοβαρες RPG καταστασεις.

P.S. Και εγω εκανα στην αρχη το λαθος να το παρατησω επειδη ειδα εκρινα γρηγορα το συστημα μαχης αλλα μετα που το "καταλαβα" σαν συστημα και ξεπερασα το πατατρακ το παιχνιδι ηταν διαμαντι.

Δημοσ.
Μην φοβασαι, ανοιγει αρκετα οσο προχωρας. Φροντησε μονο να μαθεις τα skills για bomb, potion και blade coating και θα εισαι αρχηγος. Θα καταλαβεις αργοτερα γιατι το συστημα μαχης ειναι ετσι οπως ειναι. Μην κανεις το λαθος και το παρατησεις, μιλαμε για τρομερη ιστορια και φοβερος κοσμος καθως και για σοβαρες RPG καταστασεις.

P.S. Και εγω εκανα στην αρχη το λαθος να το παρατησω επειδη ειδα εκρινα γρηγορα το συστημα μαχης αλλα μετα που το "καταλαβα" σαν συστημα και ξεπερασα το πατατρακ το παιχνιδι ηταν διαμαντι.

+1

Ασχολήσου με το παιχνίδι, διαφοροποιείται απο τη μάζα.

Δημοσ.

Μπορείς να πάς και σε κλασικές αξίες οπως το Diablo 2 ή τo Dungeon siedge το 1

αμα θές και λίγο action

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...