Προς το περιεχόμενο

Ποιο RPG ?

moldovan20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,έχετε να προτείνεται κάποιο rpg game να παίξω ΤΩΡΑ ?

Δε τα ξέρω καθόλου ,ότι καινούργιο παιχνίδι βγαίνει από ότι έχω καταλάβει δεν είναι του γούστου μου (metro2033 ,crysis κτλ)

Να φέρνει προς τον κόσμο του lineage αν είναι δυνατών (Εκτός από dragon age το οποίο δοκίμασα και δε μου άρεσε ) .Είδα το the witcher ,το έχει παίξει κανείς ?Αξίζει ?

Ευχαριστώ :-)

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
To site mobygames το ξερεις? Ειναι το καλυτερο για game reviews.

http://www.mobygames.com/game/windows/witcher/reviews/reviewerId,8375/

thnx benign όχι δεν το ξέρω .Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ ,σήμερα όμως τελείωσε η εξεταστική :lol:

είπες οχι online, αλλα το guild wars το δοκίμασες; εχει free trial και δεν έχει monthly fees.

'Όχι δεν το δοκίμασα .

Κατέβασα και το Prince of Persia The Forgotten Sands (δεν έχω ξαναπαίξει Prince of persia ) αλλά δεν έχει βγει ακόμα crack

Δημοσ.

Ειναι εξαιρετικο site και οι reviewers ειναι απλοι gamers σαν και εμας ,δεν τα παιρνουν απο τις εταιριες.Δεν θαβουν υπεροχα games μονο και μονο γιατι δεν ειναι Αμερικανικα,πολλες φορες διαφωνουν μεταξυ τους και οι χρηστες μπορουν οποτε θελουν να γραψουν reviews να βαθμολογηθουν και να βαθμολογησουν.

Μερικες φορες περνω ωρες στο να διαβασω απολαυστικα reviews γραμμενα με χιουμορ και εμφαση.

Επιπλεον εχουν ταξινομησει καθε game που εχει υπαρξει ποτε και σε οποιαδηποτε πλατφορμα.

Να δεις κατι reviews για games του 1985 για παραδειγμα,πολυ ενδιαφερον και αρκετες φορες διασκεδαστικο.

Δημοσ.
Ξερετε ποσα ωραια παλια games που δεν ειχε τυχει να παιξω εμαθα απο αυτο το site?Αυτο ας πουμε ειναι φανταστικο:

http://www.mobygames.com/game/windows/arcanum-of-steamworks-magick-obscura

Ιδίως τώρα που βγήκανε τα patch υψηλής ευκρίνειας! έγινε πολύ καλλίτερο.

Δημοσ.

Dragon age - origins

fallout 3 (επισης το 1 και 2 ειναι φοβερα αλλα σε αλλο στυλ και πολυ παλια)

Δημοσ.
εγω απο οσα εχω παιξει το lineage ειναι το καλλυτερο αμα δεν βαριεσε ξανααρχισε

Εγώ έπαιζα μέχρι πέρσι από C1 ..E φτάνει τόσο :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...