Προς το περιεχόμενο

Εξαφανίστηκαν οι συνδέσεις δικτύου

freezakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα προβληματάκι που έχω αδέρφια. Ενώ ο υπολογιστής μου συνδέεται κανονικά με το ίντερνετ στο ασύρματο μου ρούτερ, οι συνδέσεις δικτύου μου έχουν χαθεί. Δηλαδή όταν μπαίνω στις συνδέσεις δικτύου ή αλλιώς ncpa.cpl δε μου βγάζει ούτε την τοπική σύνδεση δικτύου που έτσι κι αλλιώς δεν είναι συνδεδεμένη, ούτε την ασύρματη. Είναι ένα κενό παράθυρο. Τι φταίει;

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Δημοσ.

Αν μας έλεγες και το λειτουργικό σου...:mad:

@_Anonymous_: Το ncpa.cpl ανοίγει τις συνδέσεις δικτύου. Εκεί θα έπρεπε να βλέπει κάτι τέτοιο

post-63324-129063098632_thumb.png

Εσένα τι σου δείχνει "αδέρφι"; :-)

Ανέβασε ένα screenshot. Τα βελάκια δεξιά είναι προς τα πάνω ή προς τα κάτω (Όπως στο Κλήση στην εικόνα);

Δημοσ.

Το ξερω φιλε, αλλα μαλλον αυτο ψαχνει και το διατυπωσε λαθος. Γραψε view network connections και πες μας αν σου ανοιγει αυτο που θες

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα το γραφω εδω.

Σημερα που μπηκα στις συνδεσεις δικτυου ειδα αυτο το εικονιδιο που λεει συνδεσεις internet,το οποιο δεν υπηρχε παλαιοτερα

45916083.th.jpg

ενω πατωντας τις ιδιοτητες του μου βγαζει αυτο

92796889.th.jpg

το οποιο πρωτη φορα το βλεπω στη ζωη μου.

Το θεμα ειναι οτι σημερα χρησιμοποιησα το teamviewer,μηπως παιζει αυτο καποιο ρολο???

Δημοσ.

όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα . απλώς τώρα το pc σου είδε την σύνδεση σου στο internet. to teamviewer δεν παίζει κανένα ρόλο .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...