freezakos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα προβληματάκι που έχω αδέρφια. Ενώ ο υπολογιστής μου συνδέεται κανονικά με το ίντερνετ στο ασύρματο μου ρούτερ, οι συνδέσεις δικτύου μου έχουν χαθεί. Δηλαδή όταν μπαίνω στις συνδέσεις δικτύου ή αλλιώς ncpa.cpl δε μου βγάζει ούτε την τοπική σύνδεση δικτύου που έτσι κι αλλιώς δεν είναι συνδεδεμένη, ούτε την ασύρματη. Είναι ένα κενό παράθυρο. Τι φταίει;
parsifal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
_Anonymous_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 φταιει το οτι συνδεεσε στα network places και οχι στα network connections
micos000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Αν μας έλεγες και το λειτουργικό σου... @_Anonymous_: Το ncpa.cpl ανοίγει τις συνδέσεις δικτύου. Εκεί θα έπρεπε να βλέπει κάτι τέτοιο Εσένα τι σου δείχνει "αδέρφι"; Ανέβασε ένα screenshot. Τα βελάκια δεξιά είναι προς τα πάνω ή προς τα κάτω (Όπως στο Κλήση στην εικόνα);
_Anonymous_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Το ξερω φιλε, αλλα μαλλον αυτο ψαχνει και το διατυπωσε λαθος. Γραψε view network connections και πες μας αν σου ανοιγει αυτο που θες
panos2171 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα το γραφω εδω. Σημερα που μπηκα στις συνδεσεις δικτυου ειδα αυτο το εικονιδιο που λεει συνδεσεις internet,το οποιο δεν υπηρχε παλαιοτερα ενω πατωντας τις ιδιοτητες του μου βγαζει αυτο το οποιο πρωτη φορα το βλεπω στη ζωη μου. Το θεμα ειναι οτι σημερα χρησιμοποιησα το teamviewer,μηπως παιζει αυτο καποιο ρολο???
HQ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα . απλώς τώρα το pc σου είδε την σύνδεση σου στο internet. to teamviewer δεν παίζει κανένα ρόλο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.