arxaggelos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Καιρό είχαμε να δούμε στο you τιμή που να έχει απόσταση απο την επόμενη, άξια λόγου HP Pavilion dv5-1299ev στα 599 και στο σκρουτζ στα 928. Δεν ξέρω αν αξίζει σαν μηχάνημα, αλλά η απόσταησ είναι μεγάλη.
igrasias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 sorry αλλά δεν είναι καλύτερο το lenovo; Και είναι και στα 549
k_dinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Αναλογα τι ψαχνεις,, το HP εχει καλυτερη καρτα γραφικων, αν και ειναι 2 γενιες πισω. Γενικοτερα παντως, ειναι παλιο μοντελο
LOULATRANS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 το αν υπαρχουν καλυτερα στα 600 ειναι σχετικο.ο π8600 ειναι πολυ καλος στην ενεργειακη διαχειριση και αρκουντος δυνατος,δινοντας καλουτσικη αυτονομια.η καρτα γραφικων ειναι στην 90στη θεση του νοτεβοοκτσεκ και σηκωνει οτι παιχνιδι της εχω βαλει(σε αλλο λαπ) με μειωμενες βεβαια τις ρυθμισεις. το συγκεκριμενο λαπ πουλιοτανε στα μμ τον δεκεμβριο-ιανουαριο στα 749,με την προσφορα στα 699. δεν ειναι καμια τρελη προσφορα,αλλα η τιμη θα μπορουσε να ειναι κανα 50αρι χαμηλοτερη,καθιστοντας το αξιολογη προσφορα.
efo355 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Ημουν κάτοχος του συγκεκριμένου λαπτοπ και όντως η κάρτα τραβάει πολλά παιχνίδια. Ο p8600 είναι αξιοπρεπέστατος επεξεργαστής και το είχα αγοράσει σχεδόν ένα χρόνο πριν στα 800 ευρώ από το e-shop. Το λαπτοπ δε το έχω γιατί μου παρουσίασε στο εξάμηνο πρόβλημα στις ram ( bad clusters) και το e-shop μου το άλλαξε με άλλο ( με πολλά βρισήδια και απειλές από εμένα για να γίνει αυτό αλλά το κατάφερα)
igrasias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Επειδή ψάχνω να πάρω Laptop ( για gaming) αυτές τις μέρες έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο. Στα λεφτά θα ήθελα κάτι κάτω από 600 (και όσο ποιο κάτω τόσο καλύτερα) ελεγά να πάρω το παραπάνω lenovo. Εσείς τι λέτε?
GoldenEye Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 αξίζει μόνο για αρχαιολάτρες ενταξει ειναι παλιο αλλα οχι και τοσο στο ζορισμα ζεσταινεται πολυ. αν το δινανε κανα 400αρι καλο θα ταν για καποιον που θελει κατι να κανει την δουλεια του. νομιζω αυτο ειναι καλυτερη προσφορα αλλα δεν ξερω τι λεει το μαγαζι http://www.getitnow.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/toshiba-satellite-l505-13e-156-tft-led-mayro/prod83976pp/
igrasias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δεν είναι σωστά κατασκευασμένο το LENOVO και ζεσταίνεται; Γιατί έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά! Αν είναι θέμα ομορφιάς (για το Lenovo) δε με νοιάζει. Αν όμως είναι θέμα λειτουργικότητας φυσικά και θα πάω σε κάτι ακριβότερο (Έχουν κάπου 80 ευρώ διαφορά).
PaNtErAz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Πολύ καλύτερο - ίδια τιμή... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=382609
LOULATRANS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Πολύ καλύτερο - ίδια τιμή... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=382609 αν εννοεις το προ με την 4330,σιγουρα δεν ειναι καλυτερο.με καρτα γραφικων λιγο καλυτερη απο την hd 2400 δεν γινεται να το συγκρινουμε .ειναι διαφορετικες κλασεις.και στο χρημα και στην δυναμη.ο ι3 δεν του δινει τετοιο αβανταζ. σχετικα με το hp 1299,το θεωρω καλη τιμη,αλλα να μας πει ο φιλος που ειχε το τεχνικο προβλημα,περιπου πως το δουλευε.γιατι αν επαιζε crysis σε νορμαλ ρυθμισεις ,επι μια ωρα,εχοντας το στο γονατο και κλεινοντας τους αεραγωγους,εμενα δεν με φοβιζει το μηχανακι.αλλα αν επαιζε crysis για δεκα ωρες και το ειχε στο γραφειο με κουλερακι να το φυσαει συνεχως,και εβγαλε προβλημα,τοτε υπαρχει θεματακι.ας μας ενημερωσει,γιατι σε αυτες τις περιπτωσεις χρειαζοντε οι συμφορουμιτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.