mariosCS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 it comes down to personal experience.. δεν μιλάμε για netbooks παντως οπως ειπα με νοιαζει η αυτονομια.για τις δουλειες που το θελω μου κανει και ενας ΑΤΟΜ.γιαυτο ζητησα την γνωμη για τον ACERhttp://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=18866 στα 350ευρω τα Timeline της acer έχουν την περισσότερη αυτονομία από τα άλλα μοντέλα της εταιρίας. Αν είναι το 1ο που θα δεις, θα πάρεις timeline (απο Acer).
GoldenEye Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 it comes down to personal experience.. δεν μιλάμε για netbooks παντως τα Timeline της acer έχουν την περισσότερη αυτονομία από τα άλλα μοντέλα της εταιρίας. Αν είναι το 1ο που θα δεις, θα πάρεις timeline (απο Acer). 8-9 ωρες πολυ ευκολα (προσωπικη εμπειρια απο το 13αρι με brightness χαμηλα και χωρις συσκευες στις usb με wifi on) αν ρισκαρεις και πας σε acer το 1810 ΤΖ ειναι μακραν το καλυτερο στα χαρτια και στην πραξη αν δεν παθει τιποτα.
panos2000gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 οπως ειπα με νοιαζει η αυτονομια.για τις δουλειες που το θελω μου κανει και ενας ΑΤΟΜ.γιαυτο ζητησα την γνωμη για τον ACERhttp://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=18866 στα 350ευρω http://www.computer4all.gr/index.php?s=2&c=0&p=20985 Με επιπλέον 80 ευρώ πέρνεις ένα μηχάνημα με πολύ καλύτερο επεξεργαστή, οθόνη, δίσκο (7200rpm), κορυφαία ηχεία για Netbook (τα καλύτερα που έχω ακούσει), Bluetooth και καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Τα βάζεις κάτω και βλέπεις τι σε συμφέρει. Αν κάνεις την δουλεία σου και με το acer 1410 δεν έχεις κανένα λόγο να δώσεις δεκάρα παραπάνω. Τα timeline της ACER όντως έχουν κορυφαία αυτονομία αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον Μ743 που φοράει το συγκεκριμένο μοντέλο, ούτε ξέρω πόσα Mah μπαταρία φοράει.
GoldenEye Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Για την ακρίβεια είναι 7-8% σύμφωνα με τις μετρήσεις αλλά ελάχιστη σημασία έχει αυτό. Εγώ πάντως που είχα και τον έναν επεξεργαστή (su4100 στο ACER 3810ΤΖ) και τον άλλο (su2300 στο HP DM1) δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά άξια αναφοράς. Και το ίδιο με εμένα λένε και τα benchmarks. Δεν νομίζω ότι αυτό το 7-10% είναι τόσο συγκλονιστικό που θα με κάνει να κρατήσω ένα λαπτοπ περισσότερο ή όχι. Δεν θα μου αλλάξει ιδιαίτερα την καθημερινότητα στην χρήση και φυσικά αν κάποια εφαρμογή γονατίζει τον έναν επεξεργαστή θα γονατίζει και τον άλλο με πολύ μεγάλη σιγουριά. Κακά τα ψέμματα τα νετμπουκ έχουν όρια. ενταξει δεν παιζει να μην ειδες διαφορα γιατι δεν ειχαν διαφορα μονο στην cpu ειχαν και στην ram (μεγαλη διαφορα) εννοειται αν παει σε acer να προτιμησει μονο το 1810ΤΖ με 5600mAh και τον SU4100 που ειναι υποδειγματικος επεξεργαστης. επιμενω να δεις και αυτο http://www.computer4all.gr/index.php?s=2&c=0&p=20988
arkas2004 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 φαντασου πριν ειχα εναν ΑΤΟΜ 280 και εκανα μια χαρα αυτα που ηθελα να κανω.απλα ηθελα λιγο πιο μεγαλη οθονη γιατι δεν με βολευαν οι αναλυσεις 1024χ600.αρα πιστευω πως μια χαρα θα ειναι.η μπαταρια ειναι 4400Mah αλλα βρισκεις στο νετ και με 9 cell 6600Mah με μεγαλυτερη αυτονομια.θα περιμενω αν ειναι μηνυμα σου πανο μεχρι το βραδυ και αν δεν προχωρησουμε παραγγελνω ACER ψαχνοντας δεν βλεπω και πολλα μαγαζια να εχουν πλεον το ACER 1810T.σε μαυρο το εχει ενα στα 530 και ρωταω πιστευετε πως αξιζει η διαφορα των 180ευρω σε σχεση με το acer 1410 που λεω να παραγγειλω?γιατι εγω πιστευω πως οχι απο την στιγμη που μιλαμε για νετβοοκ
panos2000gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 ενταξει δεν παιζει να μην ειδες διαφορα γιατι δεν ειχαν διαφορα μονο στην cpu ειχαν και στην ram (μεγαλη διαφορα) Ειλικρινά δεν έχω παρατηρήσει κάποια σημαντική διαφορα πλην φυσικά της ευχριστίας λόγω μεγέθους (λογικό). Η ram είναι πάντα ευπρόσδεκτη αρκεί να την χρησιμοποιείς. Για τις δουλειές που χρησιμοποιώ εγώ το νετμπουκ (είναι πάντα 2ο ή 3ο μηχάνημα στο σπίτι/γραφείο) ακόμη και τα 2gb είναι υπεραρκετα. Σίγουρα σε βαρύτερες εφαρμογές σε συνδυασμό με 64bit windows τα 2gb επιπλέον ram θα δώσουν μια ανάσα στο μηχάνημα. Εγώ πάντως αναφερόμουν στις δυνατότητες των επεξεργαστών κυρίως (δεν σύγκρινα το 3810tz με το HP DM1 σαν μηχανήματα αλλά το su2300 με τον su4100). ---------- Προσθήκη στις 16:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:01 ---------- ψαχνοντας δεν βλεπω και πολλα μαγαζια να εχουν πλεον το ACER 1810T.σε μαυρο το εχει ενα στα 530 και ρωταω πιστευετε πως αξιζει η διαφορα των 180ευρω σε σχεση με το acer 1410 που λεω να παραγγειλω?γιατι εγω πιστευω πως οχι απο την στιγμη που μιλαμε για νετβοοκ Νομίζω ότι είναι αμαρτία να δώσεις 530 ευρώ για ένα netbook. Θα σου στείλω pm το βράδυ αν το δώσω.
GoldenEye Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 arkas παρε του πανου αν το χει σε καλη κατασταση το λαπτοπακι και την μπαταρια. για την δουλεια που το θες τα παραπανω απο τα 300 ευρω (ειδικα αφου του πανου ειναι διπυρηνο εχει hdmi παιζει και 1080p ανετα και γενικα κανει τα παντα) ειναι πεταμενα λεφτα. (α ρε πανο και γω στο ιδιο λουκι μπηκα τελευταια παρε δωσε και οχι μονο για pc...)
mariosCS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 ΟΚ τώρα βγάζουν περισσότερο νόημα τα posts. καλοπούλητο
panos2000gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 ΟΚ τώρα βγάζουν περισσότερο νόημα τα posts. καλοπούλητο Πίστεψε με φίλε μου είσαι εντελώς φάουλ και σε παρακαλώ να προσέχεις τι λες!!! Όταν επέστρεψα από 3μερο βρήκα πάνω από 30 p.m. για να δώσω ή ανταλλάξω το συγκεκριμένο νετμπουκ. Στην προκειμένη περίπτωση ο φίλος arkas2004 είχε δει την αγγελία μου εδώ και αρκετές μέρες, εκδήλωσε ενδιαφέρον και του είπα ότι θα του απαντήσω μέχρι Κυριακή βράδυ. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Έχω δαπανήσει αρκετές χιλιάδες ευρώ ( μάλλον 5ψήφιο πρέπει να είναι το νούμερο) για υπολογιστές,gadgets κτλ και σίγουρα δεν θα καθόμουν να πέσω σε τέτοιο επίπεδο για 250 ευρώ. Ούτε τα έχω ανάγκη, ούτε θα με σώσουν, ούτε και με νοιάζει ιδιαίτερα. Ο μόνος λόγος πώλησης είναι γιατί υπάρχουν αλλοι 3 υπολογιστές σπίτι. Αυτά για την ιστορία και την αποκατάσταση της αλήθειας. ---------- Προσθήκη στις 16:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:40 ---------- (α ρε πανο και γω στο ιδιο λουκι μπηκα τελευταια παρε δωσε και οχι μονο για pc...) Υπήρξα ένα από τα μεγαλύτερα θύματα υπερκατανάλωσης στον χώρο τον υπολογιστών. Θέλω να πιστεύω ότι τον τελευταίο καιρό αρχίζω να βελτιώνομαι και να αγοράζω μόνο ότι πραγματικα χρειάζομαι με ελάχιστες παρεκλήσεις απο τον κανόνα.
mariosCS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Πίστεψε με φίλε μου είσαι εντελώς φάουλ και σε παρακαλώ να προσέχεις τι λες!!! Όταν επέστρεψα από 3μερο βρήκα πάνω από 30 p.m. για να δώσω ή ανταλλάξω το συγκεκριμένο νετμπουκ. Στην προκειμένη περίπτωση ο φίλος arkas2004 είχε δει την αγγελία μου εδώ και αρκετές μέρες, εκδήλωσε ενδιαφέρον και του είπα ότι θα του απαντήσω μέχρι Κυριακή βράδυ. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.Έχω δαπανήσει αρκετές χιλιάδες ευρώ ( μάλλον 5ψήφιο πρέπει να είναι το νούμερο) για υπολογιστές,gadgets κτλ και σίγουρα δεν θα καθόμουν να πέσω σε τέτοιο επίπεδο για 250 ευρώ. Ούτε τα έχω ανάγκη, ούτε θα με σώσουν, ούτε και με νοιάζει ιδιαίτερα. Ο μόνος λόγος πώλησης είναι γιατί υπάρχουν αλλοι 3 υπολογιστές σπίτι. Αυτά για την ιστορία και την αποκατάσταση της αλήθειας.. [offtopic]OK ! Δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω εξ' άλλου.[/offtopic] Για το θέμα: αν όντως δεν έχεις πολλές απαιτήσεις, και δεν θα κανεις π.χ. photoshop ή Vegas pro ή ξέρω γω κάτι λίγο πιο ζόρικο από το serfing κτλ, πάρε όποιο βρεις σε καλύτερη τιμή με *καλή* μπαταρία.
arkas2004 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Πίστεψε με φίλε μου είσαι εντελώς φάουλ και σε παρακαλώ να προσέχεις τι λες!!! Όταν επέστρεψα από 3μερο βρήκα πάνω από 30 p.m. για να δώσω ή ανταλλάξω το συγκεκριμένο νετμπουκ. Στην προκειμένη περίπτωση ο φίλος arkas2004 είχε δει την αγγελία μου εδώ και αρκετές μέρες, εκδήλωσε ενδιαφέρον και του είπα ότι θα του απαντήσω μέχρι Κυριακή βράδυ. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.Έχω δαπανήσει αρκετές χιλιάδες ευρώ ( μάλλον 5ψήφιο πρέπει να είναι το νούμερο) για υπολογιστές,gadgets κτλ και σίγουρα δεν θα καθόμουν να πέσω σε τέτοιο επίπεδο για 250 ευρώ. Ούτε τα έχω ανάγκη, ούτε θα με σώσουν, ούτε και με νοιάζει ιδιαίτερα. Ο μόνος λόγος πώλησης είναι γιατί υπάρχουν αλλοι 3 υπολογιστές σπίτι. Αυτά για την ιστορία και την αποκατάσταση της αλήθειας. ---------- Προσθήκη στις 16:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:40 ---------- Υπήρξα ένα από τα μεγαλύτερα θύματα υπερκατανάλωσης στον χώρο τον υπολογιστών. Θέλω να πιστεύω ότι τον τελευταίο καιρό αρχίζω να βελτιώνομαι και να αγοράζω μόνο ότι πραγματικα χρειάζομαι με ελάχιστες παρεκλήσεις απο τον κανόνα. δεν χρειαζεται να μπεις στον κοπο να δινεις εξηγησεις.στο κατω κατω εγω ανοιξα το θεμα.γιατι οντως ειμαι αναμεσα σε αυτα.απλα θελω να ακουσω γνωμες σε περιπτωση που δεν μπορεσεις να το δωσεις για να ξερω τι να κανω και προς τα που να κινηθω
GoldenEye Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 ΟΚ τώρα βγάζουν περισσότερο νόημα τα posts. καλοπούλητο χαχα καλο. τι το περασες adslgr.com;
panos2000gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 δεν χρειαζεται να μπεις στον κοπο να δινεις εξηγησεις.στο κατω κατω εγω ανοιξα το θεμα.γιατι οντως ειμαι αναμεσα σε αυτα.απλα θελω να ακουσω γνωμες σε περιπτωση που δεν μπορεσεις να το δωσεις για να ξερω τι να κανω και προς τα που να κινηθω Το ξέρω...απλά μερικοί δεν διαβάζουν καλά και όλα τα μηνύματα και βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα. Η καχυποψία είναι φυσικό μας γνώρισμα ως λαού άλλωστε.
GoldenEye Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Το ξέρω...απλά μερικοί δεν διαβάζουν καλά και όλα τα μηνύματα και βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα. Η καχυποψία είναι φυσικό μας γνώρισμα ως λαού άλλωστε. οχι και ως λαου των γυναικων ναι ... το θεμα ειναι οτι το παιδι που ανοιξε το θεμα το πε οτι ειναι μια απο τις επιλογες του δεν ηρθες να το προτεινεις και να ρθουμε μετα εμεις να τον ψησουμε γιατι το στησαμε το σκηνικο ελεος... πες μερικα λογια για αναμονη θερμοκρασιες και για την οθονη
mariosCS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 OK ανώτεροι άνθρωποι. Δεν ξαναμιλάω και δεν ξαναλέω την άποψη μου. Μου φάνηκε παράλογο το Celeron = Pentium. Αν σας φαίνεται λογικό, κάτι δεν πάει καλά με τα διαβάσματα σας. Call me crazy. είμαι άσχετος. δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σας. Απλά δεν σας ξέρω. καλές επιλογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.