ektor7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι σε καποιες φασεις μου πεταει στιγμιαια μια μαυρη οθονη και επανερχεται με την ενδιξη οτι ειχε προβλημα με τους display drivers! το λαπτοτ εχει τους τελευταιους drivers της nvidia! μηπως ξερει κανεις τι συμβενει και ποσο επικινδινο ειναι? πως λυνεται? υ.γ. εχω εγκαταστησει και αυτο Microsoft DirectX SDK (February 2010), λετε να παιζει καποιο ρολο?
carib Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι σε καποιες φασεις μου πεταει στιγμιαια μια μαυρη οθονη και επανερχεται με την ενδιξη οτι ειχε προβλημα με τους display drivers!το λαπτοτ εχει τους τελευταιους drivers της nvidia! μηπως ξερει κανεις τι συμβενει και ποσο επικινδινο ειναι? πως λυνεται? υ.γ. εχω εγκαταστησει και αυτο Microsoft DirectX SDK (February 2010), λετε να παιζει καποιο ρολο? Δεν αναφέρεις το μοντέλο του υπολογιστή σου αλλά αυτό που περιγράφεις είναι βλάβη στο κύκλωμα γραφικών σε αρχικό στάδιο. Δοκίμασε να κάνεις format και αν μετά το ξαναπαρουσιάσει τότε όσο περισσότερο το χρησιμοποιείς τόσο μειώνονται οι πιθανότητες οικονομικής επισκευής του.
ektor7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 qosmio x505 του εχω κανει ξανα εγκατασταση απο το recovery και περιμενω αν θα μου το ξανακανει! αν ξανακανει μαλλον σκεφτομαι να το παρω στην toshiba να το κοιταξουν. δηλαδη το κοστος πως γινεται να αυξανεται? θα προκαλει ζημιες κ σε αλλα μεροι του κομπιουτερ? πρεπει να αλλαχτει κατι?
GoldenEye Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 qosmio x505του εχω κανει ξανα εγκατασταση απο το recovery και περιμενω αν θα μου το ξανακανει! αν ξανακανει μαλλον σκεφτομαι να το παρω στην toshiba να το κοιταξουν. δηλαδη το κοστος πως γινεται να αυξανεται? θα προκαλει ζημιες κ σε αλλα μεροι του κομπιουτερ? πρεπει να αλλαχτει κατι? βαλε το τελευταιο bios απο το site της toshiba και τους τελευταιους drivers απο το site της toshiba οχι απο την nvidia ειχα βαλει και γω απο nvidia και ειχα το δικο σου θεμα και ενα καρο μπλε οθονες οταν επαιζα games
ektor7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 τωρα εχω το τελευταιο bios και τους τελευταιους nvidia drivers παλι απο την toshiba. δε θα κανω τιποτα αλλο για να δω τι παιζει. και επιδη μου ετυχε και δυο φορες το γνωστο black screen of deth μετα απο recovery απο το restore point,δε θε εγκαταστησω ουτε τα updates που θεωρητικα ευθηνωντε γι'αυτο. και θα περιμαινω να δω τι θα γινει! ---------- Προσθήκη στις 17:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:20 ---------- εγω ευτυχως δεν ειχα μπλε εικονες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.