eneof Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Αυτή είναι η δική μας η προσπάθεια. Γνωριστήκαμε στο Facebook, εγώ είμαι Ελληνίδα, αυτός είναι Ολλανδός, ερωτευτήκαμε, και άφησε τη δουλειά του, γονείς, φίλους και γνωστούς, και ήρθε να ζήσει στην Ελλάδα μαζί μου. ... Πετύχαμε όμως τη συγκυρία με την οικονομική κατάσταση, κι αφού είδαμε και αποείδαμε που δεν βρίσκει δουλειά εδώ, και αφού ξέρει καλά web programming, έκατσε κι έφτιαξε αυτό το site... το ΠΑΤΑΡΙ μας www.patari.gr Σκεφτήκαμε ότι με αυτήν την κρίση ο κόσμος θα θέλει αφενός να βγάλει μερικά έξτρα λεφτάκια από πράγματα που δεν χρησιμοποιεί και του πιάνουν το χώρο του, αφετέρου ίσως στραφεί περισσότερο στα μεταχειρισμένα που δεν κοστίζουν τόσο ακριβά. Ελπίζουμε να σας αρέσει και να το βρείτε χρήσιμο Είναι όλα δωρεάν
isay Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 παιδια ωραια δουλεια και με προσεγμένες λεπτομέρειες Καλή επιτυχια
athns Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Όντως καλή προσπάθεια.Μακάρι να γεμίσει πράγματα... Καλή τύχη!
eneof Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Όντως καλή προσπάθεια.Μακάρι να γεμίσει πράγματα...Καλή τύχη! Μακάρι, το ελπίζουμε κι εμείς ... για να δούμε
Don.Matis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Προσεγμένο και λειτουργικό Site, σας εύχομαι καλή επιτυχία!!
Luciddream Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 όντως ωραίο site.. ! μια παρατήρηση, μπήκα να δώ το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει αυτον τον καιρό στις μηχανές και είδα ένα monster... η περιγραφή του είναι κενή.. μου φαίνεται λίγο "άσχημο να το πώ" να αφήνετε να έχει απλά μια φωτογραφία και τίποτα άλλο.. κάτι μου λέει βέβαια οτι στην Ελλάδα θα είχε περισσότερο επιτυχία το pa*ari.gr :-D
eneof Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 όντως ωραίο site.. ! μια παρατήρηση, μπήκα να δώ το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει αυτον τον καιρό στις μηχανές και είδα ένα monster... η περιγραφή του είναι κενή.. μου φαίνεται λίγο "άσχημο να το πώ" να αφήνετε να έχει απλά μια φωτογραφία και τίποτα άλλο.. κάτι μου λέει βέβαια οτι στην Ελλάδα θα είχε περισσότερο επιτυχία το pa*ari.gr :-D Ευχαριστούμε για την παρατήρηση Προσπαθούμε να μην περιορίζουμε τις δημοσιεύσεις με κανένα κανόνα (πέραν των κοινών λεγόμενων "χρηστών ηθών" εννοείται), έτσι ο καθένας να μπορεί να δημοσιεύει αυτό που θέλει, με όσες εικόνες θέλει και με όσες λέξεις θέλει. χαχαχα... πράγματι... το pa*ari.gr θα είχε μεγαλύτερη επιτυχία
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Καλη επιτυχια...Το ονομα πως προηλθε ???? Εκανα εγγραφη αλλα στο email επιβεβαιωσης ειναι κινεζικα τα ελληνικα.
NOMIKOS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Καλή αρχή και βασικά καλό κουράγιο που θα χρειαστείται σε μεγάλες δόσεις αργότερα.
rapidrag Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Ο ιστότοπος είναι λειτουργικός και προσεγμένος.....Καλή αρχή!
vdanasto Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Πολύ καλοφτιαγμένη ιστοσελίδα, συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!
lexmark Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Ωραιοτατος χωρος και πολυ καλη και προσεγμενη δουλεια!! Συγχαρτηρια και αντε σιγα σιγα να γεμισουν οι σελιδες σας!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.