Tablet Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Καλησπερα, εμαθα οπως τα snow εχουν support για read/write ntfs αλλα τα 10.6.3 που τρεχω δεν εχουν..Τιμπορω να κανω ? τρεχω 64bit kernel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δέν έχουν απο μόνα τους..νομίζω http://www.paragon-software.com/home/ntfs-mac/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Απ' οτι ξερω την εχουν την δυνατοτητα, αλλα οχι εξ ορισμου (by default). με μια εντολη (δεν τη θυμαμαι) στο Terminal ενεργοποιειται, αλλα με δικια μας (οπως παντα) ευθυνη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Πέρνα ένα ParagonNTFS για να είσαι σίγουρος και να μην τρέχεις κίνδυνο να χάσεις δεδομένα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Εγώ θα σου έλεγα να έβαζες το Tuxera NTFS,που δε μου έχει προκαλέσει κανένα πρόβλημα στο 10.6 SL σε αντίθεση με το Paragon.. Προσωπική μου γνώμη φυσικά! Σε άλλους μπορεί να δουλεύει καλύτερα το Paragon Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Eβαλα paragon και μερι στιγμης ολα καλα τι προβλημα σου εβγαλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 GSOD(Gray Scree Of Death) ή κοινως Kernel Panic κυριως οταν αδειαζα το Trash ή όταν εντεγραφα αρχεια στους εξωτερικους μου σκληρους με NTFS συστημα. Το Paragon μου δουλευε καλα στο 10.5 Leopard, στο 10.6 δε μου δουλεψε ποτε καλα. Μακαρι να εχει αναβαθμιστει και να μην σου εχει τα προβληματα που ειχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Με 64 bit kernel δεν παιζει κανενα απο αυτα. Ουτε το native, ουτε το tuxera ουτε το paragon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Με 64 bit kernel δεν παιζει κανενα απο αυτα. Ουτε το native, ουτε το tuxera ουτε το paragon. Το paragon δουλευει πια και σε 64bit. http://www.paragon-software.com/home/ntfs-mac/features.html NTFS for Mac® OS X 8.0 is the first NTFS driver to support Snow Leopard in 32 and 64-bit mode! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Εχω βαλει το paragon 8 και δουλευει καλυτερα απο τελεια σε 64bit με 10.6.3 και εκανα και πολυ αντιγραφη απο ntfs σε hfs χωρις κανενα προβλημα.. Smooooothlyyy:cool: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Το λέει και στην σελίδα τους Paragon-8 NTFS for Mac® OS X 8.0 is the first NTFS driver to support Snow Leopard in 32 and 64-bit mode! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.