Προς το περιεχόμενο

Νομικη καθοδηγηση

htps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ασυλο εννουμε το σπιτι του?πανεπιστημιο?κατι αλλο?

λιγο δυσκολο να ειχε δικο του δικηγορο και απο την αλλη να κλεβει παπουτσια.

η αληθεια ειναι οτι και δεν ξερω τι παιζει με τους δικηγορους αν τους βρισκει (τσαμπα?!)ο εισαγγελεας?αστυνομια?πως γινετε?

Μεχρι τωρα νομιζα οτι απλα στις μεγαλες υποθεσεις ζητανε τα δικηγορικα γραφεια να τους αναλαβουν..

Ενα απο τα πιο ακυρα comments συσχετισμου που εχω διαβασει ποτε!!Φυσικα κ εχει δικηγορο ο φιλος μου.Αυτο ελειπε.Εδω εχει σκασει κοντα στα 6χιλιαρικα σε δικηγορο για τις αναβολες του μεγαλου δικαστηριου.Σου λεμε το θεμα με τα ναρκωτικα δεν εχει εκδικαστει απο το 2004.

Τωρα πως του ηρθε να κλεψει δεν εχω ιδεα.Επεσα απο τα συννεφα.Ουτε εδωσε εξηγησεις ουτε ρωτησα.Ο δικηγορος του μας απαντησε κανονικα σημερα τα ξημερωματα,δεν ξερω που ειχε κολλησει κ αυτος.

Η ουσια ειναι να παραμεινει με καθαρο ποινικο μητρωο μεχρι το μεγαλο δικαστηριο του χρονου.Γι αυτο ειχε αγχωθει ο φιλος μου χθες.Τεσπα θα μαθω λεπτομερειες τι εγινε ακριβως ,σημερα που θα πεταχτω στην ΓΑΔΑ να τον δω

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τωρα πως του ηρθε να κλεψει δεν εχω ιδεα.Επεσα απο τα συννεφα.

...παίζει να τον έχει στεγνώσει ο δικηγόρος

Δημοσ.
...παίζει να τον έχει στεγνώσει ο δικηγόρος

καλύτερα να κλέψει κάτι μεγαλύτερης αξίας γιατί λόγω ΦΠΑ θα του ζητήσει περισσότερα.

Δημοσ.

^...βασικά έναν ψυχολόγο πρέπει να δει το παληκάρι, ΜΠΑΣ και του διορθώσει την αλλοπρόσαλλη (έως αυτοκαταστροφική) συμπεριφορά που έχει (δίοτι απ' ό,τι φαίνεται οι γονείς απέτυχαν οικτρά στο ζήτημα)

Δημοσ.

Με το συμπάθειο κιόλας,αλλά ο htps ζήτησε απλά μερικές συμβουλές νομικές.

Δεν ζήτησε ανάλυση ψυχολογική του φίλου του,ούτε το πως και γιατί έφτασε στην σημερινή του κατάσταση.

Δημοσ.
Με το συμπάθειο κιόλας,αλλά ο htps ζήτησε απλά μερικές συμβουλές νομικές.

Δεν ζήτησε ανάλυση ψυχολογική του φίλου του,ούτε το πως και γιατί έφτασε στην σημερινή του κατάσταση.

Και ποιός συμβούλεψε το μέλος htps περί αυτού;

(αν και, αν υπάρχει ουσιαστική φιλία, καλά θα έκανε -κατά τη γνώμη μου- να δώσει κάποια βάση ΚΑΙ σε αυτή την παράμετρο)

Δημοσ.
Και ποιός συμβούλεψε το μέλος htps περί αυτού;

(αν και, αν υπάρχει ουσιαστική φιλία, καλά θα έκανε -κατά τη γνώμη μου- να δώσει κάποια βάση ΚΑΙ σε αυτή την παράμετρο)

Καταρχην το σχολιο σου περι αποτυχιας γονεων κ βαρυγδουπα ειναι πρωτον ασχετο με αυτο που ζητησα κ δευτερον εντελως αστοχο μιας κ γνωριζω εκ των εσω καλα κ εκεινον κ την οικογενεια του.

Αναφορικα με την ψυχολογικη υποστιριξη επισης δεν θεωρω οτι αντιμετωπιζει καποιο ψυχολογικο προβλημα.Το οτι ηταν αλλοπροσαλη συμπεριφορα αυτο ...ε χαιρω πολυ,παρολα αυτα δεν εχω μιλησει ακριβως με εκεινον για να κανω κριση για το συγκεκριμενο ποσο μαλλον γενικευμενη θεωρηση που μου κανεις εσυ μεσω pc χωρις να γνωριζεις καμια παραμετρο περα απο τα ελαχιστα που εχω αναφερει.

Τελος ,εννοειται πως φυσικα κ δεν ειναι αναμενομενο να ακουω ακυρα σχολια περι αποτυχιας γονεων και αλλες ακυρες ασχετοσυνες κ επιφανειακες κρισεις οταν ημουν ξεκαθαρος για τον λογο που ανοιξα το θεμα.Το οτι φορουμ ειναι δημοσιο ,τι να λεει?Αμα καποιος δεν μπορει να περιοριστει σε αυτο που ζηταω τοτε καλυτερα να μην γραψει,εαν καποιος δεν εχει συναισθηση αυτου τοτε δεν θα χασω το χρονο μου για να μπω σε πολεμικη.

Δημοσ.
^...βασικά έναν ψυχολόγο πρέπει να δει το παληκάρι, ΜΠΑΣ και του διορθώσει την αλλοπρόσαλλη (έως αυτοκαταστροφική) συμπεριφορά που έχει (δίοτι απ' ό,τι φαίνεται οι γονείς απέτυχαν οικτρά στο ζήτημα)

WTF? Σιγα μη τον βαλουνε και ισοβια επειδη πινει μπαφους και εκλεψε κατι παπουτσια. :lol:

@htps Μακαρι το φιλαρακι σου να ξεμπλεξει. Κριμα ειναι να φαει 6-12 μηνες (κατα τα λεγομενα του lucifer) για κατι που το κανει η μιση ελλαδα(για τους μπαφους).

Δημοσ.

για την συσχετηση που την θεωρησες ακυρη ελπιζω να ειναι μονο δικη σου γνωμη..

δεν λενε οτι ολοι οι χρηστες εχουν δικαιολογια και δεν τους κανουν τιποτα?

το θεμα ειναι αν στο μεγαλο δικαστηριο μπορει να αποδειξει οτι ειναι χρηστης και οχι βαπορακι.

το να ζητας νομικη καθοδηγηση σε ενα τεχνολογικο φορουμ οπως καταλαβαινεις δεν ειναι σωστο.βρες κανα νομικο ή κανα drug friendly forum που θα ξερουν..

http://www.dimokratiki.gr/article.asp?articleID=2370&catID=18&pubID=1

Δημοσ.

Απ' την ανάποδη :

α) Μπες αν θες σε "πολεμικές" - εμένα δε θα με βρεις "μέσα" πάντως. Διότι όπως είπα και πριν, δεν είχα απευθύνει κάτι σε 'σένα. Το thread πάντως -όπως συμβαίνει με κάθε thread- δεν σου "ανήκει", με την έννοια "δικό μου είναι - ό,τι θέλω το κάνω". Συνεπώς, δε νομίζω ότι χρειάζεται ιδιάιτερη άδεια για να εκφράσω την όποια γνώμη μου και να κάνω το όποιο σχόλιό μου (πόσο μάλλον που θεωρώ κάθε άλλο παρά κάτι στραβό έγραψα).

Αν κατά τ' άλλα κρίνεις πως τα γραφόμενά μου δεν έχουν καμμία δουλειά στο παρόν (άσχετα με το thread ξεκίνησε από εσένα ή όχι), είτε μπορείς να μου το ζητήσεις, είτε ακόμα και να αναφέρεις στη συντονιστική ομάδα ό,τι νομίζεις μη πρέπον.

β) Αυτά που εσύ σχολιάζεις ως άκυρα, όπως έγραψα και πριν τα θεωρώ μια χαρά βάσιμα εγώ. Γνώμη σου και γνώμη μου και το ότι τυχαίνει να γνωρίζεις περισσότερα περί των εν λόγω γονέων, δε λέει απολύτως τίποτα. Το αποτέλεσμα άλλωστε (της διαπαιδαγώγησης) το δήλωσες και μόνος (...και για την ακρίβεια "δεν ξέρεις πώς να εξηγήσεις την συμπεριφορά του". Ε ξέρω εγώ). Τώρα αν θα δεχτείς ή όχι την άποψή μου, ουδώλως μ' ενδιαφέρει - έγραψα άλλωστε πως δεν απευθυνόμουν σε 'σένα. Εγώ θα έλεγα απλά να συνεχίσεις να με αγνοείς, εφ' όσον αυτά που έγραψα είναι άκυρα.

γ) ...pc - μισί και ιστορίες : εγώ συνεχίζω να σου προτείνω αν είσαι φίλος όντως, να το κοιτάξεις μαζί του το ζήτημα. Και ο τρόπος είναι συτην καλύτερη μέσω ειδικών. Οι οποίοι είναι ψυχολόγοι (διότι αν νταλαβερίζεται με μαύρα, έχει και πλερώνει και χιλιάρικα σε δικηγόρους, και μια ωραία πρωία βουτάει πατούμενα, ε ολ' αυτά δεν είναι και πολύ νορμάλ, ε)σ τη συγκεκριμένη περίπτωση. Το οποίο δε σημαίνει ότι ο δικός σου είναι "τρελλάκιας", ούτε ότι οι ψυχολόγοι είναι για τρελλάρες. Ένας ψυχολόγος πχ θα μου ανίχνευε κάποιο σύνδρομο που έχω και κάθομαι κι απαντάω εδώ, αντί να πάω για μπάνιο, και θα μπορούσε κατά πάσα πιθανότητα να προτείνει καλύτερους τρόπους διαχείρισης του χρόνου μου (κάνοντάς με να το χωνε΄ψω κι όλας, βέβαια). Εν ολίγοις, όλοι έχουμε τα issues μας, και σαφώς κι ο φίλος σου ΚΑΤΙ έχει (δε θα το βρω εγώ απ' το pc αν τυχόν έχει έξη προς shoplifting - ούτε φυσικά τους λόγους που αυτή υφίσταται : ένας ειδκός όμως, παίζει και να τον βοηθήσει, για να μην ξαναμπλέξει με τον Νόμο, για οποιαδήποτε περίπτωση. Λίγο το 'χεις αυτό; )

δ) ...πάω τελικά για μπάνιο.

Evgenios1, ωραία υπερασπιστική γραμμή :

WTF? Σιγα μη τον βαλουνε και ισοβια επειδη πινει μπαφους και εκλεψε κατι παπουτσια.

να την κρατήσει και στο δικαστήριο ρε.

Αλλά τί να λέμε, είδες και Lucifer στο thread.

Πάνε και 'συ για μπάνιο.

Δημοσ.

, ωραία υπερασπιστική γραμμή :

να την κρατήσει και στο δικαστήριο ρε.

Ε δε θα διαφέρει και πολύ η υπερασπιστική γραμμή από αυτό...

"πρώτη φορά ήταν, να δοκιμάσω, το μετάνιωσα"

και

"οικονομική κρίση, απελπίστηκα στη φτώχεια μου, μου την έδωσε και τα πήρα, αναγνωρίζω το λάθος μου"

κάπως έτσι δεν πάνε όλοι παρεδωσε;

Δημοσ.
Ενα απο τα πιο ακυρα comments συσχετισμου που εχω διαβασει ποτε!!Φυσικα κ εχει δικηγορο ο φιλος μου.Αυτο ελειπε.Εδω εχει σκασει κοντα στα 6χιλιαρικα σε δικηγορο για τις αναβολες του μεγαλου δικαστηριου.Σου λεμε το θεμα με τα ναρκωτικα δεν εχει εκδικαστει απο το 2004.

Τωρα πως του ηρθε να κλεψει δεν εχω ιδεα.Επεσα απο τα συννεφα.Ουτε εδωσε εξηγησεις ουτε ρωτησα.Ο δικηγορος του μας απαντησε κανονικα σημερα τα ξημερωματα,δεν ξερω που ειχε κολλησει κ αυτος.

Η ουσια ειναι να παραμεινει με καθαρο ποινικο μητρωο μεχρι το μεγαλο δικαστηριο του χρονου.Γι αυτο ειχε αγχωθει ο φιλος μου χθες.Τεσπα θα μαθω λεπτομερειες τι εγινε ακριβως ,σημερα που θα πεταχτω στην ΓΑΔΑ να τον δω

Από όλο το θέμα, αυτό συγκράτησα. 6.000!

Δημοσ.

γ) ...pc - μισί και ιστορίες : εγώ συνεχίζω να σου προτείνω αν είσαι φίλος όντως, να το κοιτάξεις μαζί του το ζήτημα. Και ο τρόπος είναι συτην καλύτερη μέσω ειδικών. Οι οποίοι είναι ψυχολόγοι (διότι αν νταλαβερίζεται με μαύρα, έχει και πλερώνει και χιλιάρικα σε δικηγόρους, και μια ωραία πρωία βουτάει πατούμενα, ε ολ' αυτά δεν είναι και πολύ νορμάλ, ε)σ τη συγκεκριμένη περίπτωση. Το οποίο δε σημαίνει ότι ο δικός σου είναι "τρελλάκιας", ούτε ότι οι ψυχολόγοι είναι για τρελλάρες. Ένας ψυχολόγος πχ θα μου ανίχνευε κάποιο σύνδρομο που έχω και κάθομαι κι απαντάω εδώ, αντί να πάω για μπάνιο, και θα μπορούσε κατά πάσα πιθανότητα να προτείνει καλύτερους τρόπους διαχείρισης του χρόνου μου (κάνοντάς με να το χωνε΄ψω κι όλας, βέβαια). Εν ολίγοις, όλοι έχουμε τα issues μας, και σαφώς κι ο φίλος σου ΚΑΤΙ έχει (δε θα το βρω εγώ απ' το pc αν τυχόν έχει έξη προς shoplifting - ούτε φυσικά τους λόγους που αυτή υφίσταται : ένας ειδκός όμως, παίζει και να τον βοηθήσει, για να μην ξαναμπλέξει με τον Νόμο, για οποιαδήποτε περίπτωση. Λίγο το 'χεις αυτό; )

.

δεν με προσεχεις ομως...επι της ουσιας συμφωνω!Κοιτα ομως λιγο το φορουμ γυρω γυρω ξανα ,βρες τα ποστ μου κ πιστευω θα καταλαβεις καλα πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι ο παιδικος μου φιλος δεν αντιμετωπιζει κανενα ψυχολογικο προβλημα

---------- Προσθήκη στις 20:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:12 ----------

Από όλο το θέμα, αυτό συγκράτησα. 6.000!

μπορει κ παραπανω.σε καθε παρασταση χιλιαρικο στεγνα του παιρνανε

Δημοσ.

htps, ούτε εγώ πήγα να βγάλω ψυχάκια τον φίλο σου. Πρόβλημα συμπεριφοράς είπα έχει. Αυτοκαταστροφικής φύσης. Και αυτά όσον αφορά την αντιμετώπισή τους, εμπίπτουν στη γνωσιολογική σφαίρα των ψυχολόγων. Όταν έχουν αποτύχει γονείς και φίλοι. Εξόν και θεωρείς επιτυχίες το να μπλέκει με τον Νόμο για απαγορευμένες ιστορίες (άλλο κάνω-άλλο μπλέκω κι όλας), να έχει ζητηματάκι κλεπτομανίας ( ; ) ή έστω ανευθυνότητας και να χρυσώνει παράλληλα δικηγόρους. Μάλλον για κακομαθημένος μου κάνει κι ίσως ένα χέρι ξύλο να βγει και πιο οικονομικό από councelling, αλλά οκ, σταματάω να μπαίνω πιο μέσα στα χωράφια του παιδικού σου φίλου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...