hamman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την αποψη σας στο προβλημα που αντιμετωπιζω. Άλλαξα το modem της Οτενετ (baudtec) γιατι ήθελα θυρες, με ένα modem-router NetGear G31 και κλειδώνει σε χαμηλότερη ταχύτητα. Το Baudtec κλειδώνει στα 8000 down kai 800 up περίπου ενω το Netgear κλειδώνει στα 6000 και 900 up περίπου. Μου κάνει εντύπωση γιατι δεν άλλαξα τιποτα αλλο στην εγκατάσταση, παρα μονο τα Modem. Γνωρίζετε σε τι μπορεί να οφείλεται αυτο και πως αν θα μπορουσα να κανω κατι για να το διορθώσω ? Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων και Καλο Καλοκαίρι.
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 απο modem σε modem υπαρχουν διαφορες.απο εκει και περα τσεκαρε σιγουρα οτι παιζεις se adsl2+ και οχι se g.dmt .επισης κανε firmware update sto netgear.
hamman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 απο modem σε modem υπαρχουν διαφορες.απο εκει και περα τσεκαρε σιγουρα οτι παιζεις se adsl2+ και οχι se g.dmt .επισης κανε firmware update sto netgear. Σ'ευχαριστω πολυ για την απάντηση σου. Θα κανω το Firmware Update θα ενημερώσω. Δυστυχως εχω μηδενικες γνωσεις στο θέμα αλλα με τη βοηθεία σας θα ειμαι οκ. ---------- Προσθήκη στις 20:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:29 ---------- Εγινε το Firmware update. Πραγματι ανεβασε το Down στο 6300 και το UP στο 950. Αλλα δεν ειναι τοσο οσο το αλλο Modem. Υπάρχει κατι παραπάνω που μπορω να κανω ? Σας ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 μαλλον οχι.απλα ειναι ισως λογο διαφορετικου chipset.απλα δες και μεσα στο μενου καπου να γραφει ειτε adsl2+ ειτε multimode.λογικα εκει θα ειναι απλα τυπικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.