Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγραφα το post εκεινη την στιγμη και ξαφνικα all hell broke loose!

Δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα για να κοπανιουνται οι 4 χοντρο nerds bloggers πολυ πιθανο! :o

• Απαντ. 268
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
μόνο απο την ζήλια μου δεν θέλω να το πιστέψω

υποψιν οτι τις conferences τις βλεπουν μονο οι δημοσιογραφοι και οχι το απλο κοινο που επισκεφτεται την Ε3.

με λιγα λογια η ΜΣ μολις εκανε μια στυγνη,ζωντανα μπροστα σε ολο το παγκοσμιο κοινο που παρακολουθουσε το εβεντ,δωροδοκια στους δημογραφιους οι οποιοι καλυπτουν την Ε3 και φυσικα ειναι και αυτοι (μαζι με τα σαιτς που εκπροσωπουν),οι οποιοι θα σχολιασουν και θα κριτικαρουν την conference της ΜΣ τωρα που τελειωσει στον ειδικο Τυπο.

μιλαμε για απιστευτα πραματα,για κανονικο πολεμο των κονσολων με αυτα τα αισχη που γινονται.:eek:

Δημοσ.
υποψιν οτι τις conferences τις βλεπουν μονο οι δημοσιογραφοι και οχι το απλο κοινο που επισκεφτεται την Ε3.

Είναι σίγουρο τώρα αυτό;;;

Δημοσ.

Να τανε η ζηλια ψορα ;)

Οντως ψιλοfail ολο το θεμα αλλα αυτη την κινηση την κανουν λιγο πολυ ολοι απο την Oprah μεχρι την Apple.

Marketing rulezzz

Δημοσ.

Ντάξει ανεξάρτητα από το πως ξεκίνησε το XBOX πλέον κάνει το Wii να φαίνεται Playschool :P

Και φυσικά τρελό το marketting να δώσει free xbox σε όσους ήταν παρόν. Bonus η ίδια τιμή.

Τι περιμένουμε είπαμε από Nintendo και Sony?

Δημοσ.

Τι περιμένουμε είπαμε από Nintendo και Sony?

2 dildo απο playstation!!!(μην πεσετε να με φατε!!!)απο nin δεν μπορω καν να φανταστω τι μπορει να παρουσιασει!!

Δημοσ.

Και στην προηγουμενη με το Ps3 Slim η Sony εριξε την τιμη.

περιμενα να δω τις φωνητικες εντολες μεσα στα παιχνιδια να πω την αληθεια πχ φανταζεστε στο Gears of War να μπορεις με εντολες να ελεγχεις ολη την ομαδα;

Και θελω Force Feedback δοκιμασα να παιξω Wii με τιμονακι και ξενερωσα :|

Δημοσ.

απο Nintendo: Zelda, Metroid Other M, θα δείξουν το 3DS και ίσως νέο Wii HD hardware.

Απογοητευτική και βαρετή η conference της MS, μόνο το νέο MGS και το slim άξιζαν.

Πάντως μου αρέσει πως αλλάζουν οι προτεραιότητες της κάθε εταιρίας...

Επίσης που πήγαν τα Games For Windows...? whatever.gif

Δημοσ.

Απογοητευτική και βαρετή η conference της MS, μόνο το νέο MGS και το slim άξιζαν.

Πάντως μου αρέσει πως αλλάζουν οι προτεραιότητες της κάθε εταιρίας...

νταξ δεν ηταν και ασχημα.αξιζε δεν μπορω να πω.λιγο πολυ ολα αυτα που παρουσιασε ηταν καλα.λετε για forza 4 του χρονου εκει που εδειξε την ferrari?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...