Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 268
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πολύ μάπα το move...

ναι οντως. σαν κατοχος ps3 λυπαμαι που δεν θα μπορεσω να χαρω την τεχνολογια του project natal...

επιτελους ενας καλος παρουσιστης! (butler)

πολυ απλα ο τυπος δεν υπαρχει!!! φοβερος!!!!

Με συγκίνησε ο λόγος του Κevin...

σοβαρα??? εγω δεν καταφερα να τον ακουσω... εβλεπα live την E3 και πανω που βγαινει ο Kevin με πεταει εξω η γαμ*Tellas. και μεχρι να ξανα συνδεθει ειχε φυγει.... πολυ γκαντεμια ρε φιλε... απο τις 10 περιμενα να τον δω τον τυπο...

ο καλα το project natal οταν βγει θα εχει τα 3πλα παιχνιδια απο αυτα που θα βγαλει το move.

πως καταφερε η sony ενω σε hardware παντα ητανε μπροστα να εχει μεινει πισω και να μας παρουσιαζει το δικο της wii controller σαν καινουργια τεχνολογια.

οντως μιλαμε η Sony εφαγε μεγαλη ηττα τωρα!!! αν θελω Wii ρε φυλε το αγοραζω με 150 ευρω και παιζω και αντιγραφα ασφαλειας!!! και δεν ειναι μονο η ποσοτητα των παιχνιδιων που θα εχουν οι 2 εταιριες αλλα η διαφορα τεχνολογιας. σκετη απογοητευση...

Δημοσ.

ρε γαμώτο παλιά μπορούσα να δω flash videos μέσα απ το ps3! Πλεον τον π..λο. και ήθελα να δω την παρουσίαση στην τηλεόραση μου μέσα απ τον browser!

Δημοσ.
σοβαρα??? εγω δεν καταφερα να τον ακουσω... εβλεπα live την E3 και πανω που βγαινει ο Kevin με πεταει εξω η γαμ*Tellas. και μεχρι να ξανα συνδεθει ειχε φυγει.... πολυ γκαντεμια ρε φιλε... απο τις 10 περιμενα να τον δω τον τυπο...

Ήταν epic λόγος για το τι είναι gaming πρέπει να το δεις...μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή...

Δημοσ.
Ήταν epic λόγος για το τι είναι gaming πρέπει να το δεις...μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή...

παει αυτο ηταν... τωρα δεν θα μπορω να κοιμηθω! εχεις κανεις κανενα link για να δω το αποσπασμα με την ομιλια του Kevin Butler???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...