Προς το περιεχόμενο

Newbie: Αγορά iPhone

Evangeli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Τελευταία σκέφτομαι πολύ σοβαρά να προβώ στην αγορά ενός iPhone 3G (όχι 3Gs λόγο του υψηλότερου κόστους). Επειδή δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω καινούργιο, λέω να προμηθευτώ ένα μεταχειρισμένο από το εξωτερικό. Όμως, πρώτα έχω ορισμένες ερωτήσεις και θα εκτιμούσα αν μπορούσατε να μου απαντήσετε σε αυτές:

1) Αν το προμηθευτώ από Αμερική (AT&T) ή Αγγλία (Orange) ή Γερμανία (T-Mobile) κλπ. είναι σίγουρο πως θα είναι συμβατό και με όλα τα Ελληνικά δίκτυα;

2) Θα μπορούσαν άραγε να μου το στείλουν ως "δώρο" για να γλιτώσω το τελωνείο και πως γίνεται να πληρώσω με αντικαταβολή;

3) Η εγγύηση (αν ισχύει ακόμα) θα μπορεί να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα (international warranty);

4) Έχω παρατηρήσει ότι ορισμένα iPhones είναι πειραγμένα. Ποια από τα "πειράγματα" αυτά θα μου προτείνατε απαραιτήτως εσείς;

5) Jaibroken, Hacked, Unlocked, Quadband, Cell Phone Mp3 Mp4 Java Compass: τι σημαίνει κάθε ένας από τους όρους αυτούς;

5) Απ' ότι έχω καταλάβει τόσο οι εξωτερικές όσο και οι εσωτερικές οθόνες αλλάζονται σχετικά εύκολα, έτσι; Εσείς, θα μου προτείνατε να προμηθευτώ κάποιο "χτυπημένο" και να μου το επισκευάσουν στην Ελλάδα;

υ.γ.: Αααα και εννοείται, πως αν υπάρχει κάποιος από εδώ μέσα που θέλει να δώσει το δικό του iPhone για τον Α' ή Β' λόγο, έχει κάποιον γνωστό που να θέλει να το δώσει, ή έχει να μου προτείνει κάποιο συγκεκριμένο site ή κατάστημα, παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου.

Φιλικά,

Βαγγέλης.

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους.

Τελευταία σκέφτομαι πολύ σοβαρά να προβώ στην αγορά ενός iPhone 3G (όχι 3Gs λόγο του υψηλότερου κόστους). Επειδή δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω καινούργιο, λέω να προμηθευτώ ένα μεταχειρισμένο από το εξωτερικό. Όμως, πρώτα έχω ορισμένες ερωτήσεις και θα εκτιμούσα αν μπορούσατε να μου απαντήσετε σε αυτές:

[...]

Θα σε συμβούλευα να περιμένεις λίγο και να 'τσιμπήσεις' ένα iPhone 3GS από τα εκατοντάδες που θα πουληθούν μετά την έλευση του iPhone 4.

Όσο για τις απορίες σου:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=271759

Εκεί θα βρεις (σχεδόν) όλες τις απαντήσεις.

Δημοσ.

+φωνών με τον αποπανω...

Αλλά να σ απαντήσω κιόλας..

Jailbreak δεν θα σ συστήσω να κανείς πλέον με το i os 4 δν θα ναι τόσο χρησιμο και free apps είναι άπειρες...

Χτυπημένο δεν αξίζει...γτ θα σ φάει τ λεφτά η επισκευή...

Τώρα ένας φίλος μ πουλάει το 3g του γύρω στα 199 αν θες pm me..

Δημοσ.
Θα σε συμβούλευα να περιμένεις λίγο και να 'τσιμπήσεις' ένα iPhone 3GS από τα εκατοντάδες που θα πουληθούν μετά την έλευση του iPhone 4.

Δηλαδή θα πέσουν οι τιμές τους; Σε πόσο χρονικό διάστημα και πόσο θα πέσουν; :o

• Super Moderators
Δημοσ.
Δηλαδή θα πέσουν οι τιμές τους; Σε πόσο χρονικό διάστημα και πόσο θα πέσουν; :o

Δεν έγραψα ότι θα πέσουν. Έγραψα ότι οι τυχόν ενδιαφερόμενοι για iPhone 3GS θα μπορέσουν να αγοράσουν ένα μεταχειρισμένο iPhone 3GS, από τα πολλά που ήδη άρχισαν να πωλούνται εν όψει της κυκλοφορίας του iPhone 4.

Δεν ξέρω εάν θα έρθει στην Ελλάδα το iPhone 3GS με 8GB χωρητικότητα. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω.

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...