fonsde Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Ξαφνικα δεν ανοιγει, Οταν ειναι με μπαταρια δεν ανοιγει. Οταν παω να το συνδεσω με καλωδιο , χωρις μπαταρια τοτε το led Που εχει το καλωδιο (στο κουτακι) αναβοσβινει δοκιμασα να κρατισω πατημενω το power του laptop αλλα δεν αλλαξε κατι. //εδιτ
emkatsom Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Ξαφνικα δεν ανοιγει, Οταν ειναι με μπαταρια δεν ανοιγει. Οταν παω να το συνδεσω με καλωδιο , χωρις μπαταρια τοτε το led Που εχει το καλωδιο (στο κουτακι) αναβοσβινει δοκιμασα να κρατισω πατημενω το power του laptop αλλα δεν αλλαξε κατι. //εδιτ Δοκίμασε να τον ανάψεις χωρίς την μπαταρία έχοντας τον συνδεδεμένο με το ρεύμα. Όταν ανάψει, βάλε την μπαταρία και δες αν φορτίζει. Αν δε σου εμφανίζει κάτι πάει να πει πως έχει πρόβλημα η μπαταρία. Αν θές γράψε μάρκα και μοντέλο του λάπτοπ σου...
fonsde Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 οταν το εχω με dock station χωρις μπαταρια κανει αυτα που ανεφερα, ενω παλια λειτουργουσε ετσι αρα δεν μπορει να φταίει η μπαταρια
emkatsom Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 οταν το εχω με dock station χωρις μπαταρια κανει αυτα που ανεφερα, ενω παλια λειτουργουσε ετσι αρα δεν μπορει να φταίει η μπαταρια μάρκα και μοντέλο;
TopRSP Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 ρε παιδια καποιος να με πει τι να κανω ανοιγω το η/υ και δεν ανοιγει η οθονη και κανει και εναν θοριβο μπιιιιιιιιιιιιιιπ μπιπ ---------- Προσθήκη στις 22:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:07 ---------- τι να κανω??????
emkatsom Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 ρε παιδια καποιος να με πει τι να κανω ανοιγω το η/υ και δεν ανοιγει η οθονη και κανει και εναν θοριβο μπιιιιιιιιιιιιιιπ μπιπ Μήπως είναι λάπτοπ; Μήπως σταθερός;! Μην είν' ο ρόντ ράνερ;!
emkatsom Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 hp nc6120:cry: Από τη στιγμή που ανάβει το φωτάκι στον αντάπτορα, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα τροφοδοσίας. Αν δεν έχεις κάνει κάτι λάθος, από όσα γράφεις, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι οτι υπάρχει πρόβλημα hardware. Προτείνω να πάς σε κάποιο κατάστημα service και ακόμα καλύτερα εκεί από όπου τον πήρες... Good luck...
LeoNaXe Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 ρε παιδια καποιος να με πει τι να κανω ανοιγω το η/υ και δεν ανοιγει η οθονη και κανει και εναν θοριβο μπιιιιιιιιιιιιιιπ μπιπ ---------- Προσθήκη στις 22:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:07 ---------- τι να κανω?????? το πιο πιθανόν να σου έχει αποσυνδεθεί(η καεί) κανένα hardware και μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι η κάρτα γραφικών
fonsde Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 επισης το δοκιμασα με 2ο power adaptor , Και οι 2 κανουν εναν ηχο μολις το συνδεω, τσουκ ,τσουκ . ... για οσο ειναι συνδεδεμενο , σιγουρα ειναι προβλημα hardware. Να ρωτησω ακσιζει να το φτιαξω η να ψαξω να βρω νεα αγορα?
emkatsom Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 επισης το δοκιμασα με 2ο power adaptor , Και οι 2 κανουν εναν ηχο μολις το συνδεω, τσουκ ,τσουκ . ... για οσο ειναι συνδεδεμενο , σιγουρα ειναι προβλημα hardware. Να ρωτησω ακσιζει να το φτιαξω η να ψαξω να βρω νεα αγορα? Κοίτα, αυτό εξαρτάται από εσένα και από το πόσα λεφτά διαθέτεις... Εάν η ζημιά είναι μέχρι 100 ευρώ, εγώ προσωπικά μάλλον θα τα έδινα για παραπάνω θα το σκεφτόμουν και 2η φορά...
aquasonic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Οταν παω να το συνδεσω με καλωδιο , χωρις μπαταρια τοτε το led Που εχει το καλωδιο (στο κουτακι) αναβοσβινει Κατι το δροσισε τελευταια? Το blinking στο τροφοδοτικο σημαινει βραχυκλωμα εξω απο το τροφοδοτικο (στο laptop...)
JohnnyDragon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 -------------------------------------------------------------------------------- Είπες ότι χωρίς μπαταρία όταν το έχεις στο ρεύμα αναβοσβήνει το LED τροφοδοσίας και δεν ανοίγει. Πας για μητρική.
fonsde Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 πιστευω πως δεν ακσιζει να φτιαχτει, ειναι 5 χρονων λαπτοπ, μου προτινετε καποιο οικονομικο για την αδερφη μου? δηλ vga δεν μας νοιαζει καν. κοιταξα αυτο http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200009292 τ λετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.