Προς το περιεχόμενο

Q9550 + Asus Evolution (X48)

Athanasios2104

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πέτα μέσα σε ενα usb stick το αρχειάκι (αφού το ξεzipάρεις), και κάντο μέσω BIOS το update, άστο το asus update, μερικές φορές τον παίρνει άσχημα :lol:.

Δημοσ.
Πέτα μέσα σε ενα usb stick το αρχειάκι (αφού το ξεzipάρεις), και κάντο μέσω BIOS το update, άστο το asus update, μερικές φορές τον παίρνει άσχημα :lol:.

Συγνωμμη που επεμβαινω.

Το φλασακι πειράζει αν ειναι NTFS ή σωνει και καλα θελει Fat32? απτο EZflash (Alt+F2) ετσι? (κι εγω ασους μητρικη εχω).

Δημοσ.
Συγνωμμη που επεμβαινω.

Το φλασακι πειράζει αν ειναι NTFS ή σωνει και καλα θελει Fat32? απτο EZflash (Alt+F2) ετσι? (κι εγω ασους μητρικη εχω).

παιζει ρολο.Eγω στην DFI εκανα με FAT32.Αλλα στην ASUS νομιζω εκανα με NTFS,αλλιως δεν εβλεπε το flashaki.

Δεν θυμαμαι καθαρα για την Asus.

Δημοσ.
παιζει ρολο.Eγω στην DFI εκανα με FAT32.Αλλα στην ASUS νομιζω εκανα με NTFS,αλλιως δεν εβλεπε το flashaki.

Δεν θυμαμαι καθαρα για την Asus.

το πέρασα με asusupdate μια χαρά :-D

προς το παρόν δεν θα προχωρήσω στο OC μέχρι να lapparo τη cpu και ίσως και το block.

Αυτό θα γίνει μετά την εξεταστική, ~6 Ιουλίου.

Όταν θα ξανααρχίσω θα ενημερώσω τα δέοντα, ευχαριστώ πάντως για τη μέχρι τώρα βοήθεια.

To be continued λοιπόν :-)

Δημοσ.
το πέρασα με asusupdate μια χαρά :-D

προς το παρόν δεν θα προχωρήσω στο OC μέχρι να lapparo τη cpu και ίσως και το block.

Αυτό θα γίνει μετά την εξεταστική, ~6 Ιουλίου.

Όταν θα ξανααρχίσω θα ενημερώσω τα δέοντα, ευχαριστώ πάντως για τη μέχρι τώρα βοήθεια.

To be continued λοιπόν :-)

Οκ!

Θα περιμενουμε!:-)

Δημοσ.

@kanesaxo: αν δεν κάνω λάθος FAT32 για να δει το stick, έχω ένα stickάκι μικρό μόνο για τέτοιου είδους δουλειές το όποιο δεν μπορώ να βρω τώρα, κάπου το'χω πεταμένο :-D, αλλά και με ένα search στο google θα βρεις σίγουρα τι format χρειάζεται. Έχω την εντύπωση πως είναι FAT32. Από EZ Flash ναι ;).

@Athanasios2104 ααααχχ καταραμένη εξεταστική, μας έχει πιει το αίμα :cry:. Will be there ;). To heatkiller δεν έχεις αν δεν κάνω λάθος; Δεν νομίζω να χρειάζεται lapping, συνήθως έρχεται pre-lapped από το εργοστάσιο.

Δημοσ.
@Athanasios2104 ααααχχ καταραμένη εξεταστική, μας έχει πιει το αίμα :cry:. Will be there ;). To heatkiller δεν έχεις αν δεν κάνω λάθος; Δεν νομίζω να χρειάζεται lapping, συνήθως έρχεται pre-lapped από το εργοστάσιο.

δεν λες τπτ... τουλάχιστον ελπίζω να είναι η τελευταία εξεταστική πριν φύγω φαντάρος!

για το hk και εγώ δεν νομίζω να θέλει, θα κάνω πρώτα τη cpu θα τσεκάρω temps και μετά βλέπουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...