Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για αλλαγή router

Noobidi4848

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω σύνδεση connx pstn 24mbps και το modem-router sagem 2404.Από τότε που μας το πρωτοέδωσε ο ΟΤΕ είναι ένα βασανιστήριο και μισό.Το ίντερνετ σταματάει σαν να μπουκώνει η σύνδεση χωρίς να τη χρησιμοποιώ καθολου και καμιά φορά ακόμη και όταν το ανοίγω η σύνδεση δε δουλεύει.Η λύση είναι reboot αλλά βαρέθηκα πια αυτό το βιολί.Άρα σλέφτομαι να αλλάξω modem router.Σε σχέση με αυτό θέλω να ρωτήσω δύο πράγματα.Πρώτον,μόλις συνδέσω το καινούργιο modem θα εντοπίσει μόνο του την ip του δικτύου του ΟΤΕ ή θα πρέπει να χρησιμοποιήσω τους drivers του ΟΤΕ τους οποίους έχω χάσει άρα τρέχα γύρευε;:PΔεύτερον,θα μπορούσατε να μου προτείνετε ένα καλό και αξιόπιστο modem router με wireless που είτε ξέρετε πως αξίζει είτε σας ανήκει;

Θενκς.:-):-):-):-)

Δημοσ.

Ωραίο το modem.Τhanks aggeli.

---------- Προσθήκη στις 21:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:24 ----------

Nα ρωτήσω και κάτι άλλο.Το ότι έχω αποσυνδέσεις συνέχεια επηρεάζει καθόλου την επιλογή router;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Διάβασε όλο το νήμα ...και τα σχόλια...

Θα σου λυθούν οι απορίες.....

Δημοσ.

Ip θα παρει το pc σου κανονικα.drivers δεν θελει αφου ειτε θα παιξεις ethernet.αν βαλεις wireless θελει drivers το wi fi stick που θα ειναι μεσα στο κουτι.γραψε μας στα ποσα συγχρονιζεις τωρα και με τι χαρακτηριστικα.διοτι αμα εχεις τιποτα attenuation 40 τοτε το netgear δυστυχως δεν θα ειναι οτι το καλυτερο.

Δημοσ.
Ip θα παρει το pc σου κανονικα.drivers δεν θελει αφου ειτε θα παιξεις ethernet.αν βαλεις wireless θελει drivers το wi fi stick που θα ειναι μεσα στο κουτι.γραψε μας στα ποσα συγχρονιζεις τωρα και με τι χαρακτηριστικα.διοτι αμα εχεις τιποτα attenuation 40 τοτε το netgear δυστυχως δεν θα ειναι οτι το καλυτερο.

Ωραία για τους drivers.Πως βλέπω πόσο attenuation έχω;

---------- Προσθήκη στις 16:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:07 ----------

Ωραία για τους drivers.Πως βλέπω πόσο attenuation έχω;

Βρήκα που είναι.Αντιγράφω όλη τη σελίδα statistics

Mode: ADSL2+

Line Coding: Trellis On

Status: No Defect

Link Power State: L0

Downstream Upstream

SNR Margin (dB): 9.1 9.0

Attenuation (dB): 29.5 12.1

Output Power (dBm): 12.8 -25.6

Attainable Rate (Kbps): 12304 18768

Rate (Kbps): 12027 927

MSGc (number of bytes in overhead channel message): 51 10

B (number of bytes in Mux Data Frame): 214 28

M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 1 1

T (Mux Data Frames over sync bytes): 2 4

R (number of check bytes in FEC Data Frame): 0 0

S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 0.5707 0.9915

L (number of bits in PMD Data Frame): 3014 234

D (interleaver depth): 1 1

Delay (msec): 0 0

Super Frames: 20782 22467

Super Frame Errors: 4 1

RS Words: 0 0

RS Correctable Errors: 0 0

RS Uncorrectable Errors: 0 N/A

HEC Errors: 3 0

OCD Errors: 0 0

LCD Errors: 0 0

Total Cells: 9583256 734914

Data Cells: 40355 14346

Bit Errors: 0 0

Total ES: 3 1

Total SES: 0 0

Total UAS: 15 0

Τώρα χρονίζω στα 12,027mbps.

Δημοσ.

χτυπα το netgear καντο και fimrware update με οτι νεοτερο εχει βγει και θα παιξει μια χαρα.νορμαλ attenuation εχεις δεν θα εχεις θεμα.

Δημοσ.
χτυπα το netgear καντο και fimrware update με οτι νεοτερο εχει βγει και θα παιξει μια χαρα.νορμαλ attenuation εχεις δεν θα εχεις θεμα.

Θενκς.Θα το πάρω.

Δημοσ.

Πριν παραγγείλω,μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω firmware για το sagem f@st 2404;Έχει το original άρα μπορεί να φταίει αυτό για τα πεσίματα,οπότε αν είναι να γλυτώσω το 80ευρο.Αν δεν υπάρχει αλλάζω και σας λέω και εντυπώσεις.

Δημοσ.

Εντάξει βρήκα.

---------- Προσθήκη στις 22:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:05 ----------

Λοιπόν παιδιά τελευταία ερώτηση γιατί μου φαίνεται πως διυλίζω τον κώνωπα:P.Αν αλλάξω router τι άλλο θα κερδίσω εκτός της σταθερότητας επειδή συνέβη το πιο τρελό πράγμα.Τώρα που η συνδεσή μου ήταν η χειρότερη δυνατή σε σταθερότητα αποφάσισε να σταθεροποιηθεί και σήμερα από 10 φορές που έπεφτε,έπεσε μία και επειδή δε χρησιμοποιόταν για ώρες.Άρα για αυτό ρωτάω,αξίζει να το πάρω και θα δω διαφορά ή καλύτερα να κρατήσω τα 80Ε για κάτι άλλο.Αναποφασιστικότητα 2 the max!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...