isay Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 LeoNaXe μπορείς τοτε να τροποποιήσεις τον οδηγό για να γίνει από usb
LeoNaXe Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 LeoNaXe μπορείς τοτε να τροποποιήσεις τον οδηγό για να γίνει από usb δεν πολυ κατάλαβα, μπορείς να το πείς λίγο πιό αναλυτικά? εγώ λέω απλά να το κάνει bootable με το unetbootin και να βάλει το flashάκη σε μία θύρα που δεν του δουλέβει στα windows και να δοκιμάσει να κάνει boot, άμα δεν του κάνει και εκεί το boot τότε είναι πρόβλημα hardware
isay Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 δεν πολυ κατάλαβα, μπορείς να το πείς λίγο πιό αναλυτικά?εγώ λέω απλά να το κάνει bootable με το unetbootin και να βάλει το flashάκη σε μία θύρα που δεν του δουλέβει στα windows και να δοκιμάσει να κάνει boot, άμα δεν του κάνει και εκεί το boot τότε είναι πρόβλημα hardware Εγώ το κατάλαβα και ξέρω πως να το κάνω, όπως εσύ κατάλαβες τι πρότεινα. Το θέμα είναι αν ο προβληματικός (και οποιοσδήποτε άλλος επισκέπτης του forum) χρειαστεί αυτή τη βοήθεια και δεν πολυ-καταλαβαίνει τις έννοιες unetbootin, usb boot, Κλπ τι κάνει; Οπότε σου πρότεινα να διορθώσεις/τροποποιήσεις/φτιάξεις οδηγό για iso με unetbootin
LeoNaXe Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 τώρα κατάλαβα. 1)κατεβάζεις το unetbootin 2)επιλέγεις το ubuntu απο το προγραμματάκη όπως στην εικόνα ενώ είναι το flashάκη συνδεδεμένο. 3)όταν τελειώσει πατάς OK (όχι restart), αλλάζεις το flashάκη και το βάζεις σε μια θήρα που είναι στειρωμένη. 4)κάνεις restart και επιλέγεισ απο το bios να κάνει boot απο το usb(συνήθως στα λαπτοπ είναι το F12 για να επιλέξεις συσκευή εκκίνησις) άμα δεις ότι ξεκινάει τότε δεν είναι πρόβλημα hardware, συνεχίζεις την φόρτισι χωρίς να την δια κόψης και όταν ανοίξει το ubuntu δοκιμάζεις και την επόμενη θύρα βάζοντας ένα άλλο usb να επιβεβαιωθείς ότι είναι οκ και η άλλη πιστεύω να είναι καταλαβίστικα αυτά που λέω γιατι με το ζόρι κρατιέμαι και μπορεί να τα λέω περίπλοκα κάνεις αυτά που σου αναφέρω και μας λες τα αποτελέσματα.
isay Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Φαντάσου τώρα να βγει ο topic starter και να πει κάτι του στυλ <<ξέρετε παιδιά, δεν έβαζα καλά το βύσμα, όλα εντάξει τελικά>>. Θα απαιτήσω δεκαετές ban από το όλο το ελληνικό backbone :lol:
LeoNaXe Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Φαντάσου τώρα να βγει ο topic starter και να πει κάτι του στυλ <<ξέρετε παιδιά, δεν έβαζα καλά το βύσμα, όλα εντάξει τελικά>>. Θα απαιτήσω δεκαετές ban από το όλο το ελληνικό backbone :lol: γιατι τόσο φανταστικό είναι να το πεί? δες αυτό το τοπικ, ο τυπάς ήθελε build για 400 ευτό και για gaming, με χίλια ζόρια του συναρμολογήθηκαν υπολογιστες και στο τέλος λέει ότι κανονίστηκε και θα πάρει ΛΑΠΤΟΠ :mad::mad::mad:
isay Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 γιατι τόσο φανταστικό είναι να το πεί?δες αυτό το τοπικ, ο τυπάς ήθελε build για 400 ευτό και για gaming, με χίλια ζόρια του συναρμολογήθηκαν υπολογιστες και στο τέλος λέει ότι κανονίστηκε και θα πάρει ΛΑΠΤΟΠ :mad::mad::mad: Το διάβασα :lol::lol: Ο μικρός δεν παίζεται. Μου θύμισες άλλη ιστορία. Κάποιος ρωτά κάτι, του φτιάχνω εικόνες να τον βοηθήσω και μετα σκάει το παραμύθι "παιχνίδι να γίνεται". Σεβάστηκα την ηλικία του, δεν είπα τίποτα και έτσι δεν του τραυμάτισα τον ψυχικό του κόσμο ( με τα καραβίσια καντήλια που βγαίνανε από μέσα μου).
LeoNaXe Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 καλά όταν είδα ότι αποφάσισε να πάρει λαπτοπ μου έπεσαν τα σύννεφα. φαντάζεσαι μετά να άνοιγε άλλο threat με θέμα να ψάχνει λάπτοπ για 400 ευρό? κανένας δεν θα τον βοηθούσε
The_Judas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Εφόσον τα usb του παρουσιάζουν πρόβλημα καλύτερα να βάλει linux boot cd για να είναι πιο ορθολογική η διάγνωση.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Το <<flashάκη>> από ποιό μέρος της Κρήτης είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.